Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
134.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harika bir resim .filesonic'i malesef özetlemekte..
  • Adam 13 satışa karşılık 130 dolar kazanacakken download üzerinden kazancı seçip 44 dolar kazanmış.Aza kanaat getiren biri olmalı

Resme dikkatli bakınca şimdi çaktım gaza gelip satış olayınıda denemiş ama hüsrana uğramış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 19 Haziran 2011; 13:43:16 >
  • dostum yanlis anladin zannedersem ; adam pps 'den ppd 'e gecmis ve filesonic 'in kızlık huyu olan '' satış rakamlarının birden artması'' 'nı göstermiş.Adamın sitemi buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Haziran 2011; 15:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum yanlis anladin zannedersem ; adam pps 'den ppd 'e gecmis ve filesonic 'in kızlık olayı olan '' satış rakamlarının birden artması'' 'nı göstermiş.Adamın sitemi buna

Aynen. Uzun zamandan beri bunu yazanlar var ama Komplo teorisi mi yoksa kasıtlı yapılan birşey mi bilemiyeceğim.
    Ama şans olmadığı kesin

@qAddAr

Dostum sen PPD'a geçmiştin sanırım sende de durum böyle mi?
  • bey 3 aydan fazladır ppd deyim her hafta 30 35 dolar arası alıodum baslarda yavas yavas 25 dolarlara düşdü ama bu üre zarfında satışlarım 10 u bulmaz , bence tesadüf , ben kredi kartıyla alıpda geçmediğini görmeden buna inanmam kolay kolay , daha yeni bir arkadas almısdı sanırım ogameciden ve anından geçmişdi ogameci öle yazmısdı yanlış hatırlamıosam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum yanlis anladin zannedersem ; adam pps 'den ppd 'e gecmis ve filesonic 'in kızlık olayı olan '' satış rakamlarının birden artması'' 'nı göstermiş.Adamın sitemi buna

Aynen. Uzun zamandan beri bunu yazanlar var ama Komplo teorisi mi yoksa kasıtlı yapılan birşey mi bilemiyeceğim.
    Ama şans olmadığı kesin

@qAddAr

Dostum sen PPD'a geçmiştin sanırım sende de durum böyle mi?

Dostum suan için değişen birşey yok genel bir durgunluk var sanırım satışlar diplerde

• arkadaşlar benim 23 dolar var hesapta ama hala yatmadı..gecen cuma 19 dolardı..15 doları geçmiş olduğum halde yatmadı..ödeme ID kısmına paypal e-mail adresimi yazdım..acaba sorun nerde. yoksa ödeme yapmıyorlar mı artık. birde paypal paraları veriyormu. son zamanlarda vermiyor,paranın kaynağını soruyor kanıt istiyor gibi şeyler duydum paypal hakkında..yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar V

arkadaşlar benim 23 dolar var hesapta ama hala yatmadı..gecen cuma 19 dolardı..15 doları geçmiş olduğum halde yatmadı..ödeme ID kısmına paypal e-mail adresimi yazdım..acaba sorun nerde. yoksa ödeme yapmıyorlar mı artık. birde paypal paraları veriyormu. son zamanlarda vermiyor,paranın kaynağını soruyor kanıt istiyor gibi şeyler duydum paypal hakkında..yardımcı olurmusunuz.

bir email at bakalım fsc ye

durumu öğren
  • Zamanında bir kereliğine olsa bile 160-170$ kazanmışlığım olmuştu bir günde artık çoğu gün 1$ bile gelmiyor.
  • yine bir FSC klasiği half5 den ppd ye geçtim bikaç saat içinde satış oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelozel

yine bir FSC klasiği half5 den ppd ye geçtim bikaç saat içinde satış oldu

mörfi kanunu
  • pay per fix 'de iken 3-4 satistan biri mukakkak 3-6-12 aylık idi ben de yüzde 60 'a gectim su an son 12-13 satisim sırf 1 aylıklardan olusmakta..

Hani ben sana tamamen bitir demiyorum ama azalt diyorum filesonic , çal ama usülune göre çal
  • Hish üstelik kabul etmiyor bir de bunları, wjunction'da yazdığımda bana da çıkıştı üstelik öyle bir şey yapmıyoruz diye.
  • Ciddi bir gasp var bu hish rickyide geçti
  • Ricky malını kimse geçemez.
  • king yok yine çoktandır
  • benim filesonic rekorumu kimse kıramaz 4 gunde 4800 dosyam uctu (450 oyun>)
    + 50 tane blueray filmim <(1000) = 5800 dosyam uctu.
    çok yaşa HISH beni delete zahmetinden kurtarıyorsun 5 gundur tek satış tabüküne olmaz
    artık oyun felan atmayacam
    Ya ho$ta soru felan sormayın kardeşler, ben bir kez o hatada bulundum kara listedeyim.
    size şunu diyim evi soyan hırszı yakalasanız iş üstünde ne yapıyon deseniz," ben taşıma firmasındanım
    abi ebi taşıtıyor " der. Bu yuzden kafaya takmayacam. birkacgundur cesmedeyim yarın akşam evde olacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 24 Haziran 2011; 22:44:32 >

• Sayımlar berbatsatışlar dipte habire dosya siliyorlar filesonic devri kapanıyor
  • Felaket ne kelime haftada 1 satış ortalamaya oynuyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterfan

Felaket ne kelime haftada 1 satış ortalamaya oynuyoruz artık.

Go hell Hish deme vakti geldi o zaman
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.