Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: netell

sabah 9 da upload ettiğim dosyalar saat 2 de silindi

ra.pidsharede benim rekor 45 dakikaydı

Alıntıları Göster
    @streamin hocam bu thumbnailme programında screenshotların karelerinin boyutunu nasıl artırıyoruz ? ben her türlü denedim ama genede küçük oluolar , bazı elemanlar paylaşıo screenshotlarını kareleri çok büyük oluo çok net şekilde görülüo çok güzel oluo bende öyle istiyorum ama bu programda oluo mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

@streamin hocam bu thumbnailme programında screenshotların karelerinin boyutunu nasıl artırıyoruz ? ben her türlü denedim ama genede küçük oluolar , bazı elemanlar paylaşıo screenshotlarını kareleri çok büyük oluo çok net şekilde görülüo çok güzel oluo bende öyle istiyorum ama bu programda oluo mu ?

Alıntıları Göster
    5 * 5 degil de 3 * 3 yaparsan kareler daha buyuk olur dostum ..Ben arka plan siyada 4 * 4 yapiyorum ve hotlink 'e izin veren resim sitelerinden linkleri alıp en büyük formatta yayınlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

5 * 5 degil de 3 * 3 yaparsan kareler daha buyuk olur dostum ..Ben arka plan siyada 4 * 4 yapiyorum ve hotlink 'e izin veren resim sitelerinden linkleri alıp en büyük formatta yayınlıyorum

Alıntıları Göster
    Scorpun programında özel ayar varmıs onda screenler büyük güzel oluo gayet ama bu thumbnail me gerçekten harika program , 3.0 betasını kullanıuyorum tekli screen alırken ileri almaya izin veriyor süper bişi ama işde vpsde çalısmıyor opengl die bişi kurmanlazım dio indirdim o dediğini ama oda kurulacak bişi gibi deildi ,oda osla bu program ın üstüne tanımam gerçekten , senin sayende öğrendik gerçekten çok saol

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

Scorpun programında özel ayar varmıs onda screenler büyük güzel oluo gayet ama bu thumbnail me gerçekten harika program , 3.0 betasını kullanıuyorum tekli screen alırken ileri almaya izin veriyor süper bişi ama işde vpsde çalısmıyor opengl die bişi kurmanlazım dio indirdim o dediğini ama oda kurulacak bişi gibi deildi ,oda osla bu program ın üstüne tanımam gerçekten , senin sayende öğrendik gerçekten çok saol

Alıntıları Göster
    ben de dedicated var ama 3 'ü değil 2.1 'i kullaniyorum dostum beta evet kıl kıl şeyler istedi.

• quote:

ben de dedicated var ama 3 'ü değil 2.1 'i kullaniyorum dostum beta evet kıl kıl şeyler istedi.

Alıntıları Göster
    filesonik ile ilgili bana yalancı diyenler bi zahmet digital point de son 10-15 sayfayı bi okusunlar en az 10 tane uye var orada
    gunde 8-10 satış yaparken su an gunde 1 satış a şükür diyen. Siz şu an şanslısınız ve ama gelecekde şanslı olacagınız anlama
    gelmez, eger gun gelirde sizde aniden satışlarınızı kaybederseniz sakın aglamayın, nedemiş atalarımız gülme komşuna gelir başına

http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1895471&page=1026#post16188861

ve daha bircok örnek var sayfaları karıştırırsanız bugun guzel kazancagınız hep kazanmak anlamına gelmez
    bende 8-9 ay kazandım, sizide görürüm benim durumuma duserseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

filesonik ile ilgili bana yalancı diyenler bi zahmet digital point de son 10-15 sayfayı bi okusunlar en az 10 tane uye var orada
    gunde 8-10 satış yaparken su an gunde 1 satış a şükür diyen. Siz şu an şanslısınız ve ama gelecekde şanslı olacagınız anlama
    gelmez, eger gun gelirde sizde aniden satışlarınızı kaybederseniz sakın aglamayın, nedemiş atalarımız gülme komşuna gelir başına

http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1895471&page=1026#post16188861

ve daha bircok örnek var sayfaları karıştırırsanız bugun guzel kazancagınız hep kazanmak anlamına gelmez
    bende 8-9 ay kazandım, sizide görürüm benim durumuma duserseniz.

Alıntıları Göster
    zaten filesonic 'in bazı ilginc huyları var ki bunları hep biliyoruz zaten dostum ..Pps 'den ppd 'a gecince hemen satış sayılarının artması ..vb ..Dedigin gibi 8-10 satarken ertesi gün 1-2 'e düşmesi yada hiç satış olmaması veya ödeme günlerinin ve hafta sonlarının hep olağan satış rakamlarının altında kalması ben bu taktiklerini artık kabullendim keza onların da reddettikleri bir durum yok.Beğenen kalsın beğenmeyin gitsin diye düşünüyorlardır çünkü kendilerince zaten çok ciddi paralar verdiler allah icin bunu reddedemem.

• quote:

zaten filesonic 'in bazı ilginc huyları var ki bunları hep biliyoruz zaten dostum ..Pps 'den ppd 'a gecince hemen satış sayılarının artması ..vb ..Dedigin gibi 8-10 satarken ertesi gün 1-2 'e düşmesi yada hiç satış olmaması veya ödeme günlerinin ve hafta sonlarının hep olağan satış rakamlarının altında kalması ben bu taktiklerini artık kabullendim keza onların da reddettikleri bir durum yok.Beğenen kalsın beğenmeyin gitsin diye düşünüyorlardır çünkü kendilerince zaten çok ciddi paralar verdiler allah icin bunu reddedemem.

Alıntıları Göster
    haftada 15-17 satışım vardı bu hafta sadece 4 bugun cumartesi şu saate kadarda tek satışım yok

Bariz şekilde birşeyler olduğu belli ama sanırım tek bana oluyor bu kimsenin sesi çıkmadığına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

arşivi başka bir fso hesabına taşımak için fileserve yi kullansak

önce dosyaları fserve ye daha sonra fserve üzerinden tekrar diğer fsonic e

Alıntıları Göster
    ben Download'cıyım .
    ben zaten her seferinde yazdım .
    Downloadlar az sayıyor diye .
    Satışları bilemiyorum , bu açıdan .

Geçen gün yüklediğim dosya indiriyor görünüyor ama dosya 0Byte geliyor yani Arızalı yüklemiş dosyayı Fsonic .
    bende bugün gördüm , adamlar dosya bozuk diye isyan etmişler forumlarda .
    ( tabi yabancı )

• quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

haftada 15-17 satışım vardı bu hafta sadece 4 bugun cumartesi şu saate kadarda tek satışım yok

Bariz şekilde birşeyler olduğu belli ama sanırım tek bana oluyor bu kimsenin sesi çıkmadığına göre

Alıntıları Göster
    Benimde pazartesi,salı,çarşamba hiç satış yoktu perşembe 2 cuma 1 bugünde 2 satış var şimdilik.Ben satışlarımın azalmasını bir sürü linkimin ölüp Removed kısmına gelmemesine bağlıyorum.Editleyemedimde tek tek uğraşmam lazım yüzlerce dosyayla hangisi ölü hangisi çalışıyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Benimde pazartesi,salı,çarşamba hiç satış yoktu perşembe 2 cuma 1 bugünde 2 satış var şimdilik.Ben satışlarımın azalmasını bir sürü linkimin ölüp Removed kısmına gelmemesine bağlıyorum.Editleyemedimde tek tek uğraşmam lazım yüzlerce dosyayla hangisi ölü hangisi çalışıyor diye.

Alıntıları Göster
    Yanı satıslarda azalma hatta bıçak gibi kesilme olduğundan hemfikirmiyiz arkadaşlar ? yoksa benim kuruntummu ?
  • quote:

Yanı satıslarda azalma hatta bıçak gibi kesilme olduğundan hemfikirmiyiz arkadaşlar ? yoksa benim kuruntummu ?

Alıntıları Göster
    şimdi herzamanki gibi bir dostumuz gelicek yo çok güzel kazanıyorum bak diyip bize bir photoshot ! gösterecek biz de susucaz ama evet filesonic fazla fazla verdiklerini fazlasıyla geri alıyor.
  • quote:

şimdi herzamanki gibi bir dostumuz gelicek yo çok güzel kazanıyorum bak diyip bize bir photoshot ! gösterecek biz de susucaz ama evet filesonic fazla fazla verdiklerini fazlasıyla geri alıyor.

streamin dostum beni genel ilgilendiriyor, tek kişi yada üç beş kişi çok fazla kazanmış ilgilenmiyorum..

zaten amaç ortak sorunu bulmak ve ortak sorunumuz son 10 gündür satışlarda azalma olduğu, sanırım bonusların acısı çıkıyor
  • quote:

quote:

streamin dostum beni genel ilgilendiriyor, tek kişi yada üç beş kişi çok fazla kazanmış ilgilenmiyorum..

zaten amaç ortak sorunu bulmak ve ortak sorunumuz son 10 gündür satışlarda azalma olduğu, sanırım bonusların acısı çıkıyor

Alıntıları Göster
    sorunu bende arayanlar sorun sadece bende degil 40 tane adam var DP sitesinde öm ile konustugum nisan ayından beridir resmen diplerdeler.
    ama dedim ya bu tamamen kısmet meselesi bugun beni yarın sizi vurur. Bu arada oyunda listesinde tepelerde oılan bir uye illegal kontent
    paylaştıgından listeden cıkarıldı (sadece duydum),

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cumartesiyide (0) sııfrla kapadık hadi gözümüz aydın
  • quote:

cumartesiyide (0) sııfrla kapadık hadi gözümüz aydın

Alıntıları Göster
    Aynen, satışlar dipte... Hayırlısı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russwell -- 8 Mayıs 2011; 2:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: russwell

Aynen, satışlar dipte... Hayırlısı!

Alıntıları Göster
    şu filesonic e gıcık olmaya başladım herkes fake paylaşım yapıp duruyo...zaten dünyanın en yavaş sitesi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 8 Mayıs 2011; 3:14:33 >
  • bugün 10mb dosyayı bile 20'le indirdi .
    5dk felan bekledim .
    ( normalde diğer hostlarda sorun yok Down konusunda )

Birde dün yazdığım yazıda dosyanın tamamı gitmesine rağmen , dosyayı indir dediğinde 0kb'lık dosya geliyor
    Sizinde attığınız dosyalarda böyle şeyler olmuş olabilir , onlarıda test etmeniz mümkünse onlarıda test edin derim .
    Dosya ismini editledim
     Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Adamların isyanı . 2 farklı yorum

quote:

Orijinalden alıntı:
    Zero length file?????
    ---
    Wrong answer, Boogieman. That fu..ing file doesn't work

Boçi : Birde muhtemelen millet Fake upload yapmıyor Fakat Fsonic , Dosyayı Hdd'ye yazmada başarısız olduğu için o dosya inmiyor .
    Benim dün başıma gelenler gibi .

Şu son 1 haftadır Fsonic birşeyler yapıyor ama bakalım ne çıkacak altından .

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

bugün 10mb dosyayı bile 20'le indirdi .
    5dk felan bekledim .
    ( normalde diğer hostlarda sorun yok Down konusunda )

Birde dün yazdığım yazıda dosyanın tamamı gitmesine rağmen , dosyayı indir dediğinde 0kb'lık dosya geliyor
    Sizinde attığınız dosyalarda böyle şeyler olmuş olabilir , onlarıda test etmeniz mümkünse onlarıda test edin derim .
    Dosya ismini editledim
     Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Adamların isyanı . 2 farklı yorum

quote:

Orijinalden alıntı:
    Zero length file?????
    ---
    Wrong answer, Boogieman. That fu..ing file doesn't work

Boçi : Birde muhtemelen millet Fake upload yapmıyor Fakat Fsonic , Dosyayı Hdd'ye yazmada başarısız olduğu için o dosya inmiyor .
    Benim dün başıma gelenler gibi .

Şu son 1 haftadır Fsonic birşeyler yapıyor ama bakalım ne çıkacak altından .

Alıntıları Göster
    Pazartesinden beri 4 satışım oldu, herkeste durum kötü olduğundan çok üzülmemek lazım herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

şu filesonic e gıcık olmaya başladım herkes fake paylaşım yapıp duruyo...zaten dünyanın en yavaş sitesi....

HF'de trislasis günde 30-40 usd kazanıyordu fck paylaşım ile

tadını yakalayan bırakmıyor

olan normal uploaderlara oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

HF'de trislasis günde 30-40 usd kazanıyordu fck paylaşım ile

tadını yakalayan bırakmıyor

olan normal uploaderlara oluyor

Alıntıları Göster
    filesonic in kırpdıgına inanmıyorum , piyasadaki en sağlam hostlardanda biri oldugunu düşünüyorum , ama bu demek değildir ki illa fs vermek zorundasınız , arkadaslar olmuyorsada zorlamamak lazım , bakın ben kendi sitemde mümkün oldugu kadar piyasada çok fazla bulunmayan kaliteli paylaşımlar yapmaya çalışıyorum en bilindik sitelerin değilde adı daha az duyulmuş ama kaliteli filmler atıyorum ama bir türlü fs de istediğim satısı tutturamıyordum , sonradan anladım ki filmler az bulunur olsada filesonic çok fazla bulundugundan pre sattırmak zor , içime sinmeye sinmeye orona geçdim sitemde korka korka , sonucda bu işden para kazanıyorsak neresi bizim için en iyisi ise oraya yönelmek zorundayız , inanın şimdi çok pişmanım neden daha önce geçmediğime nerdeyse tüm satışlarım sitemden oluyor ve hemen hergün pre sattırıyorum neden ? çünkü hem filmler fazla bulunmuyor haliylede adam oron almak zorunda kalıyor ..

bu anlattıklarım filesoniğin kötü oldugu anlamına gelmez aksine filesonik hakkında ne dediysem hala arkasındayım çok sağlam bir firma ama bana hitap etmediğinden bende başka yollara yöneldim , sizde eğer sattıramıyorsanız yeni alternatifler arayın çünkü orondan şunu anladım pre alan millet eğer uzatmaya karar verdiyse link aramıyor giriyor hesabından uzatıyor bu yüzden filesonik satışları düşdü iyice yoksa kırpmayla alakası yok..

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.