Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaybo55

filesonic in kırpdıgına inanmıyorum , piyasadaki en sağlam hostlardanda biri oldugunu düşünüyorum , ama bu demek değildir ki illa fs vermek zorundasınız , arkadaslar olmuyorsada zorlamamak lazım , bakın ben kendi sitemde mümkün oldugu kadar piyasada çok fazla bulunmayan kaliteli paylaşımlar yapmaya çalışıyorum en bilindik sitelerin değilde adı daha az duyulmuş ama kaliteli filmler atıyorum ama bir türlü fs de istediğim satısı tutturamıyordum , sonradan anladım ki filmler az bulunur olsada filesonic çok fazla bulundugundan pre sattırmak zor , içime sinmeye sinmeye orona geçdim sitemde korka korka , sonucda bu işden para kazanıyorsak neresi bizim için en iyisi ise oraya yönelmek zorundayız , inanın şimdi çok pişmanım neden daha önce geçmediğime nerdeyse tüm satışlarım sitemden oluyor ve hemen hergün pre sattırıyorum neden ? çünkü hem filmler fazla bulunmuyor haliylede adam oron almak zorunda kalıyor ..

bu anlattıklarım filesoniğin kötü oldugu anlamına gelmez aksine filesonik hakkında ne dediysem hala arkasındayım çok sağlam bir firma ama bana hitap etmediğinden bende başka yollara yöneldim , sizde eğer sattıramıyorsanız yeni alternatifler arayın çünkü orondan şunu anladım pre alan millet eğer uzatmaya karar verdiyse link aramıyor giriyor hesabından uzatıyor bu yüzden filesonik satışları düşdü iyice yoksa kırpmayla alakası yok..

Alıntıları Göster
    Sanırım satışların azalmasına mantıklı bir açıklama buldum arkadaşlar..filesonic premium ile download acayip yavaş,

kimi zaman artıyor ama çoğu zamanda hız düşük..pre ile download böyle ise frelerde nasıldır kim bilir

Edit: bazende dosya yarıda kesiliyor devam ettirmek istediğimde indirmek istediğiniz dosya değişitirilmiştir baştan indirmek istermisiniz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 9 Mayıs 2011; 15:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Sanırım satışların azalmasına mantıklı bir açıklama buldum arkadaşlar..filesonic premium ile download acayip yavaş,

kimi zaman artıyor ama çoğu zamanda hız düşük..pre ile download böyle ise frelerde nasıldır kim bilir

Edit: bazende dosya yarıda kesiliyor devam ettirmek istediğimde indirmek istediğiniz dosya değişitirilmiştir baştan indirmek istermisiniz diyor

Alıntıları Göster
    Dün 300'e yakın tek link dosya olan konumdaki linkleri tek tek açtım ve 43 tanesi ölüydü ne removed'e geldi ne e-mail'le silindiği bildirildi.Bu yüzden satışı azalan arkadaşlar satış getiren konularındaki linkleri incelesin bendeki durumun aynısı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Dün 300'e yakın tek link dosya olan konumdaki linkleri tek tek açtım ve 43 tanesi ölüydü ne removed'e geldi ne e-mail'le silindiği bildirildi.Bu yüzden satışı azalan arkadaşlar satış getiren konularındaki linkleri incelesin bendeki durumun aynısı olabilir.

Alıntıları Göster
    görünce şaşırdım

king, fw admini soul'un dikkatini çekmişsin

sitesinde senden bahsetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

görünce şaşırdım

FW gibi site için gayet düşük ama alternatif veriyorlarmı bilmiyorum. Yada sadece kendi postlarından mı bu kadar kazanç onuda bilmiyorum. Sonuç olarak satış sayaçlarında bir problem yok, satan rahat satıyor. Evvelsi gün bir post attım ama silinmiş sanırım moderasyon tarafından. Satamayıp ağlamak yerine calısılsa daha iyi sonuçlar elde edilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PrudoN
    worldwidewild gecen gün netload u göklere cıkarıyordun şimdi sharingmatrix sonra ne gelecek rapide geri dönüş olacak galiba :D

bencede anlasmalilaryaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

quote:

görünce şaşırdım

FW gibi site için gayet düşük ama alternatif veriyorlarmı bilmiyorum. Yada sadece kendi postlarından mı bu kadar kazanç onuda bilmiyorum. Sonuç olarak satış sayaçlarında bir problem yok, satan rahat satıyor. Evvelsi gün bir post attım ama silinmiş sanırım moderasyon tarafından. Satamayıp ağlamak yerine calısılsa daha iyi sonuçlar elde edilir :)

Alıntıları Göster
    @ogameci

O kişi FW admini değil.
    Bu linkteki kişi zaten verdiğin SS de o siteden.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

@ogameci

O kişi FW admini değil.

Bana king demişti hatta geçmiş mesajlarda vardı soul diye

ben o açıdan dedim fw admini soul diye.

bu elemanın sitesi hangisi acaba bilen var mı ?

anason biliyorsan pm atabilir misin
  • quote:

quote:

@ogameci

O kişi FW admini değil.

Sitesi zaten verdiğim link
    http://www.ffinsider.net
    Ana sayfası normal bi oyun fan sitesi gibi ama sol alt tarafta Affiliates bölümüne dikkat

• quote:

quote:

quote:

@ogameci

O kişi FW admini değil.

Sitesi zaten verdiğim link
    http://www.ffinsider.net
    Ana sayfası normal bi oyun fan sitesi gibi ama sol alt tarafta Affiliates bölümüne dikkat

Alıntıları Göster
    :) adamlar bile illallah demiş artık ..

• quote:

:) adamlar bile illallah demiş artık ..

Alıntıları Göster
    anason yakaladım
  • quote:

anason yakaladım

Alıntıları Göster
    tam olarak ne yapmamiz gerekior ozet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [SeXMacHine]

Dostum, incrasebux konusuna giriyorsun

bu forex gibi mi kısaca yazın diyorsun

buraya geliyorsun

tam olarak ne yapmamiz gerekior ozet

diyorsun

bu konularla ilgileniyorsan zahmet edip konuyu baştan okuyacaksın

ama amacın post kasmak gibi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 11 Mayıs 2011; 8:50:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [SeXMacHine]

Dostum, incrasebux konusuna giriyorsun

bu forex gibi mi kısaca yazın diyorsun

buraya geliyorsun

tam olarak ne yapmamiz gerekior ozet

diyorsun

bu konularla ilgileniyorsan zahmet edip konuyu baştan okuyacaksın

ama amacın post kasmak gibi gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    tam emin olamamak la birlikde bir arkadaşdan duyduguma göre multiposter 5 türk kullanıcılara açılmıs.. sadece duydugumu söylüyorum ilgilenen arkadaşlar arasdırıp öğrenebilir ,

themaposter diye bir programın şu an itibari ile mp5 den daha kaliteli oldugu megathreadlere bile reply yapılabildiği söyleniyor ben screenlere bakdım çok daha ayrıntılı güzel duruyor , mp5 de hala buglar mevcutmus ilgilenenler bunları da düşünsünler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaybo55 -- 12 Mayıs 2011; 13:23:50 >

• quote:

tam emin olamamak la birlikde bir arkadaşdan duyduguma göre multiposter 5 türk kullanıcılara açılmıs.. sadece duydugumu söylüyorum ilgilenen arkadaşlar arasdırıp öğrenebilir ,

themaposter diye bir programın şu an itibari ile mp5 den daha kaliteli oldugu megathreadlere bile reply yapılabildiği söyleniyor ben screenlere bakdım çok daha ayrıntılı güzel duruyor , mp5 de hala buglar mevcutmus ilgilenenler bunları da düşünsünler...

hocam bende var themaposter. evet mega threadlar vs hepsine post yapabiliyor. gayet güzel tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    King seni wjunctiondan niye banladılar yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

arkadaşlar bir firmadan vps hosting aldım 3 aylık fakat son 3 gündür ne server a ne de fimanın sitesine ulaşamıyorum. alalı daha 1 ay oldu. firmanın sahibi msn den de cevap vermiyor. acaba paypaldan geri alabilir miyim ödediğim ücreti bu konuda bilgisi olan var mı

Geçmiş olsun, ben mesajınızı gördükten sonra google da araştırdım biraz, özeti şu: Öncelikle paypaldan halledilmeye çalışılıyor (dispute) , sonuç olumsuz olursa; hangi bankanın kartıysa o bankayla iletişime geçiliyor. (Telefon etmek gibi.)

quote:

Dostum hiç vakit kaybetmeden Kredi Kartı kullandığın bankanın harcama itiraz birimine bir dilekçeyle başvur.Ürün ve hizmeti almadığını belirt.Dilekçeni faxla.Paranı geri alacaksın.

Ama vakit kaybetme yoksa paran uçar.

Paypalla çözememişsin anladığım kadarıyla.Sanırım disputeyi claime çevirmenin süresi 45 gündü.Ama işi sadece Paypala bırakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

arkadaşlar bir firmadan vps hosting aldım 3 aylık fakat son 3 gündür ne server a ne de fimanın sitesine ulaşamıyorum. alalı daha 1 ay oldu. firmanın sahibi msn den de cevap vermiyor. acaba paypaldan geri alabilir miyim ödediğim ücreti bu konuda bilgisi olan var mı

Geçmiş olsun, ben mesajınızı gördükten sonra google da araştırdım biraz, özeti şu: Öncelikle paypaldan halledilmeye çalışılıyor (dispute) , sonuç olumsuz olursa; hangi bankanın kartıysa o bankayla iletişime geçiliyor. (Telefon etmek gibi.)

quote:

Dostum hiç vakit kaybetmeden Kredi Kartı kullandığın bankanın harcama itiraz birimine bir dilekçeyle başvur.Ürün ve hizmeti almadığını belirt.Dilekçeni faxla.Paranı geri alacaksın.

Ama vakit kaybetme yoksa paran uçar.

Paypalla çözememişsin anladığım kadarıyla.Sanırım disputeyi claime çevirmenin süresi 45 gündü.Ama işi sadece Paypala bırakma.

şimdi dispute açtım

bakalım ne olacak. adamların ne sitesine ulaşılabiliyor ne de msn e cevap veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    firma malum detay , konusuna girip bide haşlamış herkesi ne yüzsüz adam ya
  • quote:

firma malum detay , konusuna girip bide haşlamış herkesi ne yüzsüz adam ya

Alıntıları Göster
    gelirler nasıl beyler :D ,

bir de bu silinen dosyalar kısmını ne zaman güncelleyecekler miş ? ..1500 küsür'den 17 'ye düştü silinen sayısı ve artmıyor ama dosyalar da çatır çatır siliniyor ne hikmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

gelirler nasıl beyler :D ,

bir de bu silinen dosyalar kısmını ne zaman güncelleyecekler miş ? ..1500 küsür'den 17 'ye düştü silinen sayısı ve artmıyor ama dosyalar da çatır çatır siliniyor ne hikmetse

Alıntıları Göster
    Bir haftada 3 satış.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.