Şimdi Ara

Liseler'de (1-2-3) Sınıf Geçme ( Ayrıntılı Bilgi ) + Not Hesaplama Programı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
5
Favori
400.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 1 Anadolu lisesi öğrencisiyim dil ant 1. dönem 2 2. dönem 1 Derslerimin ağırlık ortalamasın 58 civarı çıkıyor dil ant sınavına girmem gerekir mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahirrrrr -- 5 Haziran 2012; 20:31:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1 Anadolu Lisesi öğerencisiyim. Dil ant. 1. dönem 2 2. dönem 1 Derslerimin ağırlık ortalaması 58 civarı çıkıyor. Dil anlatımdan sınava girmem gerekir mi???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirrrrr

Lise 1 Anadolu Lisesi öğerencisiyim. Dil ant. 1. dönem 2 2. dönem 1 Derslerimin ağırlık ortalaması 58 civarı çıkıyor. Dil anlatımdan sınava girmem gerekir mi???

Eğer ki not olarak birinci donem gecer , ikinci donem zayif olursa o ders başarısız sayılır. Sınava gireceksin dil ve anlatımdan ya da sorumlu gececeksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum var:

Lise 3'üm.İlk dönem kimya notum3 puanım 59 idi.İkinci dönem notum 1 puanım 38.Bu durumda 2 dönemin ortalamasında 1 mi yoksa 2 olarak mı görürüz?
  • 2,50 tutturamaz ve 2 zayıfın üstünde zayıf gelirse ortalama yükseltme sınavlarına kalır.Böyle olunca karnede ne yazıyor direk SINIF TEKRARI MI???????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvrat

Bence de en sağlıklısı http://sehitilhankucuksolaklisesi.k12.tr/ortalama.aspx sitesine girip 10 dakkanızı ayırıp notlarınızı yazmak.Bende kalıcammı geçicemmi diye kafayı yiyordum.Hemen girip notları yazdım.Ortalama ile geçtiniz diyor.Vallaha üstümden bir yük kalktı.Kalıcam diye çok korkmuştum.Resminide ekledim.Nasıl bir karne getirdiğimi sizde görün

/>

arkadaşım ben girdim bütün notlarımı ortalamayla geçtin yazdı güvenilir bir site dimi bu ?

• Çok acil cevaplarmısınız.
    Düz liseyim.
    Yıl sonu ortalamam 3.1 (yani tutuyor.)
    3 Zayıfım var.
    Ayrıca Dil ve anlatım zayıf.

Sizlere sorum;
    Sınıfı atladım mı ?
    Dil ve anlatımdan sınava gireceğim,diğer 2 tanesinede girmeme gerek var mı ?

sadece bilenler lütfen.
  • 10.sınıfa en fazla 2 dersle sorumlu geçiliyormuş.Benim 2.dönem matematik ve almanca zayıf,geometri 2 olmasına rağmen ilk dönem 0'dı.Şimdi karnede sınıf tekrarı yazacak değil mi?
  • Arkadaşlar Anadolu Lisesine gidiyorum. Tek zayıf Kimya. Bütünlemeye kalıp kalmayacağımı nasıl hesaplayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Arkadaşlar Anadolu Lisesine gidiyorum. Tek zayıf Kimya. Bütünlemeye kalıp kalmayacağımı nasıl hesaplayabilirim?

Mesela matematik ilk dönem 2,ikinci dönem 3 olsun
    2+3=5
    5/2=2.5
    2.5>3(buçuklu sayılar bir üstüne yuvarlanır)
    Matematik 4 saat olduğundan;
    3*4=12

Bu şekilde bütün derslerinin kredisini hesaplayacaksın.Ortalamayla geçmek için 102 kredi olması lazım.34 ders saati olduğundan 102/34=3 ediyor.
  • bu notlarla seni geçirmeyen okulu ben.... :D geçersin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Arkadaşlar Anadolu Lisesine gidiyorum. Tek zayıf Kimya. Bütünlemeye kalıp kalmayacağımı nasıl hesaplayabilirim?

Mesela matematik ilk dönem 2,ikinci dönem 3 olsun
    2+3=5
    5/2=2.5
    2.5>3(buçuklu sayılar bir üstüne yuvarlanır)
    Matematik 4 saat olduğundan;
    3*4=12

Bu şekilde bütün derslerinin kredisini hesaplayacaksın.Ortalamayla geçmek için 102 kredi olması lazım.34 ders saati olduğundan 102/34=3 ediyor.

Teşekkürler yaptım ve 100 çıktı kredi. Tek zayıfla bütünlemeye giriyorum. TM'ye geçecektim zaten 11. sınıfta. Şimdi işin yoksa 2 sene TM'deyken Kimya vermeye uğraş.

• Arkadaslar 72 kredim var 3 tane de zayifim var din den ortalama yukseltme sinavina girip 4 yapicam 73 kredi olucak o diger 3 zayif sorumlu mu kalicak yoksa ortalama ile gecti mi sayilacak

• Geçtiniz mi ?
  • Ben anadolu lisesine gidiyorum.Lise ikiyim 3 zayıfım var ve ortalamam 2,80.Zayıflardan birini versem sorumlu olarak geçebiliyormuyum?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir şey soracaktım, ilk dönem dil anlatım dersim 2 idi, bu dönem 1. Sorumluluktan 4 alırsam ilk dönem notu ile mi ortalama alınır, yoksa 4 direk ortalama olarak girilir mi?

Teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba

İki tane zayıfım var , biri fizik diğeri matematik. Matematik ilk dönem 1 ikinci dönemde 1 , fizik ilk dönem 2 ikinci dönem 1 Sorumlu geçiyorum. Şimdi ben matematiği 2 yaptım mı haziranın sonunda olan sınavda ortalamam 3 oluyor ozaman fiziği vermeme gerek kalıyor mu?
  • arkadaşlar karnemde 5 tane 1 vardı 9 kredi eksiğim olduğundan tekrar yazdı sınavlara gireceğim 1 Olan Derslerim Tarih , Biyoloji , Almanca , Fizik , Dil Anlatım . birlerimden Dil Anlatım Hariç 2 Yanesini Versem Sorumlu Geçebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mck504

arkadaşlar karnemde 5 tane 1 vardı 9 kredi eksiğim olduğundan tekrar yazdı sınavlara gireceğim 1 Olan Derslerim Tarih , Biyoloji , Almanca , Fizik , Dil Anlatım . birlerimden Dil Anlatım Hariç 2 Yanesini Versem Sorumlu Geçebilirmiyim ?

9.sınıfsan geçebilirsin.
  • okuldan dil anlatımı vermezse geçemez demişler . 9.sınıf anadolu lisesi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.