Şimdi Ara

Liseler'de (1-2-3) Sınıf Geçme ( Ayrıntılı Bilgi ) + Not Hesaplama Programı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
5
Favori
400.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi benim 2 zayıf var ortalamam 2.38 kredi 69 sınavlara girsem ikisinide veremessem gecermiyim sınıfı.
  • Arkadaşlar birisi bana yardım etsin kredim 71 , ortalamam 2,45 lise 2 öğrencisiyim yıl sonu notlarında sadece matematik,geometri zayıf ama 2.dönem edebiyat 1 bu yüzden karnede sınıf tekrarı yazıyor sanırım ort.yükseltmeye girip edebiyattan 2 alırsam sorumlu 3 alırsam ortalama ile geçiyorum fakat e-okulda matematik,geometri ve edebiyat sorumlu olduğum derslerde ne anlama geliyor bu kafam karıştı zaten 2 kerediden bıraktı geometri hocası 23.5 ten 1 yapsa geçiyordum unuttum yapmayı dedi
  • ben lise 9 a gidiyorum 2 zayıfım var ortalam 2.38 şimdi ben sınavlara girsem ikisinide veremessem 10 sınıfa gecermiyim.
  • Anadolu lisesi 10.sınıfım 3 tane 1im var,sorumlulukta sanat tarihi dersimi yükselterek 2.94 olan ortalamamı 3.00 yaptım.?direk geçermiyim yoksa kalırmıyım acil cevap yarın sınav var,geçiyorsam girmiyecem.??
  • Arkadaşlar 11.sınıftayım...
    Anadolu türü lise ;
    Not ortalaması = 2.45
    Sorumlu olduğum dersler=matematik,geometri
    10.sınıftan sorumlu olduğum dersler=matematik
    Bu şekilde sınıf geçebilirmiyim ?

Çok acil cevap vermeniz gerek...
  • ya benim şimdi şöyle bi olayım var 9.sınıfı 2 tane dersten kalarak geçtim herhalde dil ve anlatım ve biyoloji ama ben bunlara girerken oys olduğunun bilmiyodum o yüzden girmedim bu sınavlar tekrar olacak mı okuldan şubatta olur demişler ama bilemiyorum kalmış da olabilirim şimdiden teşşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre22371

ya benim şimdi şöyle bi olayım var 9.sınıfı 2 tane dersten kalarak geçtim herhalde dil ve anlatım ve biyoloji ama ben bunlara girerken oys olduğunun bilmiyodum o yüzden girmedim bu sınavlar tekrar olacak mı okuldan şubatta olur demişler ama bilemiyorum kalmış da olabilirim şimdiden teşşekürler

Haziran-Eylül-Şubat sınavlar bu şekilde olur.İlk 2 sınavlar ortalama yükseltme,ondan sonrakiler de sorumluluk sınavı oluyor.
  • 5 Tane 1 İm Vardı Adam Gibi Çalıştım 4 sınav hakkından 4 ünüde verdim 3 düştü çoğu , Çalışınca Kolay Beyler
  • Beyler bende 3 tane zayıf edebiyat-tarih-dil anlatım.Ortalamam 3.03 karnede sorumlu geçti yazıyor okulun müdürü senin geçmen için en az birini vermen gerekiyor diyor.Geçtimmi kaldımmı E-okul da da edebiyat ile tarihin sınavlarına girmediğim halde geçti yazıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  • Harika bir program .Sınıf geçme durumunu çok kolay şekilde hesaplıyor.
    Lise Sınıf Geçme Programı İçin Tıklayınız.
  • ACIL CEVAP LÜTFEN :(

Diyelim ki geometri dersi 1.dönem 0. 2.dönem 1.
    ama karnede ortalama ile gectin yazıyor. başka zayıf felan yok.ortalama da 3.0'ın üzerinde.

böyle bir karne ile bütünleme sınavlarına girmek gerekir mi ?

Lütfen cevap versin bilen bir kardeşimiz.
    şimdiden tesekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 2,50 not.ortalamasi kac puana denk geliyor?
    55 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRevan

Lise 3üm ( düz lise ) şimdi ortalama 2 dönemede bakılarak alınıyor değil mi ? Eğer öyle ise ortalamam 2,75 ve ilk dönem matematik ve geometri zayıftı, 2. dönem ise matematik, geometri ve tarih zayıf.Tarih ilk dönem 3tü 2. dönem ise 1. Geçiyor muyum yoksa kalıyor muyum ?

kardeş geçen sene geçmiş miydin sen durumlarımız çok benzer, ilk dönem zayıfsızdı bu dönem 5 tane fakat ortalama 2.50 yi geçiyor ve baraj dersi zayıf değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil_95

quote:

Orijinalden alıntı: LordRevan

Lise 3üm ( düz lise ) şimdi ortalama 2 dönemede bakılarak alınıyor değil mi ? Eğer öyle ise ortalamam 2,75 ve ilk dönem matematik ve geometri zayıftı, 2. dönem ise matematik, geometri ve tarih zayıf.Tarih ilk dönem 3tü 2. dönem ise 1. Geçiyor muyum yoksa kalıyor muyum ?

kardeş geçen sene geçmiş miydin sen durumlarımız çok benzer, ilk dönem zayıfsızdı bu dönem 5 tane fakat ortalama 2.50 yi geçiyor ve baraj dersi zayıf değil

Geçen sene sınıfı geçtim.Eğer durumlarımız benzer ise o zaman sende geçiceksin.

• 5 tane 1 2 tane 0 düzeltmek çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

5 tane 1 2 tane 0 düzeltmek çok zor

Tek Yol Çalışmak Çalışmak Çalışmak
  • Arkadaşlar geçtim mi kaldım mı derdine son. İnce hesapları bırakın sizin yerinize online takdir teşekkür hesaplama programı yaosın. Üstelik kısa zamanda ve tam doğru olarak.

Karne Not Ortalaması hesaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbetciakkuslu -- 13 Mayıs 2014; 2:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbetciakkuslu

Arkadaşlar geçtim mi kaldım mı derdine son. İnce hesapları bırakın sizin yerinize online takdir teşekkür hesaplama programı yaosın. Üstelik kısa zamanda ve tam doğru olarak.

http://yahyagungor.com/karne-not-hesaplaması.html

Sınıf geçme-kalma hesaplanırken ilk dönemin etkisi yok mu? 2. dönem ne aldıysa o mu?

İlk dönem ortalamam 75 gibi birşeydi. 2. dönem 50 olsa kalıyor muyum?
  • Beyler ben anadolu lisesinde okuyorum.Benim ilk dönem fizik 30dan 1 düştü 2. dönem de %90 1 düşecek başka 1 im yok sorumluluk sınavına kalır mıyım?Bide sorumluluk sınavı sistemini bir açıklar mısınız?Önceki yorumlarda istediğin zaman verebilirsin flan diolardı.Şimdiki sistemi bilen varsa sölesin pls
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.