Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.009
Cevap
62
Favori
733.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasamkn

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Arkadaşlar bu gizlilik ayarlarında kişilerimi seçince ne oluyor ?

mesela bir arkadaşınız sizi rehberine ekledi ancak onun numarası sizde yok o arkadaşınız sizin durumunuz son görülmeniz resminiz gibi şeyleri göremez siz rehberi eklediğiniz zaman görmeye başlar

Teşekkürler bende öyle düşünmüştümde emin olamadım.

Alıntıları Göster
    Samsung S5 kullanıyorum. Ekran kilitlendiğinden 10 dakika sonra veri akışı kapanıyor ve doğal olarak whatsappta yazılanlar ekran kilidini açmadan bana ulaşmıyor. Bu sorun neden kaynaklanabilir. Tüm güç tasarruf modları kapalı konumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiramissy

Arkadaşlar merhaba, önceden yazıldıysa kuruba bakmayın, son sayfalarda göremedim. Engellediğim birini rehberden silersem engeli kalkmaz değil mi? Yani kişi benim engelliler listemde görünüyor 'bilinmeyen' olarak, bu durumda bana yazamaz, daha önemlisi lastseen imi göremez değil mi?
    İphone5 ios.6
    son gelen whatsapp guncellemesi 2.3.6 ile uyumlu mu? ben hala guncelleme yapmadim ve yarin guncelleme yapmazsam artik kullanamayacagim ilk geldiginde guncelledim surum hatasi verdi sonra eski ap k indip kurdum ve bu zamana kadar kullanabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

son gelen whatsapp guncellemesi 2.3.6 ile uyumlu mu? ben hala guncelleme yapmadim ve yarin guncelleme yapmazsam artik kullanamayacagim ilk geldiginde guncelledim surum hatasi verdi sonra eski ap k indip kurdum ve bu zamana kadar kullanabildim.

Alıntıları Göster
    Telefonum xperia zr tuş kilidini kapatıyorum bi 5 dk sonra whatsapp a mesaj gelmiyor internet kesiliyor galiba kilidi kapatınca. Kilidi açıyorum whatsapp mesajları öyle geliyor. (wifi değil 3g internet kullanıyorum).Stamina modu kapalı.Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz..

• Engellediğim bir numarayı engellenenler listesinde de gözükmesini istemiyorum, rehberden de siliyorum teli de senkronize ediyorum ama gene de engellenenler listesinde gözüküyor, ben bu numaranın telefonumun hiç biyerinde gözükmesini istemiyorum, ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • welat. kullanıcısına yanıt
    ona birsey yapamazsin mecbur goruncek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuk_18

ona birsey yapamazsin mecbur goruncek
    bu whatsappdan video gonderme boyutu nedir dun 20 sn 23 mb video gonderdim bugun ancak 14 sn 16 mb video izin veriyor arkadasimdan deniyorum onda 1 dk lik 50 mb videoyu birden gonderebiliyor bunun sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuk_18

bu whatsappdan video gonderme boyutu nedir dun 20 sn 23 mb video gonderdim bugun ancak 14 sn 16 mb video izin veriyor arkadasimdan deniyorum onda 1 dk lik 50 mb videoyu birden gonderebiliyor bunun sebebi nedir

Alıntıları Göster
    Benim rehberimde olmayıpta karşı tarafın rehberinde olan kişinin beni görmesini ve mesaj yazmasını nasıl engelleyebilirim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelstan

Benim rehberimde olmayıpta karşı tarafın rehberinde olan kişinin beni görmesini ve mesaj yazmasını nasıl engelleyebilirim arkadaşlar?

Engelleme yapamassın fakat durum fotograf son görülmeyi kapatabilirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Risinyu

quote:

Orijinalden alıntı: Athelstan

Engelleme yapamassın fakat durum fotograf son görülmeyi kapatabilirsin hocam

Alıntıları Göster
    yabancı bir numarayı telefonuma kaydettim. İnternet paketim var. WhatsApptan konuşma,paylaşım ekstra bi ğcret alır mı benden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Abolat01

yabancı bir numarayı telefonuma kaydettim. İnternet paketim var. WhatsApptan konuşma,paylaşım ekstra bi ğcret alır mı benden :)

Yok hocam almaz hayırlı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playstop

quote:

Orijinalden alıntı: Abolat01

Yok hocam almaz hayırlı işler.

Alıntıları Göster
    Çökmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Çökmüş.

Alıntıları Göster
    aynen whatsapp gitti yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

aynen whatsapp gitti yine..

Alıntıları Göster
    tam da trip atiyordu
  • Tam da yerinde coktu anasini satim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

tam da trip atiyordu

Alıntıları Göster
    Yarım saattir yok uygulama
  • An itibarı ile düzeldi

• Düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Düzeldi.
    sms dogrulaması yapamıyorum arkadaslar lutfen yardım edın sms dogrulama suresı dolmadan basarısız dıyor naptımsa olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalanbe

sms dogrulaması yapamıyorum arkadaslar lutfen yardım edın sms dogrulama suresı dolmadan basarısız dıyor naptımsa olmadı

hattınızda sms için tl yoksa hata veriyor olabilir
  • Whatsapp ile ilgili bi konu açmıştım çözülmedi bakar mısınız ?
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89081668&p=1#

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.