Şimdi Ara

İşlemcinizin Gflops gücü (Test) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıcaklıklar panik yapacak düzeyde değil fakat biraz fazla. Kasa içi hava sirkülasyonunu ekstra fanlarla düzenleyebilrisin, eksoz fanı ilavesi çok önemli bu konuya yönelirsen büyük ihtimal sorun çözülür çünkü çoğu sıcaklık sorunu kasa içerisindeki sıcak havanın yeterince hızlı dışarı atılamıyor oluşundan kaynaklanıyor. Bunun en etkili yöntemi ise kasa üstüne fan ilave etmek tabiki.

Bu arada bende de bu yaz 100°C'leri gördü ama düşük fan devrini tercih ettiğimden oldu, istesem düşürebilirdim. Gelmek istediğim nokta bu sıcaklıklarda işlemcinin çalışmasında sıkıntı olmadığı ve uzun süreli kullanımda da sorun yaşanmadığını belirtmek istememdir. Zaten HT sayesinde i7'ler i5'lere göre +5-10 derece arası sıcak çalışıyor ki bu gayet normal. Puanlarda da bir sıkıntı yok. HT açıkken düşük çıkması doğal. HT'yi kapatınca muhtemelen 57-59 arası bir skora çıkarsın. Bence sistemin gayet güzel çalışıyor, güle güle kullan.

• teşekkürler içime biraz su serpildi ama yine de sınırda gezmek istemediğim için 3.8 kullanıyorum 3-5 derece düştü voltajı düşürdüğüm için..sonuçtan ben de memnunum 8threats ile alınan sonuç 4 te ise 60 a yakın birşey çııkcar gibime geliyor benim de..tekrar teşekkürler iyi forumlar..
  • @mirut,

Aklıma esti bir bench yapıp ekran görüntüsünü ekleyeyim dedim. Havalar biraz serinledi, artık 3.8 değil 4 Ghz kullanıyorum günlük. Aşağıda göreceğin üzere, çekirdeklerden bazıları 99°C'ye kadar ulaştı test esnasında.

İşlemcinizin Gflops gücü (Test)

Havalar biraz daha serinlesin 4.2 - 4.3 Ghz arasında bir değer tutturmaya çalışacağım. Amacım sistemimde fan böğürtüsü duymadan ulaşabilecek en yüksek stabil mhz değerini elde etmek.

• 4 çekirdeği açılmış olan Phenom II X 2 550 ( yeni adı ile X4 B50 ağır bombardıman uçağı..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 21 Eylül 2010; 12:14:51 >
  • i7 980x@4.5 GHz = 94 Gflops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 26 Eylül 2010; 16:19:58 >
  • memory ve problem size ayarı 4500 24234 yüksek olunca çıkan sonuçta yüksek oluyor ben maxmuma çıkarınca eskiyle yeni arasinta en az 10 gflops farkediyor ölçeceklerin dikkatine mümkün olduunca maxımum yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet
    i7 980x@4.5 GHz = 94 Gflops

kral geldi beyler

•  İşlemcinizin Gflops gücü (Test)
  • amd x6 1090 t 70 gflops larda seyrederken aynı işlemci 57 bu proğramda bir sorun var linx 0.6.4 veriyonda deneyin bend eçok fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinec

amd x6 1090 t 70 gflops larda seyrederken aynı işlemci 57 bu proğramda bir sorun var linx 0.6.4 veriyonda deneyin bend eçok fark var

arkadas oc siz test yapmış o yuzden sonuclar dusuk cıkmıs
  • biraz hız yukseltıp yenıden test yaptım
  • BENDE AKŞAM EKLEYECEĞİM..SAYGILAR.
  • Cpu:1.288 volt 200x20 bclk ile 4ghz stabil
    Imc voltage: 1.25volt
    Ramler 8 8 8 24 56 1t 1.63volt 2000mhz
    Diger tüm voltaj ve ayarlar: auto
    Overclocked: TURBO
    Cstate: enabled
    Pci veriyolu hizi: 110

Cpu core isilari susogutmaminda etkisi ile max 60 derece

• stok soğutucu ile 86 dereceyi görünce kapatmıştım ,şimdi xigmatek balder takınca birdaha deniyim dedim stok hızlarda win 7 32 bit

• buda benden az kaldı 21 e vurdurmaya İşlemcinizin Gflops gücü (Test)
  •  İşlemcinizin Gflops gücü (Test)

işlemci hızı : 3,4 ghz

voltaj : 1,16

ram : 1360 mhz

max sıcaklık 59 derece

soğutucu : xigmatek balder
  • Windows 7 64 bit

işlemci hızı 3500mhz resimde çıkmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 3 Kasım 2010; 2:55:35 >
  • Q9450 ile nerdeyse i5 750 ye kafa tutuyorum 47 GF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 19 Ocak 2011; 7:44:02 >
  • AMD ATHLON II X3 3.56GHZ ile 31K GIGAFLOPS
  • yakında 130 gflops ile geliyorum inşAllah bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 19 Ocak 2011; 1:27:56 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.