Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suleymanarik

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

5800xm v50 Hacked + N-GAGE

Hayırlı uğurlu olsun hackli cihazın nimetlerinden olan yeni bir özelliği telefona kazandırdık.İlgili konu aşağıdaki linkte ve imzamda mevcut.
    Güle güle kullanın...
    http://forum.donanimhaber.com/m_39605026/tm.htm

birol hocam,

--------------------------------------
    4- SecMan kurulumu
    Rompatchers içindeki "install server RP" ve "Open4All RP" AKTİF yapın.
    daha sonra telefonumuzu usb koblosuyla bilgisayara bagliyoruz ve PCSuite modunu seciyoruz.

- Telefonumuza kurduğumuz app TRK programını açıyoruz
    ---------------------------------------
    bu aşamaya geliyorum.benim roompatcher daki herşey zaten auto aktif durumda. yani kaptıp açsam bile hepsi yeşil oluyor.
    TRK dosyalrını C ye attım x-plore ile tam dedigin gibi.

ancak restart edip bu maddeye gectigimde, TRK programını bulamıyorum ki calıstırayım cep telefonunda. Uygulamaların altında mı olmalı?
    Uygulamaların altında da bulamıyorum. Vmenu bunu engeller mi acaba? o yuzden mi bulamıyorum.
    teşekkurler

verdiğim dosyaları attıysan UYGULAMALAR KISMINDA "TRK" programı olması gerek. Dosyaları yeniden C:\ içine atmayı dene
    klasörle atmadın işallah. sadece
    ana klasörleri atıcaksın
    -private
    -resource
    -sys
    birde ini uzantılı dosya olucak konuda anlaatım ordaki gibi yapınca olması gerek yanlış bir işlem yapmışsınızdır.
    Edit: Bu arada Vmenü kurulu olduğunu sonradan okudum
    Vmenü kapatıp normal telefonun mensündeki uygulamalara bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 7 Mayıs 2010; 22:51:45 >

• quote:

quote:

quote:

5800xm v50 Hacked + N-GAGE

Hayırlı uğurlu olsun hackli cihazın nimetlerinden olan yeni bir özelliği telefona kazandırdık.İlgili konu aşağıdaki linkte ve imzamda mevcut.
    Güle güle kullanın...
    http://forum.donanimhaber.com/m_39605026/tm.htm

birol hocam,

--------------------------------------
    4- SecMan kurulumu
    Rompatchers içindeki "install server RP" ve "Open4All RP" AKTİF yapın.
    daha sonra telefonumuzu usb koblosuyla bilgisayara bagliyoruz ve PCSuite modunu seciyoruz.

- Telefonumuza kurduğumuz app TRK programını açıyoruz
    ---------------------------------------
    bu aşamaya geliyorum.benim roompatcher daki herşey zaten auto aktif durumda. yani kaptıp açsam bile hepsi yeşil oluyor.
    TRK dosyalrını C ye attım x-plore ile tam dedigin gibi.

ancak restart edip bu maddeye gectigimde, TRK programını bulamıyorum ki calıstırayım cep telefonunda. Uygulamaların altında mı olmalı?
    Uygulamaların altında da bulamıyorum. Vmenu bunu engeller mi acaba? o yuzden mi bulamıyorum.
    teşekkurler

verdiğim dosyaları attıysan UYGULAMALAR KISMINDA "TRK" programı olması gerek. Dosyaları yeniden C:\ içine atmayı dene
    klasörle atmadın işallah. sadece
    ana klasörleri atıcaksın
    -private
    -resource
    -sys
    birde ini uzantılı dosya olucak konuda anlaatım ordaki gibi yapınca olması gerek yanlış bir işlem yapmışsınızdır.
    Edit: Bu arada Vmenü kurulu olduğunu sonradan okudum
    Vmenü kapatıp normal telefonun mensündeki uygulamalara bakınız.

daha once 2 sefer kapatıp denedim olmamıştı.
    ama sonunda oldu
    teşekkurler

• quote:

gerek kalmadı

Alıntıları Göster
    side kardeş nice yıllara :)
    iki gündür şehir dışındaydım.dün bir çılgınlık yapıp kayseriden sırf konser ve bir kebab yemek için (daha çok bunlara sebeb olan birisini görmek için) adanaya gittim bugünde döndüm :)
    yani bir gittim neler gelmiş neler yazılmış

bu yolculukda gps i denedim..bende de pips 1.6 yüklü.ilk denememde 10 15 dk sürmüştü konum bulması.uyduları buldu ama konumu söylemiyordu yani uydudan bilgi almıyordu..herneyse ik gündür denememde sadece tümleşik gps açık.telefonu kapatıyorum açıyorum ve hemen gpsi açıyorum ya 10 sn de buluyor ya da en fazla 1 dk sürüyor konum bulması.gelirken hava biraz puslu ve bulutluydu.o yüzden sinyal bazen gidip geliyordu.inşallah sebebi bulutlardır da bir program sebeb olmuyordur.

bu arada bir sorum olacak..ben ovi suite den yedek almıştım 2 3 kez formattan sonra canım sıkıldı herşeyi tekrar yüklemekten.temiz bir kurulumdan sonra temiz bir yedek aldım kişiler mesajlar ayarlar ve uygulamalar dahil.

diyelim yeniden format attım.
    direk formattan sonra telefona bu yedeği yüklersem bana sıkıntı yaratır mı...
    şimdi deneyecem aslında ne oluyor bakıcam ama malum vizeler bitti finallere asılıyorum bugünlerde :D

not: birol kardeş n gage süper oldu.şu rally oyunuda mı n gage oyunu.benim telefonda çok kasmıştı hiç oynamadım..kasılmasının sebebi bu ngage midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

side kardeş nice yıllara :)
    iki gündür şehir dışındaydım.dün bir çılgınlık yapıp kayseriden sırf konser ve bir kebab yemek için (daha çok bunlara sebeb olan birisini görmek için) adanaya gittim bugünde döndüm :)
    yani bir gittim neler gelmiş neler yazılmış

bu yolculukda gps i denedim..bende de pips 1.6 yüklü.ilk denememde 10 15 dk sürmüştü konum bulması.uyduları buldu ama konumu söylemiyordu yani uydudan bilgi almıyordu..herneyse ik gündür denememde sadece tümleşik gps açık.telefonu kapatıyorum açıyorum ve hemen gpsi açıyorum ya 10 sn de buluyor ya da en fazla 1 dk sürüyor konum bulması.gelirken hava biraz puslu ve bulutluydu.o yüzden sinyal bazen gidip geliyordu.inşallah sebebi bulutlardır da bir program sebeb olmuyordur.

bu arada bir sorum olacak..ben ovi suite den yedek almıştım 2 3 kez formattan sonra canım sıkıldı herşeyi tekrar yüklemekten.temiz bir kurulumdan sonra temiz bir yedek aldım kişiler mesajlar ayarlar ve uygulamalar dahil.

diyelim yeniden format attım.
    direk formattan sonra telefona bu yedeği yüklersem bana sıkıntı yaratır mı...
    şimdi deneyecem aslında ne oluyor bakıcam ama malum vizeler bitti finallere asılıyorum bugünlerde :D

not: birol kardeş n gage süper oldu.şu rally oyunuda mı n gage oyunu.benim telefonda çok kasmıştı hiç oynamadım..kasılmasının sebebi bu ngage midir?

@suleymanarik yapabildiğine sevindim anlatım ince ayrıntıya kadar olsada şaşırabiliyor insan Konu içerisinde sorun yaşıyanlara yardım edersin kurabildiysen paylaşımcı ol Şaka şaka canın saolsun ben vakit buldukça hemen forum içerisindeki msjlara geri dönmeye çalışıyorum kur oyna tadını çıkar

@tolgaayvali Aleyküm selam hoşgeldin. Mesajı okurken kebep dedin ağzım sulandın oyy oyy oyy diyorum oranın kebapları bizim buranınkilere benzemiyordur (izmirde yaşıyorum) brileri davet etsede bi kebap çılgınlığı biz yapsakl o kadar telefon için program araç yazılım ekliyoz biri bi yemek ısmarlamadı nan ne talihsisim

Gelelim sorunu yedeklerin içinde ayar ve program yedeklemeleri yoksa sorun çıkmaz. Sorun çıkarmıyacak yedekler şunlar "Resim dosyaları,Mp3 dosyaları, Rehper,Ajanda bilgileri,SMS metinleri"

N-gage oynadığın rali oyunu derken sanırım asalt4'ten bahsediyorsun normalde SiS olanı çok kasıyor ama n-gage üzerinden oynanan hem grafik hemde oynanış açısından kasılmdan iyi bir şekilde oynanıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: phiber-optic

arkadaslar ben bu tam ekran qwerty klavyede biraz zorlanıyorum ya bu tusların biraz daha genis olması mumkun mu? ya da harici bir program var mıdır elinde olan? birol hocam yardımlarını bekliyorummm =))

tema değiştir...

+
    Kalın ve normalinden büyük bir Yazı fontu yüklerseniz biraz olsun klaye tuşları genişliyor.
    Telefon hackli bu işlemler dışardan çok kolay yapılabiliyor.Yazı fontunu değiştirme işlemi bi kaç sayfa önce anlatılmıştı editler ana konu başlığına o bilgiyide eklerim ordan bakarsınız.

Alıntıları Göster
    sadece klavye fontunu degistirebilmem mumkun mudur peki??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Selam arkadaşlar bilgiler için sağolun.
    Bugün telefonu NSU dan v40 a yükselttim.Ardından telefondan uyarı geldi v50 var diye.Kurulsun mu dedi.12-13mb civarındaydı.İşkillendim.Çünkü 12 mb çok az geldi bana.v40 nsu da 130 küsür mb idi. v50 ninde o civarda olacağını umuyorum.
    v50 ye NSU dan geçen arkadaşlara sorum şudur:
    v50 güncelleme dosyası kaç mb olarak indi acaba ?

Final paketi bu konuda olan 166MB
    NSU ve Ovi üzerinden yapılanlar mevcut Sürüm içeriğine yapılan güncellemedir. Bu tür işlemler Ham sıfır bir kurulum işlemi değildir. Bu şekilde kurulu olmasının bir sakıncası yoktur. Ama eksiklikler ve aksaklıklar çıkması olasıdır.

Alıntıları Göster
    ilk programı yüklerken şöyle bi hata alıyorum.
     5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

Sanırım sisteminiz vista 64bit yada windows 7 64bit
    Uyumluluk modunu anlatıldığı gibi yaptığınız halde bu sorunu alıyorsanız tam çözümünü bilmiyorum.
    InstallShield ve JAF BCS derleyiciler henüz tam 64bit uyumlu değildir. Hata bu yüzden ortaya çıkmış olabilir.

Xp veya 32bit bir işletim sisteminde yada sanal işletim sistemi kurarak çözebilirsiniz. Tamamen Jaf programının uyumsuzluğundan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 7 Mayıs 2010; 23:47:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

5800'de Oynayabileceğiniz En İyi grafiklere sahip Oyun: Rally Master Pro™

http://www.youtube.com/watch?v=JPjK2jGUzzA

Grafikler aynen budur.

İndirmek için TIKLA ! Unsigned

dediğim oyun buydu hocam rally pro.

ayrıca
    ayıp ettin hocam :) gel kayseriye sen.buranın yağlamasından yedirelim.bazlama arası tereyağ çaman yedirelim pastırma gibi olur :) kapımız her zaman açık.ama adana kebabın yeri ve tadı ayrı malesef :D orada ayrı bir güzel yapıyorlar.

bu arada yazmayı unuttum bayaa oldu..hackli yazılımı kurmadan önce ankaraya gitmiştim felekten 6 gün çaldım orda da Leman Kültür içkileri ve yemekleri ile süper bir yer -gidersen erdener abinin tavuğunu tavsiye ediyorum- :D
    modifiyesiz ve hacksiz ovi suiteden güncellenmiş v50 ye geliştiricileri ve pips 1.7 yi yüklemiştim.sorunsuz çalışıyordu.ovi maps de sorunsuz çalışıyordu. dediğin gibi açık alanda sadee tümleşil gps açıktı ve 3 dk içinde uydu bulup yer söylemişti bana.yolculuk boyunca ve ankarada gpsi açık tuttum. açılır açılmaz bana 3 sn de yer söylüyordu hiç bir sorun yoktu hatta süperdi kaldığım evde içerde bile yerimi söylemişti hayret etmiştim.tecrübelerden birisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: htayvali

quote:

Grafikler aynen budur.

ayrıca
    ayıp ettin hocam :) gel kayseriye sen.buranın yağlamasından yedirelim.bazlama arası tereyağ çaman yedirelim pastırma gibi olur :) kapımız her zaman açık.ama adana kebabın yeri ve tadı ayrı malesef :D orada ayrı bir güzel yapıyorlar.

bu arada yazmayı unuttum bayaa oldu..hackli yazılımı kurmadan önce ankaraya gitmiştim felekten 6 gün çaldım orda da Leman Kültür içkileri ve yemekleri ile süper bir yer -gidersen erdener abinin tavuğunu tavsiye ediyorum- :D
    modifiyesiz ve hacksiz ovi suiteden güncellenmiş v50 ye geliştiricileri ve pips 1.7 yi yüklemiştim.sorunsuz çalışıyordu.ovi maps de sorunsuz çalışıyordu. dediğin gibi açık alanda sadee tümleşil gps açıktı ve 3 dk içinde uydu bulup yer söylemişti bana.yolculuk boyunca ve ankarada gpsi açık tuttum. açılır açılmaz bana 3 sn de yer söylüyordu hiç bir sorun yoktu hatta süperdi kaldığım evde içerde bile yerimi söylemişti hayret etmiştim.tecrübelerden birisi :)

Alıntıları Göster
    BOX DRIVER NOT INSTALLED hatası veriyo arkadaşlarr acill yardımmmmm !!!!! OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programında bu hatayı veriyorr :S:S:

• quote:

quote:

Grafikler aynen budur.

ayrıca

Alıntıları Göster
    @tolgaayvali
    Gıda tavsiyelerini değerlendirecem nasip yolum düşer elbet

Rally Master Pro açıyor oynanıyor ama akıcı değil malesef sis oyunu symbiam kodlaması bilerek kasıtlı olarak 5800xm için değil üstü cihazlarda daha verimli çalışması açısından ona göre yazılmış nokiada işini biliyor. alt modellerine fazla güncel akıcı paketler sunmuyor üst modellerin satış politikası açısından onlarda haklı böyle yapmaları normal.

• quote:

quote:

Sanırım sisteminiz vista 64bit yada windows 7 64bit
    Uyumluluk modunu anlatıldığı gibi yaptığınız halde bu sorunu alıyorsanız tam çözümünü bilmiyorum.
    InstallShield ve JAF BCS derleyiciler henüz tam 64bit uyumlu değildir. Hata bu yüzden ortaya çıkmış olabilir.

Xp veya 32bit bir işletim sisteminde yada sanal işletim sistemi kurarak çözebilirsiniz. Tamamen Jaf programının uyumsuzluğundan gibi.

tahmin ettiğiniz gibi 64 bit w7.uyumluluk olarak, yönetici olarak denedim işe yaramadı.
    program yüklendi o uyarıya ok diyince.
    10 tane falan windows desteklemiyor yüklensinmi çıktı sonra.
    finish dedikten sonra açtım programı
    böyle bi hata verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: prolen

BOX DRIVER NOT INSTALLED hatası veriyo arkadaşlarr acill yardımmmmm !!!!! OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programında bu hatayı veriyorr :S:S:

Resimdeki gibi hata alıyorsan aşağıdaki işlemi kontrol et.
    "C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver" bu dizinindeki dosyaları
    "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" dizinlerine kopyaladın mı?

OGM JAF PKEY Emulator v5.exe programı XP ve XPden önceki işletim sistemlerinde düzgün çalışmakta ama Vista ve Windows7 de sorun çıkarmakta o yüzden wista ve windows 7 kullanıcıları
    OGM JAF PKEY Emulator v5.exe programı sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu xp servis3 şeklinde değiştirdin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 8 Mayıs 2010; 0:01:00 >

• quote:

@tolgaayvali

Rally Master Pro açıyor oynanıyor ama akıcı değil malesef sis oyunu symbiam kodlaması bilerek kasıtlı olarak 5800xm için değil üstü cihazlarda daha verimli çalışması açısından ona göre yazılmış nokiada işini biliyor. alt modellerine fazla güncel akıcı paketler sunmuyor üst modellerin satış politikası açısından onlarda haklı böyle yapmaları normal.

bir gün bu telefona windows mobile yüklenebilirse şaşmam sanırım :D

• quote:

tahmin ettiğiniz gibi 64 bit w7.uyumluluk olarak, yönetici olarak denedim işe yaramadı.
    böyle bi hata verdi.

Programı masa üstündeki kısa yollundan değil onu Cracklıyan yani full sürüm haline getiren OGM JAF PKEY Emulator v5.exe çalıştırdığınız o program otomatik JAF programını çalıştıracaktır.
    Ama sorunlar ve hatalarla kurulduğu için OGM JAF PKEY Emulator v5.exe emilatr programıda açamayabilir. Resimdelerdeki anlatıma uyarak kurulum adımlarını takip edin ancak sisteminiz 64bit olduğu için sorunlar çıkması kaçınılmaz JAF programı 64bit yapısına uyumlu değil.

• quote:

quote:

@tolgaayvali

Alıntıları Göster
    dedikleriin hepsini yaptım tek tek abi harfiyenn ama gene aynı ya :S:S tekrar yaptım aynıı. gece gece elimde kaldı telefon ya bi yardımcı olu lütfenn :S:S:S

• quote:

quote:

böyle bi hata verdi.

Programı masa üstündeki kısa yollundan değil onu Cracklıyan yani full sürüm haline getiren OGM JAF PKEY Emulator v5.exe çalıştırdığınız o program otomatik JAF programını çalıştıracaktır.
    Ama sorunlar ve hatalarla kurulduğu için OGM JAF PKEY Emulator v5.exe emilatr programıda açamayabilir. Resimdelerdeki anlatıma uyarak kurulum adımlarını takip edin ancak sisteminiz 64bit olduğu için sorunlar çıkması kaçınılmaz JAF programı 64bit yapısına uyumlu değil.

en iyisi 32 bitli bi sistem de kurmak.şimdilik v31 de kalayım
    açıklamalar için sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

quote:

quote:

böyle bi hata verdi.

en iyisi 32 bitli bi sistem de kurmak.şimdilik v31 de kalayım
    açıklamalar için sağolun

Alıntıları Göster
    32 bit işletim sistemi kullanoyrum ben niye böyle oluyoru yaaa :S:S

• quote:

dedikleriin hepsini yaptım tek tek abi harfiyenn ama gene aynı ya :S:S tekrar yaptım aynıı. gece gece elimde kaldı telefon ya bi yardımcı olu lütfenn :S:S:S

O hataya tamam dediğinde bir müddet sonra JAF programını emilatör sorunsuz açıacaktır.
    Çok ciddi bir hata değil JAF programı açılmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 8 Mayıs 2010; 0:17:03 >

• quote:

quote:

@tolgaayvali

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birol üstada sordum bu soruları ama buraya da yazmak istedim sizlerden de bilenler cevaplar diye.. kusura bakmayın fazla bi teknik bilgim yok tel hakkında :(

1- ben şu anda telefonun kendinden güncellemesini yükledim.. v50 yi yani.. yine de bu hackliyi yükleyebilir miyim?
    2- yükledikten sonra geri dönüş yapabilir miyim normal v50 ye?
    3- benim için en büyük artısı ne olur dostum bu hackli versiyonun?(hızlı olması vs vs gibi?)
    4- bu patch falan dan bahsediliyor ya dostum bunları nasıl yüklüyoruz?
    5- bu da son sorum... bu hackli versiyonu yüklememiz için illa nsu ya mı ihtiyaç duyuyoruz dostum?

şimdiden ellerinize sağlık...

• quote:

quote:

O hataya tamam dediğinde bir müddet sonra JAF programını emilatör sorunsuz açıacaktır.
    Çok ciddi bir hata değil JAF programı açılmıyor mu?

Alıntıları Göster
    açılıyor ama sizin resimli anlatımda gösterdiğiniz biçimde olan seçenkten OFLINE olan sekme yok , phone mode seçeneğinin altındaki OFLİNNE seçeneği yok, onun olmaması sorun teşkil etmezmi ?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.