Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sadece bi kere o mesajın tamamını silmesi olayına denk geldim bu arada hala 30 nisandaki yazılımı kullanıyorum. 1 mayısdaki de yakında güncellenir diye ellememistim. Birol usta yakında güncelleme var mi yoksa akşam 1mayıs a geçeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: Editor

Mesaj yazarken bazen harf takılıyor. Sonradan yazıyor. Bazen de tusa basılı tuttup rakam yazmak istiyorum. Mesajı başlıyor silmeye harfleri tek tek siliyor. Durduramıyorum. Alarmı ara sıra kapatamama sorunu devam ediyor. v50 kurdum telefon mahvoldu. Nolucak bunun çaresi yok mudur?

Bende de aynı sorun mevcut. Mesaj yazarken bastığım harfler ufak bi takılmayla (lag,latency gibi) yazıyor bazen. Bazen de geri ok tuşu takılıp kendi kendine en başa kadar gidiyor, silme tuşu takılıp tek tek silmeye başlıyor. Çözümü bilen var mı?

Bende de mesajlarda aynısı oluyor. Tuş kilidini açıp kapatıyorum düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Mesaj yazarken bazen harf takılıyor. Sonradan yazıyor. Bazen de tusa basılı tuttup rakam yazmak istiyorum. Mesajı başlıyor silmeye harfleri tek tek siliyor. Durduramıyorum. Alarmı ara sıra kapatamama sorunu devam ediyor. v50 kurdum telefon mahvoldu. Nolucak bunun çaresi yok mudur?

Bende de aynı sorun mevcut. Mesaj yazarken bastığım harfler ufak bi takılmayla (lag,latency gibi) yazıyor bazen. Bazen de geri ok tuşu takılıp kendi kendine en başa kadar gidiyor, silme tuşu takılıp tek tek silmeye başlıyor. Çözümü bilen var mı?

Bende de mesajlarda aynısı oluyor. Tuş kilidini açıp kapatıyorum düzeliyor

Alıntıları Göster
    soruyorsunuz söylüyoruz ama dinleyen yok heralde... denenerek bulunan bir çözümdür bu, denemek istemiyorsanız siz bilirsiniz.. ne diyeyim ben...

kullandığınız tema ile büyük oranda etkili bu iş. standart tema kullanıyorsanızda kurduğunuz programlarla etkileşim oluyor.

• Arkadaşlar Merhaba,dün 5800black aldım,red ile değiştirilmesi için şu an beklemedeyim,bu konu hakkında sorum olcak,acaba bu modifiyeli sürümü yüklersemgaranti dışına çıkma gibi bi durum söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

Arkadaşlar Merhaba,dün 5800black aldım,red ile değiştirilmesi için şu an beklemedeyim,bu konu hakkında sorum olcak,acaba bu modifiyeli sürümü yüklersemgaranti dışına çıkma gibi bi durum söz konusu mu?

hayır cıkmaz
    yazılım la ilgili probleme bakmazlar
    he gidersen bedava yazılım attırırsın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jebote -- 28 Mayıs 2010; 14:24:23 >
  • telefonu yedekle vs.diyor.bilgisayarım yok.napmam lazım? Yazılımı indirdim yüklersem v50 olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

telefonu yedekle vs.diyor.bilgisayarım yok.napmam lazım? Yazılımı indirdim yüklersem v50 olacak?
    Rehberi yedek almanı tavsiye ederim. Bunun dışında mesajlar resimlerin filan yedeklenicek ne varsa internet cafelerden halledebilirsin sanırım.
  • quote:

telefonu yedekle vs.diyor.bilgisayarım yok.napmam lazım? Yazılımı indirdim yüklersem v50 olacak?

telefon hafızanda önemlı bsy yoksa yedekleme direk kuruluma gec ama gecmeden soft format at
    *#7370# yap telefon hafızasındakıler silinsin sonra yazılım yukle
    soft format atarsan telefon hafızasındakıler gider hafzıa kartındakıler gtmez
    ve son olarak rehberını sım karta taşı eger oda telefon hafızasındaysa onlarda gider.
  • her şey hafıza ve sim kartında.peki v50den memnjn kalmazsam v30a dönebilir miyim?
  • quote:

her şey hafıza ve sim kartında.peki v50den memnjn kalmazsam v30a dönebilir miyim?

• hallettim ama bi garip ldu hiç bir şey silinmedi.keşke yapmasaydım
  • quote:

her şey hafıza ve sim kartında.peki v50den memnjn kalmazsam v30a dönebilir miyim?

dönemezsin kardeş..teknik bir bilgim yok ama birol ustadan öğrendiğimiz kadarıyla downgrade çok tehlikeli bir hamle imiş telefon elinde kalabilirmiş yalnızca teknik servis sorumluluğunda yapılabilirmiş...
    ayrıca v50 yi gördükten sonra döneceğini sanmam v30 av30 da neymiş o da ne milattan önceki versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 28 Mayıs 2010; 22:47:45 >

• quote:

DOWNGRADE YAPMAK ÇOK TEHLİKELİ ARKADAŞLAR, TELEFONU PATLATMA İHTİMALİNİZ ÇOK ÇOK YÜKSEK. OLDUYSA BİLE ŞANSINA DUA EDİN. YABANCI FORUMLARDA BİLE BUNU YAPIP TELEFONUNU PATLATAN İNSAN ÇOK FAZLA. GİRİP BAKIN.

SADECE FORUMLAR DEĞİL, NOKIA SHOP, KVK GİBİ YERLERDE BUNUN OLMAYACAĞINI VE RİSKİN ÇOK FAZLA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.

GERÇİ DENEMESİ BEDAVA
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

DOWNGRADE YAPMAK ÇOK TEHLİKELİ ARKADAŞLAR, TELEFONU PATLATMA İHTİMALİNİZ ÇOK ÇOK YÜKSEK. OLDUYSA BİLE ŞANSINA DUA EDİN. YABANCI FORUMLARDA BİLE BUNU YAPIP TELEFONUNU PATLATAN İNSAN ÇOK FAZLA. GİRİP BAKIN.

SADECE FORUMLAR DEĞİL, NOKIA SHOP, KVK GİBİ YERLERDE BUNUN OLMAYACAĞINI VE RİSKİN ÇOK FAZLA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.

GERÇİ DENEMESİ BEDAVA

Alıntıları Göster
    Bugün ilginç bir şey fark ettim, Normalde müzik dinlerken ve ya melodi yaparken çok güçlü olan bir ses dosyasını alarm olarak kurduğumda sesi çok kısık çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz acaba ? Bu V50 hackli sürüm kurulu telefonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkferocious

Bugün ilginç bir şey fark ettim, Normalde müzik dinlerken ve ya melodi yaparken çok güçlü olan bir ses dosyasını alarm olarak kurduğumda sesi çok kısık çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz acaba ? Bu V50 hackli sürüm kurulu telefonda.

ses zamanla artıyormu..bir dikkat et bakalım..çünkü öyleyse bende de öyle sanırım v50 den kaynaklanan bir durum çünkü v40 da yoktu..yani birol ustanın bir eksikliği değil bence..eğer orjinal v50 kullanan varsa deneyip söylerse öğreniriz gerçeği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinet

Merhaba arkadaşlar;
    Telefona yeni yazılım attığımızda tüm kullandığımız programları baştan yüklemek büyük eziyet oluyor. Bu işe bir çare var mıdır? Kullandığımız programları tek bir sis dosyası haline getirecek yada c: altından programların kullandığı dosyaları yedekleyecek?

Not: Bu arada ben tüm programları hafıza kartına kuruyorum ancak format sonrası c: de ihtiyaç duyulan bazı dosyalar gitmiş olduğu için programlardan bazıları çalışmıyor.

Bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar? Birol hocam sen buna benzer birşeyden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

quote:

ses zamanla artıyormu..bir dikkat et bakalım..çünkü öyleyse bende de öyle sanırım v50 den kaynaklanan bir durum çünkü v40 da yoktu..yani birol ustanın bir eksikliği değil bence..eğer orjinal v50 kullanan varsa deneyip söylerse öğreniriz gerçeği...

Evet sabah fark ettimde mesajımı düzeltmeyi unutmuşum. Ses artarak modunda.

Birde aranızda rehberi geç açılan var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

quote:

Evet sabah fark ettimde mesajımı düzeltmeyi unutmuşum. Ses artarak modunda.

Birde aranızda rehberi geç açılan var mı ?

ilk acıldıgında 2-3 saniye bi gecikme olur buda gayet normal sonra basıslarda anında geliyo aslında her uygulama için gecerli bu temp olayı tamamen pc dede ilk acısta bilgisayarım yavas gelir ikinciye anında gelir vs :)

• Müzik çalara girerken sorun oluyor bazen,Ekran kararıyor,müzik çalar açılmıyor.Telefonu kapatıp açınca düzeliyor.Acaba bu değiştirdiğiniz kinetic scrollden olabilir mi?
  • quote:

öncelikle herkese selamlaar seyahatten yen i döndüğüm için yaklaşık olarak bir haftadır yoktum.konuyada fazla bir şey yazılmamış ilk zamanlardaki gibi değiliz yani demek ki sorunu çok olan yok bu mesaj ve hız meselsiyle ilgili cevap vereyim ilk yaşayanlardan biriyim. arkadaşlar bu durumun temel nedeni hızlı tuş takımı yaması bunu birola ilk söylediğimde aldığım cevaptı ve hızlı tuştakımı yamasını deactive ettiğiniz takdirde böyle bir sıkıntı olmayacaktır tek nedeni budur arkadaşlar denedim bilginize ama telefonu hızlı kullanmak isteyenler arada bazı mesajlarda yaptığı bu meseleyi side kardeşinde yaptığı gibi okeyleyip mesaja geri dönerek çözebilirler ben şahsen öyle yapıyorum hızdan vazgeçemem çünkü o kadar iş yoğunluğumda günde ortalama 200-400 arası mesaj çekerken bile şu anda telefon hızıma yetişermiyor o zaman hiiç yetişemez....

evet side kardeşşim kendimi bırak ailemi bile göremez oldum işler yoğun önümüzde ki hafta kaypak şerefsiz iş arkadaşımda işi bırakıyor anlayacağın tek koşturmaya tekrardan başlayacağım işler yoğun eleman alınacak gelsene beraber çalışalım:DDDD nede iii olur arada fırsat bulup beraber online oyunda oynar 5800 ları da kapıştırırız.....,

BİROL KARDEŞİM BEN BİR ŞEY GÖRDÜM BİR ŞEY ARAŞTIRDIM ARTIK YENİ TRENDİ BELİRLİYOR SANKİ NOKİA GİBİME GELDİ EĞER Kİ PİYASAYA ÇIKIŞ FİYATI 5800 LA AYNI OLURSA SANİYE TEREDDÜT ETMEDEN ALACAĞIM VE AÇIKLIYORUM YENİ HAYRANI OLDUĞUM TELEFON <<<<<<NOKİ N8>>>>> İLLGİLENENLERE DUYRULUR İPHONEDEN SONRA DOUBLE TOUCH ÖZELLİĞİİ OLAN İLK TELEFON ARTIK İPHONE TAMAMEN TARİH OLUYOR AYRICA DİĞER ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ 12 MP CARLZİES KAMERA :DDDD.. BUNUN İÇİN BENCE X6 İLE FAZLA UĞRAŞMA

YEMEK MESELESİ İÇİN CEP NUMARAMI VEREYİM DEMİŞTİM AMA HALA CEVAP GELMEDİ SENDEN HOŞ ÇOK YOĞUN OLDUĞUNU YAZMIŞSIN AMA HABER BEKLİYORUM MÜSAİT BİR ARA HABER VER SEN BANA 000000 BEKLERİM HER ZAMAN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade22tr -- 18 Haziran 2010; 20:49:50 >

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.