Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonunu not aldım sağolasın ulaşırım ben sana tlfn numaranı konudan kaldırabilrisin rahatsız etmesinler...

5800 yeni yazılım hazırla artık diye özel msj atmış bi çok arkdş
    Ben size @fatih yazılımını öneriyorum altarnatif farklı olarak güzel hazırlanmış bir yazılım kendi cihazıma kurmadım ama başka arkdşıma o yazılım paketini attım şuan sorun var demedi memnun.

Bu konudaki yazılım v50 ilk çıktığında hazırladığım hata ve kusuru fazla olmaması açısından sadece hack özelliği ve ufak modifiyelerimi kapsıyor.
    Altarnatif temadır efektir yada extara kurulu paket programlar için dışardan yeni yazılım hazırlanıp güncellene bilir bu konudaki yazılımda ancak forumda zaten altarnatif bu gibi extra özel şeylere ihtiyac duyanlar için @fatih arkdşımın açtığı ve üzerinde sıkça uğraşlar harcayıp emek verdiği yazılım mevcut.
    Şuan bu yazılım oturmuş bir yazılım şarj değeri olarakta kendi cihazım dengelendi 4gün rahat şarjım gidiyor buda eski versiyonlardaki şarj sıkıntısından sonra ilaç gibi geldi. Ana konudaki şarj önerimi uygularsanız şarj dengesinde sorun yaşıyan arkdşlar problem yaşamamış olurlar.

• birol ellerine sağlık tekrar cok güzel bir anlatım.. v40 ı sorunsuz kurmuştum bunu da sorunsuz kurdum fakat yükledikten sonra rompatcher ı açıyorum.. info cıkıyor ve kapanıyor program.. bir şeyi mi atladım acaba neden böyle oluyor?
  • Selam Birol selam Blade, nasılsınız arkadaşlar???? Bu arada ahh be Aycan teğmen'im yahu, foruma dönüp şöyle bir baksan belki 3-5 sayfa arkaya aynı sorunun 50 kere cevaplandığını göreceksin... İşte insanlar bu sebeplerden sonra çileden çıkıyor ve kızıyorlar. Ondan sonra bizlere fatura kesiliyor. Halbuki, birol kardeşimden sonra her soruya mümkün olduğunca cevap veren bizleriz...

Lütfen araştıralım biraz daha, sonra soralım oldu mu?? Sorunun cevabını kaç kere cevapladım önceden ama gene cevaplayım; RomPatcher'ın çalışması için hafıza kartınının içerisine E:\Patches klasörünü açıp, patch dosyalarını içerisine atmazsan program öyle sadece info verip kapanır. İşte bu kadar basit...

Ayrıca, blade kardeşim, ben şöyle bir şey daha keşfettim, malesef patchlerdeki hızlı yazma vs. yamaları aslında etkenlerden sadece bir tanesi. Gördüğüm kadarıyla kullanılan programlar ve temalar da buna sebep oluyor. Özellikle Flip Font ve tema karışımı riskli bir karışım oluyor.

Şu ana kadar kullandığım en iyi tema, hem hızlı hem sorunsuz firebird. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fatihin verdiği firm'de hızlı mesaj yazılabilmesinin sebebi sırf bu tema imiş. Fatihin yazılımı denedikten sonra birol kardeşimin yazılımını yükleyip, kendime has bir mix yapmaya çalıştığımda farkettim bunu.

Ayrıca, hani ara sıra yazmıştık, msjlar giden kutusunda takılıyor diye. Çok uzun süredir yaşamıyordum, sonra fatihin ve birol kardeşimin yazılımlarında da oldu. Demek ki, hackli yazılımlarla alakalı bir şey bu. Muhtemelen değiştirilen bir şeyler etkiliyor. Mesajlar takılıyor gözüküyo ama ulaşıyor gariptir... İşareti dururken ekranda, iletim raporu geliyor.

Neyse bakalım. Hepinizin ellerine kollarına sağlık. Bu arada blade, hacı sen ne iş yapıyon be yaw? Kas gücü lazımsa işte yardıma gelek

• haklısın ben de okumuştum şimdi fark ettim.. de normalde zaten araştırıp yazarım, elimden geldiğince de yardımcı olurum forumdaki sorunlara.. ama bu sefer çileden çıkmıştım format atarken bir sürü şey ters gittiği için boşluğuma geldi, haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

haklısın ben de okumuştum şimdi fark ettim.. de normalde zaten araştırıp yazarım, elimden geldiğince de yardımcı olurum forumdaki sorunlara.. ama bu sefer çileden çıkmıştım format atarken bir sürü şey ters gittiği için boşluğuma geldi, haklısınız

Eyvallah, İlk seferlerde normal, ama yaptıkça eliniz alışır merak etmeyin, sıkıntı yaşamazsınız zamanla. Gün oldu ki, bazen gecede 3 kere formatladığım oldu benim

• ilk sefer değil o yüzden sinir oldum =) bi türlü görmedi telefonu. en sonunda cıldırdım 4-5 kez bastım kapatma düğmesine o zaman gördü. ne varsa kaba kuvvette var
  • arkadaşlar ben ogm_jaf_emulator u yuklerken şu hatayı veriyor sorun nedr acaba?
    "cannot create c:programfiles\odeon\jaf\winscard.dll" hata ekranında bu yazıyor
  • ark. bi konuya açıklık getirmenizi istiyorum normal v50 yükledikten sonra bunu hacklı yapmak için yapabileceğimiz şey tekrar baştan bu işlemlerin hepsini yapıp v50 hack yapmak mı yoksa v50 atılı olan tel.birkaç işlem sonunda hacklı yapılması mı ?
  • birol kardeş bu yazılım atma ve hackleme yöntemi n97 ye uyarmıbir arkadaşa kuracağımda
  • telefonu hacklersek geri eskisine hacklenmemiş moduna dönemiyor muyuz hard hormat falan atsak???
  • Aranızda internette şöyle bir sorun yaşayan var mı ? Hacklemeden önce messenger ve skyfire aynı anda çalışıyordu fakat şimdi messenger açıkken skyfire açınca messengerda bağlantı şuanda kullanılamıyor diyor, skyfire açıkkende messenger açınca skyfire kendiliğinden kapanıyor. Tek tek mi kullanmak yalzım yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlayamadım.
  • arkadaşlar GPS i nasıl düzelteceğimi neden kimse anlatmıyor, yoksa kimse bilmiyormu?
    eski sayfalardan hatırladığım birol birine anlatmıştı bulamadım o sayfayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Yakamoz)

ark. bi konuya açıklık getirmenizi istiyorum normal v50 yükledikten sonra bunu hacklı yapmak için yapabileceğimiz şey tekrar baştan bu işlemlerin hepsini yapıp v50 hack yapmak mı yoksa v50 atılı olan tel.birkaç işlem sonunda hacklı yapılması mı ?

yardım lütfen
  • quote:

quote:

ark. bi konuya açıklık getirmenizi istiyorum normal v50 yükledikten sonra bunu hacklı yapmak için yapabileceğimiz şey tekrar baştan bu işlemlerin hepsini yapıp v50 hack yapmak mı yoksa v50 atılı olan tel.birkaç işlem sonunda hacklı yapılması mı ?

yardım lütfen

ilk sayfadaki orjinal fwyi bilgisayarına yükledikten sonra verilen modifiyeli 2 dosya var onu kopyalayıp orjinalin üzerine yazman gerek.Daha sonra resimli anlatımların yardımıyla telefonuna flash atabilirsin..

• arkadaşlar benim bir sorum olacak forumda defalarca cevaplanmış ama ben hala sorunu çözemedim.ekran yatay dikey geçişleri çok yavaş bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

arkadaşlar GPS i nasıl düzelteceğimi neden kimse anlatmıyor, yoksa kimse bilmiyormu?

arkadaşlar bilen yokmu yoksa umursanmıyormu?:))))
  • birol usta senin hackli versiyonu telefonuma kurdum çok güzel teşekkürler :) ama programlar hala sertifika istiyor sanırım :( "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez !!!" hatasıalıyorum sanırım sertifika istiyor. Bu hackli firmware yi yükleyince sertifikadan kurtulmuyor muyuz :(
  • quote:

Tekrardan yazılım kurmak bu sefer hackli dosyalar ile yazılım kurmak gerek. mevcut yazılımın üstüne programla hack yapılması zor.

quote:

Orijinalden alıntı: silver_storm

birol usta senin hackli versiyonu telefonuma kurdum çok güzel teşekkürler :) ama programlar hala sertifika istiyor sanırım :( "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez !!!" hatasıalıyorum sanırım sertifika istiyor. Bu hackli firmware yi yükleyince sertifikadan kurtulmuyor muyuz :(

Büyük ihtimalle rompatcher içinde bulunan yamaların aktif değil. uygulamalardan o programı aç ve içindeki "open4all" ve "install server" yamalarını aktif yap. onlar aktifken telefonun hack özelliği devreye giriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

birol kardeş bu yazılım atma ve hackleme yöntemi n97 ye uyarmıbir arkadaşa kuracağımda

Bu yazılım uymaz ama n97 hack yapılabilir yazılımın içine rompatcher programı atılarak.

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

telefonu hacklersek geri eskisine hacklenmemiş moduna dönemiyor muyuz hard hormat falan atsak???

Dönülmüyor formatlanabilir hack özelliğibe sahip bu yazılım. sadece üstüne yeni hacksiz yazılım kurulunca hack özelliği gider.
    Hackli versiyon varken orjinalini kullanmanızı tavsiye etmem telefon hackli daha kullanışlı.

quote:

Orijinalden alıntı: Darkferocious

Aranızda internette şöyle bir sorun yaşayan var mı ? Hacklemeden önce messenger ve skyfire aynı anda çalışıyordu fakat şimdi messenger açıkken skyfire açınca messengerda bağlantı şuanda kullanılamıyor diyor, skyfire açıkkende messenger açınca skyfire kendiliğinden kapanıyor. Tek tek mi kullanmak yalzım yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlayamadım.

2 programıda aynı anda kullanan biriyim bu sorunla karşılaşmadım sonradan yüklediğin sistem programı tarzında bir rpogram varsa telefonunda bu programlar engel oluyor olabilir. Arka alana attığın programların kapanmasına sebep olan bişey var.

quote:

arkadaşlar GPS i nasıl düzelteceğimi neden kimse anlatmıyor, yoksa kimse bilmiyormu?

Nasıl bi GPS sorunu yaşıyorsun?
    Sorun yaşıorsan dışardan kurduğun GPS programlarını telefondan sil!
    Orjinalini "ovi maps" programını kullanıyorsan sorunun düzelmiyebilir olası pips sorunu yaşıyorsundur.
    GPS programını sildikten sonra önce PIP 1.6 kur daha sonra PIP 1.7 kur (Telefon hafızasına)
    Daha sonra
    GPS Ayarlar şu şekilde olucak!
    *MENÜ
    *UYGULAMALAR
    *YER
    *KONUMLAMA
    *KONUMLAMA YÖNTEMLERİ
    (Tümleşik GPS) seçili olsun bir telk!
    KONUMLAMA SUNUCUSU
    (Kapalı) olrak ayarla

*MENÜ
    *UYGULAMALAR
    *YER
    *GPS VERİSİ
    Bu kısımda SEÇENEKLER'den UYDU DURUMU ekranını aç
    Ekranda 32 uydu kanalı grafik ekranı gelicek o ekranı kaparmadan MENÜ tuşuna BAS arka alanda çalışsın GPS

ŞİMDİ NAVİGASYON PROGRAMINI KUR
    ilk kurulumda GPS programı ilk ayarları senin yukarda ayarladığın ayarlara göre hafızasına alıcak bundan sonraki bağlantılarında sorun yaşamıyacaksın.
    ilk GPS program kurulumunda en iyi GPS versi için dışarda açık alanda kurulum yapmanız salıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Tekrardan yazılım kurmak bu sefer hackli dosyalar ile yazılım kurmak gerek. mevcut yazılımın üstüne programla hack yapılması zor.

quote:

Orijinalden alıntı: silver_storm

birol usta senin hackli versiyonu telefonuma kurdum çok güzel teşekkürler :) ama programlar hala sertifika istiyor sanırım :( "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez !!!" hatasıalıyorum sanırım sertifika istiyor. Bu hackli firmware yi yükleyince sertifikadan kurtulmuyor muyuz :(

Büyük ihtimalle rompatcher içinde bulunan yamaların aktif değil. uygulamalardan o programı aç ve içindeki "open4all" ve "install server" yamalarını aktif yap. onlar aktifken telefonun hack özelliği devreye giriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

birol kardeş bu yazılım atma ve hackleme yöntemi n97 ye uyarmıbir arkadaşa kuracağımda

Bu yazılım uymaz ama n97 hack yapılabilir yazılımın içine rompatcher programı atılarak.

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

telefonu hacklersek geri eskisine hacklenmemiş moduna dönemiyor muyuz hard hormat falan atsak???

Dönülmüyor formatlanabilir hack özelliğibe sahip bu yazılım. sadece üstüne yeni hacksiz yazılım kurulunca hack özelliği gider.
    Hackli versiyon varken orjinalini kullanmanızı tavsiye etmem telefon hackli daha kullanışlı.

quote:

Orijinalden alıntı: Darkferocious

Aranızda internette şöyle bir sorun yaşayan var mı ? Hacklemeden önce messenger ve skyfire aynı anda çalışıyordu fakat şimdi messenger açıkken skyfire açınca messengerda bağlantı şuanda kullanılamıyor diyor, skyfire açıkkende messenger açınca skyfire kendiliğinden kapanıyor. Tek tek mi kullanmak yalzım yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlayamadım.

2 programıda aynı anda kullanan biriyim bu sorunla karşılaşmadım sonradan yüklediğin sistem programı tarzında bir rpogram varsa telefonunda bu programlar engel oluyor olabilir. Arka alana attığın programların kapanmasına sebep olan bişey var.

quote:

Nasıl bi GPS sorunu yaşıyorsun?
    Sorun yaşıorsan dışardan kurduğun GPS programlarını telefondan sil!
    Orjinalini "ovi maps" programını kullanıyorsan sorunun düzelmiyebilir olası pips sorunu yaşıyorsundur.
    GPS programını sildikten sonra önce PIP 1.6 kur daha sonra PIP 1.7 kur (Telefon hafızasına)
    Daha sonra
    GPS Ayarlar şu şekilde olucak!
    *MENÜ
    *UYGULAMALAR
    *YER
    *KONUMLAMA
    *KONUMLAMA YÖNTEMLERİ
    (Tümleşik GPS) seçili olsun bir telk!
    KONUMLAMA SUNUCUSU
    (Kapalı) olrak ayarla

*MENÜ
    *UYGULAMALAR
    *YER
    *GPS VERİSİ
    Bu kısımda SEÇENEKLER'den UYDU DURUMU ekranını aç
    Ekranda 32 uydu kanalı grafik ekranı gelicek o ekranı kaparmadan MENÜ tuşuna BAS arka alanda çalışsın GPS

ŞİMDİ NAVİGASYON PROGRAMINI KUR
    ilk kurulumda GPS programı ilk ayarları senin yukarda ayarladığın ayarlara göre hafızasına alıcak bundan sonraki bağlantılarında sorun yaşamıyacaksın.
    ilk GPS program kurulumunda en iyi GPS versi için dışarda açık alanda kurulum yapmanız salıklı olur.

hocam bu gps konusu hakkında bende sorun yaşiyodum dediğini yapdım son dediğin uydu listesi diyosun ya orda hiç bir uydu bulanamadı diyo veri yok diyo ne yapmam lazım format atmişdim tele wifiden hiç nete girmedi tel ondan mı yoksa bi ayarmı yapcaZ?

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.