Bildirim
OFFICIAL GEARS OF WAR 3 (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:BBR:.
Hatunun İsmi Anya Stroud CoG Teğmeni. Önceki Oyunlardan a lınmış Bi SS;
http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Anya_Stroud
Neyin Nesi Olduğu Yazıyor Burda...
evet anya çıktı.oh daha iyi madison erkek bir karakter olsun istiyodum zaten süper.anyayı işe katmak biraz saçma olmuş sanki sonuçta marcus'un aşkı adam anya yı mı düşünecek yoksa savaşıcak mı ? bir de anya yokken bize doğru dürüst kim brifing vericek merak içindeyim..
-
OHA, OHA, OHA, OHA, OHA, OHA, OHAquote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trustquote:
Orijinalden alıntı: .:BBR:.
Hatunun İsmi Anya Stroud CoG Teğmeni. Önceki Oyunlardan a lınmış Bi SS;
http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Anya_Stroud
Neyin Nesi Olduğu Yazıyor Burda...
evet anya çıktı.oh daha iyi madison erkek bir karakter olsun istiyodum zaten süper.anyayı işe katmak biraz saçma olmuş sanki sonuçta marcus'un aşkı adam anya yı mı düşünecek yoksa savaşıcak mı ? bir de anya yokken bize doğru dürüst kim brifing vericek merak içindeyim..
Alıntıları Göster
İNANAMIYORUM GELDİĞİNE
Neyse gelmesine 1 yıldan az var en azından
Bu arada Oyun Unreal 3 motoruyla geliyor. Buna da inanamıyorum
-
insallah ayni garafiklerler gelmez kusucaz artikquote:
Orijinalden alıntı: clexitt
OHA, OHA, OHA, OHA, OHA, OHA, OHA
İNANAMIYORUM GELDİĞİNE
Neyse gelmesine 1 yıldan az var en azından
Bu arada Oyun Unreal 3 motoruyla geliyor. Buna da inanamıyorum
Alıntıları Göster
multiplayerde yeni silahlar olmasi lazim sanirim yeni lancer gelecekmis ve shotgun
-
4 Kişi Co-op desteğiquote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
insallah ayni garafiklerler gelmez kusucaz artik
multiplayerde yeni silahlar olmasi lazim sanirim yeni lancer gelecekmis ve shotgun
Alıntıları GösterSeviyorum bu Xbox360 exclusive oyunlarını
-
Co-op tatlı olacakquote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
4 Kişi Co-op desteğiSeviyorum bu Xbox360 exclusive oyunlarını
Alıntıları Gösterama Dominic kendini salmış tamamda birazda yaşlanmış gibi sanki son oyundan bikaç sene sonramı geçiyor yoksa o saçlardaki hafif beyazlıktamı sıkıntı stresten
bence oyunda daha çok Dom'ın arkasını kollamak kendini ölüme atmasını engellemekle uğraşıcaz gibi duruyor.
-
Live'da Gears Of War 3 co-op partileri döner artık.quote:
Orijinalden alıntı: silverygt
Co-op tatlı olacakama Dominic kendini salmış tamamda birazda yaşlanmış gibi sanki son oyundan bikaç sene sonramı geçiyor yoksa o saçlardaki hafif beyazlıktamı sıkıntı stresten
bence oyunda daha çok Dom'ın arkasını kollamak kendini ölüme atmasını engellemekle uğraşıcaz gibi duruyor.
Alıntıları Göster
4 kişiye kadar co-op desteği mükemmel bir yenilik olacak Gears Of War için.
-
quote:
Co-op tatlı olacakama Dominic kendini salmış tamamda birazda yaşlanmış gibi sanki son oyundan bikaç sene sonramı geçiyor yoksa o saçlardaki hafif beyazlıktamı sıkıntı stresten
o beyazlık yaşlanmaktan değil tamam 1,5 yıl varda marcus dom dan daha yaşlı onda bile beyazlık yok..sakallarındaki ve saçlarındaki beyazlığın sebebi..insanların külleri hani depar atıyor ya en başta külden oluşmuş heykelleşmiş insanları parçalayarak gidiyo ve kül yağıyo bide tabi o yüzden.yoksa siyah saçlı ve o kadar da yaşlı olmayan bir dom var.
not:yalnız bende iyice dom'un avukatı oldum abi.
-
Heee bende yaşlı sandım yav. Ama üzüntüden sakal bıraktığı belliquote:
o beyazlık yaşlanmaktan değil tamam 1,5 yıl varda marcus dom dan daha yaşlı onda bile beyazlık yok..sakallarındaki ve saçlarındaki beyazlığın sebebi..insanların külleri hani depar atıyor ya en başta külden oluşmuş heykelleşmiş insanları parçalayarak gidiyo ve kül yağıyo bide tabi o yüzden.yoksa siyah saçlı ve o kadar da yaşlı olmayan bir dom var.
not:yalnız bende iyice dom'un avukatı oldum abi.
Alıntıları Göster
-
Herifin karısı öldü 2. oyunda kolay mıquote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Heee bende yaşlı sandım yav. Ama üzüntüden sakal bıraktığı belli
Alıntıları Göster
-
quote:
ahaha bunu yapan ilk sen değilsin hocam gametrailers'da bir çok insan dom'u marcus'un babası adam zannetmiş yarıldım ya.tamam saçlar yüzünü tanınmayan bir hale getirsede e küpeye bak küpe hala orda..yok tık yok amerikalılarda bu konuda çok azı zeki adam mantıklı bir biçimde dom olduğunu belirtmiş biri diğeri alıntı yapmış onun yazsını diyorduki ben adam fenix olduğuna eminim sen yorma kafanı gibi yarıldım ona.
bu arada benim dom la ilgili devasa yazılarım var ve diğer gears üyeleriyle ilgili yazılar,teoriler vs.. istersen göz at her sayfada vardır öyle yazım.
-
Dev bir Dawn of Hammer çakmışlar heralde bir bölgeye yada yanardağ patlamışquote:
ahaha bunu yapan ilk sen değilsin hocam gametrailers'da bir çok insan dom'u marcus'un babası adam zannetmiş yarıldım ya.tamam saçlar yüzünü tanınmayan bir hale getirsede e küpeye bak küpe hala orda..yok tık yok amerikalılarda bu konuda çok azı zeki adam mantıklı bir biçimde dom olduğunu belirtmiş biri diğeri alıntı yapmış onun yazsını diyorduki ben adam fenix olduğuna eminim sen yorma kafanı gibi yarıldım ona.
bu arada benim dom la ilgili devasa yazılarım var ve diğer gears üyeleriyle ilgili yazılar,teoriler vs.. istersen göz at her sayfada vardır öyle yazım.
Alıntıları Göster
-
Gears Of War nelere kadirsinquote:
Orijinalden alıntı: Shadow Fox
Dev bir Dawn of Hammer çakmışlar heralde bir bölgeye yada yanardağ patlamış
Alıntıları GösterSenin yüzünden Xbox360'ımı satmaya kıyamadım uleeen
-
oy oy oy geow 3 te gelirmiş bu haber geow3 kesinlikle bu nesile gelmez diyenler için iyi bir kapak olmuş.Adamlar sanki epic games te çalışıyolarda kesin gelmicek falan...quote:
Orijinalden alıntı: sueraronoh
Gears Of War nelere kadirsinSenin yüzünden Xbox360'ımı satmaya kıyamadım uleeen
Alıntıları Göster
Neyse bakalım çıkış tarihine kadar nasıl beklicez ben onu düşünüyorum zaten oyunun mükemmel olacağı kesin
-
e3 de yeni bilgiler belkide yeni trailer ve gameplay gelebilir.yani bunlar olmasa bile e3 de bir şeyler açıklasınlar yapsınlar..serinin son oyunu olucağına hala inanamıyorum ama çok kusursuz gitti şuana kadar hikaye ve karakterler açısından.büyük ve efsanevi bir final yapıp bitirecekler.quote:
Orijinalden alıntı: pozigamer
oy oy oy geow 3 te gelirmiş bu haber geow3 kesinlikle bu nesile gelmez diyenler için iyi bir kapak olmuş.Adamlar sanki epic games te çalışıyolarda kesin gelmicek falan...
Neyse bakalım çıkış tarihine kadar nasıl beklicez ben onu düşünüyorum zaten oyunun mükemmel olacağı kesin
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
quote:
-
quote:
quote:
quote:
evet abi kafayı yedim dom la filan.ama şaka maka adama göçmek daha çok yakışmış marcus dan bile daha karizma şuanda o sakal ve uzun saçla dom
.
-
Çok çirkin olmuş bence eskiden daha karizmaydı..quote:
quote:
quote:
evet abi kafayı yedim dom la filan.ama şaka maka adama göçmek daha çok yakışmış marcus dan bile daha karizma şuanda o sakal ve uzun saçla dom
.
Alıntıları GösterAklıma gelmişken Brad vardı sanırım ismini doğru yazdıysam... Sarı saçlı. Online oynarken sürekli Nips diyordu... Ne zaman aklıma GEOW gelse aynı zamanda nips gelir
-
Dom adnan şensese dönmüş valla, neden saçların beyazlamış arkadaşquote:
Çok çirkin olmuş bence eskiden daha karizmaydı..Aklıma gelmişken Brad vardı sanırım ismini doğru yazdıysam... Sarı saçlı. Online oynarken sürekli Nips diyordu... Ne zaman aklıma GEOW gelse aynı zamanda nips gelir
Alıntıları Göster
Bu arada kendim için convert etmiştim. Iphone/Ipod Touchıma atayım orda burda izler gün sayarım diyenler için trailer:
http://rapid share.com/files/375930522/Gears_Of_War_3_Trailer.mp4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 15 Nisan 2010; 0:32:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath
Dom adnan şensese dönmüş valla, neden saçların beyazlamış arkadaş
Bu arada kendim için convert etmiştim. Iphone/Ipod Touchıma atayım orda burda izler gün sayarım diyenler için trailer:
http://rapid share.com/files/375930522/Gears_Of_War_3_Trailer.mp4
saçı beyazlamadıki ?
@Awesome
baird o dediğin eleman oda video da var karizma yine ama o delta dan birisi ölecek ise 1 numaralı gidici olabilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X