Müziği popülerlik amacıyla dinleyen kişiler onlar. Gerçekten müzik dinlemek isteyen ve müzikten anlayan kişi tarz ayrımı yapmaz.
Bu laf, atasözü olmalı
T.S.M. ağır bir tür olabilir ama zevkle dinlenebilecek çok çok çok fazla şarkı var. Özellikle kafa güzelken T.S.M.'den başkasını dinlemek abes olur.
Hatta şu an Emel Sayın - Duydum ki unutmuşsun parçasını dinliyordum ki konuyu gördüm...
Açıkcası bana şimdi ki parçalar hiç güzel gelmiyor,o yüzden dinlemiyorum.Ne varsa eskilerde var,insanı alıp götürüyorlar resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMassacre
Hatta şu an Emel Sayın - Duydum ki unutmuşsun parçasını dinliyordum ki konuyu gördüm...
Açıkcası bana şimdi ki parçalar hiç güzel gelmiyor,o yüzden dinlemiyorum.Ne varsa eskilerde var,insanı alıp götürüyorlar resmen.
sana bişey söyliyeyim..yarın öbürgün bu dinlediğin şarkıda onun sevdiği dizide çalarsa dinlemek indirmek telefonuna atmak için başkaları ile yarışıyor olacaktır..sadece genelleme yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
sana bişey söyliyeyim..yarın öbürgün bu dinlediğin şarkıda onun sevdiği dizide çalarsa dinlemek indirmek telefonuna atmak için başkaları ile yarışıyor olacaktır..sadece genelleme yapıyorum
Bazı filmlerdede çalınmasa eski şarkılar kim dinliyor ki doğru dürüst.. (çoğunluk)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme