Şimdi Ara

Tsm Dinlemek.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jesus Shuttlesworth

Müziği popülerlik amacıyla dinleyen kişiler onlar. Gerçekten müzik dinlemek isteyen ve müzikten anlayan kişi tarz ayrımı yapmaz.

Bu laf, atasözü olmalı

• T.S.M. ağır bir tür olabilir ama zevkle dinlenebilecek çok çok çok fazla şarkı var.
    Özellikle kafa güzelken T.S.M.'den başkasını dinlemek abes olur.
  • Hatta şu an Emel Sayın - Duydum ki unutmuşsun parçasını dinliyordum ki konuyu gördüm...

Açıkcası bana şimdi ki parçalar hiç güzel gelmiyor,o yüzden dinlemiyorum.Ne varsa eskilerde var,insanı alıp götürüyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Hatta şu an Emel Sayın - Duydum ki unutmuşsun parçasını dinliyordum ki konuyu gördüm...

Açıkcası bana şimdi ki parçalar hiç güzel gelmiyor,o yüzden dinlemiyorum.Ne varsa eskilerde var,insanı alıp götürüyorlar resmen.

• sana bişey söyliyeyim..yarın öbürgün bu dinlediğin şarkıda onun sevdiği dizide çalarsa dinlemek indirmek telefonuna atmak için başkaları ile yarışıyor olacaktır..sadece genelleme yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

sana bişey söyliyeyim..yarın öbürgün bu dinlediğin şarkıda onun sevdiği dizide çalarsa dinlemek indirmek telefonuna atmak için başkaları ile yarışıyor olacaktır..sadece genelleme yapıyorum

Bazı filmlerdede çalınmasa eski şarkılar kim dinliyor ki doğru dürüst.. (çoğunluk)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.