Şimdi Ara

# PSU Alırken ?? / Sistemlerin Psu İhtiyacı / Psu neden önemlidir ? # (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
18
Favori
24.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muten Baba

HD6850 alın,daha güzel olur. Psu da rahat rahat yeter.

Alıntıları Göster
    çok sağol ama his hd mi yoksa başka powercolor fln mı ??

Orijinalden alıntı: manike

çok sağol ama his hd mi yoksa başka powercolor fln mı ??

Alıntıları Göster
    bu arada şöyle bi ayrıntıyıda paylaşıyım kardeşime yapyorum bu pcyi ikimizde oyun oynamayı çok severiz fakat evdeki monitör dvı çıkışı yok vga çıkışlı o yüzden ekran kartı tavsiye ederken lütfen vga çıkışlı 1 gb 128 bit gddr5 olan ekran kartları söylersen çk sevinirim üstad

bu arada şöyle bi ayrıntıyıda paylaşıyım kardeşime yapyorum bu pcyi ikimizde oyun oynamayı çok severiz fakat evdeki monitör dvı çıkışı yok vga çıkışlı o yüzden ekran kartı tavsiye ederken lütfen vga çıkışlı 1 gb 128 bit gddr5 olan ekran kartları söylersen çk sevinirim üstad

Alıntıları Göster
    128 bit yerine 256 bitte olur farketmez =)

128 bit yerine 256 bitte olur farketmez =)

Alıntıları Göster
    kararsız kaldım kardeş yaa PowerColor HD4850 1 GB 256Bit GDDR5 16X performansı nasıldır sizce ? güç tüketimi falan üstadın söylediği powersupply alsam yeterli gelir mi bu kartla lütfen yardımcı olun arkadaşlar 2 gün içinde alıcam çünkü hem power supply hemde ekran kartını

kararsız kaldım kardeş yaa PowerColor HD4850 1 GB 256Bit GDDR5 16X performansı nasıldır sizce ? güç tüketimi falan üstadın söylediği powersupply alsam yeterli gelir mi bu kartla lütfen yardımcı olun arkadaşlar 2 gün içinde alıcam çünkü hem power supply hemde ekran kartını

Alıntıları Göster
    İmzadaki sistem için PSU yu fazlamı almışım acaba bazı oyun ve programlarda ekran kararması yaşıyorum resetlemeden düzelmiyo
    1000 watt Ve üzeri PSU lar ani tepkime veremiyomuş sanırım şöyle bir şey gördüm ;
    http://www.cizgi.com.tr/page.aspx?f=psu

özellikle ungine heaven 2.5 ve ya 3.0 en düşük ayarlarda bile ekran karatıp ses cızırdıyo bide skyrimde ani grafik değişiminde yapıyo reset atıyorum mecburen..

buda PSU nun genel özellikleri ;
    http://tr.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001717

12v1 40A - 12v2 80A bunları nasıl kullanıyor PSU ?
    AMD PII X6 1100T | ASUS SaberTooth 990FX | KingSton 8GB (2X4GB) 1600Mhz | HİS HD6870 İceQX | CoolerMaster HAF-X | Corsair Force 3 120GB SSD | Western Digital Caviar Green 2TB HDD SATAIII | Samsung 23'' LED S23A550H | ThermalTake 1050 Watt 80+ Gold

• quote:

Orijinalden alıntı: PurGaTor

İmzadaki sistem için PSU yu fazlamı almışım acaba bazı oyun ve programlarda ekran kararması yaşıyorum resetlemeden düzelmiyo
    1000 watt Ve üzeri PSU lar ani tepkime veremiyomuş sanırım şöyle bir şey gördüm ;

özellikle ungine heaven 2.5 ve ya 3.0 en düşük ayarlarda bile ekran karatıp ses cızırdıyo bide skyrimde ani grafik değişiminde yapıyo reset atıyorum mecburen..

Alıntıları Göster
    Merhaba bu yaz bende sistemime bir upgrade yapmayı düşünüyorum en kararsız kaldığım konu psu işte sistemim:

Şuanki hali:
    Cooler master RS-390-PMSP-A3 390w
    Gigabyte GA EP43c-ds3 anakart
    İntel pentium dual core 2.86ghz oc lu
    zotac gt520 core clock 1000mhz oclu
    4gb ddr2 800mhz ram
    upgrade edilmiş halide böyle olacak
    http://www.teknobiyotik.com/high-power-b12s-serisi-550w-80-plus-bronz-guc-kaynagi.html
    Gigabyte GA EP43c-ds3 anakart
    İntel pentium dual core 2.86ghz oc lu
    XFX HD6850
    4gb ddr2 800mhz ram

Olurmu uyarmı bu psu ? İlerde yani alacağım ekran kartını oc lama durumu olabilir ama msı afterburner ile

# PSU Alırken ?? / Sistemlerin Psu İhtiyacı / Psu neden önemlidir ? #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishDrifter -- 24 Haziran 2012; 20:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Evet.Sorunsuz kullanabilirsiniz.
    HD5850 / HD5870 / GTX 470 türü bir kart alabilirsiniz.
    Ben olsam sizin sisteme HD5850 alırdım 2. Elden.

hocam mesajinizi gordum bu psu dan anliyorsunuz baya şu andaki sistemim şu fakat oyunlarda kasma yaşiyorm güç kaynagiylami alakalidir sanirsam 12v degeri yetmiyor? bi yardimci olun

ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2560MHZ SATA 3.0 USB 3.0 hdMI&DVI ANAKART

ZOTAC GTX590 GDDR5 3GB 768BIT (384BIT-2) NVIDIA GEFORCE DX11 EkRAN KARTI

CORSAIR 8GB (2*4GB) XMS3 1333MHZ CL9 DUAL KIT RAM

INTEL CORE I7 3770K SOKET 1155 3,5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

WD 3,5" 500GB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDISK

psu da xigamatek 1200w

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

hocam mesajinizi gordum bu psu dan anliyorsunuz baya şu andaki sistemim şu fakat oyunlarda kasma yaşiyorm güç kaynagiylami alakalidir sanirsam 12v degeri yetmiyor? bi yardimci olun

ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2560MHZ SATA 3.0 USB 3.0 hdMI&DVI ANAKART

ZOTAC GTX590 GDDR5 3GB 768BIT (384BIT-2) NVIDIA GEFORCE DX11 EkRAN KARTI

CORSAIR 8GB (2*4GB) XMS3 1333MHZ CL9 DUAL KIT RAM

INTEL CORE I7 3770K SOKET 1155 3,5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

WD 3,5" 500GB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDISK

psu da xigamatek 1200w

Alıntıları Göster
    Psu'nun yetmeme gibi bir durumu yok. Fazlası ile yeterli. Muhtemelen driver yada oyun kaynaklıdır problem
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• quote:

Psu'nun yetmeme gibi bir durumu yok. Fazlası ile yeterli. Muhtemelen driver yada oyun kaynaklıdır problem

Hocam ram kaynakli olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Hocam ram kaynakli olabilirmi

Alıntıları Göster
    Yok,ramle de ilgisi olmaz.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
  • quote:

Yok,ramle de ilgisi olmaz.

Alıntıları Göster
    İhtiyacı olan faydalansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

2.el 5870 alınmıştır ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Takip..
  • Hocam size benim konumda yazmadim fakat o.c yaparsam ne almam lazim mesela 3.4 ghz e cekilen islecim 3.6 olunca mavi ekran veriyor onunda nedenini bulamadim ramler yuzunden mi islemci mi dayanmiyo anlamadim ama 2.9 dan 3.4 ghz e cekerek kullaniyorum athlon 2 x4 islemcimi..7850 kartada az biraz o.c yapacak olsam 500 w yinede yeter limidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

2.el 5870 alınmıştır ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Konu yukarıya.
  • quote:

Konu yukarıya.

Alıntıları Göster
    power hakkında aklıma takılan bir iki konu vardı bilmiş oldum emek için teşekkürler

sertifikası 80+ gold olarak kullanıyor buda %90 üzeri verim sağlıyor acaba powerınızı başka pcde deneme şansınız varmı yada ekran kartınızı genel olarak kaliteli gibi görünüyor ben ekran kartından olabileceğini düşünüyorum ama bilemedim umarım ciddi bir sorun yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

quote:

sertifikası 80+ gold olarak kullanıyor buda %90 üzeri verim sağlıyor acaba powerınızı başka pcde deneme şansınız varmı yada ekran kartınızı genel olarak kaliteli gibi görünüyor ben ekran kartından olabileceğini düşünüyorum ama bilemedim umarım ciddi bir sorun yoktur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu PSU'lardan hangisini tercih etmeliyim?

varsa başka öneri alabilirim.

Seasonic M12II 750W
    corsairTx750v2
    Cooler Master Silent Pro M2 720

• quote:

Orijinalden alıntı: sabazios

Seasonic M12II 750W
    corsairTx750v2

Alıntıları Göster
    İmkan varsa şunu alın , 7 yıl da garantisi var oldukça güzel ürün.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5583

• quote:

Orijinalden alıntı: sabazios

Seasonic M12II 750W
    corsairTx750v2

bende alıcam da karar veremedim ama seasonic sanki diğerlerinden farklı gibi ayrıca benim için sessizlik çok önemli

Konu yukarıya.

Merhaba
    Paylaşımlarınızı incelerken konuyu yukarı taşıyayım dedim. Bir de soru sorayım eksik kalmasın..

High Power 500W powera sahibim. Power'ın modeli bu:
    http://www.highpower-tech.com/eng/product_page.php?class=20100527154213&id=20100530203115

Zahmet etmeyin değerleri de şunlar:

# PSU Alırken ?? / Sistemlerin Psu İhtiyacı / Psu neden önemlidir ? #

Konunuzu incelediğim kadarı ile bu psu baya leş yav. 20A nedir(!) Sistemi henüz kurmadım, parçalar hazır fakat sistem kurulmadı. Kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Sistemde kullanacağım donanımlar şunlar:

95 Watt Amd Fx6100
    125 Watt Anakart+Ram+HDD+Fanlar (Msi 970A-G46 anakart, Tek modül 1.5V 4GB1600mhz Ram, 2 HDD, Kasaya bağlı 2 Fan)
    Bu 125 Watt'ı neye göre hesaplıyoruz kestiremediğim için ilk mesajdan kopyala yapıştır yaptım.
    Bilgisayarda henüz ekran kartı yok ve şimdilik kullanılmayacak. Daha doğrusu geçici olarak eski bir kart takılı olacak (geforce en6200le) Ama 1 ay ilerisi için hd6850 veya hd6870 düşünüyordum. Yük altında 250 Watt'a kadar çıktığını yazmışlar. Sanırım bu noktada patlıyoruz? Yanılıyor muyum?

edit: Fx6100'ü 16.5X200 halinden 20X200 4 Ghz yapacaktım. Voltaj vermediğim için çektiği enerji de ne gibi bir değişiklik olur? Değişiklik olur mu ya da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 14 Mayıs 2013; 20:18:21 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.