Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jaf emulatörü çalıştırıdığımda aşağıdaki hatayı alıyorum ...daha önce yüklemiştim aslında hata vermemişti yeni güncellemeleri yüklemek için yaptım ama şimdi bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen telefonada format attım

Checking Windows version ...
    Windows version: Microsoft Windows XP Professional
    Searching for JAF install location ...
    Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
    Saved original.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\original.dll
    Starting JCOP emulator ...
    Saved JCOP.EXE to: C:\Program Files\ODEON\JAF\JCOP.EXE
    ERROR: Can not start JCOP.EXE

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

• kkardeşim bide msjlarda hızlı yazılmıyo esnek degıl eskıden esnekti :D bi toplasan manyak olucak
  • Kuruluma başlamadan önce nokia pc suite kurulması yazılım atarken problem çıkmaması için gerekli... ana sayfaya nokianın sitesinden indirmelerini ögütlersen daha az problem yaşarlar... birde açılışta box driver hatası için ufs_drivers_v10606.rar dosyasını da windir/windows/system32 klasorune kopyalanması önerilir...

box driver hatası alanlar aşagıdaki linki indirsinler .
    http://rapid-share.com/files/348443207/ufs_drivers_v10606.rar

aradaki tireyi kaldırınız...

pc suite ve ufs driver kurunca Xp de hiç bir problem kalmıyor... go dedikten sonra çıkan box hatası, usb den telefonun bulunamaması gibi bütün problemler gidiyor... ufs driver i windir/windows/system32 inin içine kopyalamalısınız...

• biroltr

en sonki yazılımı attıktan sonra RP LITE dosyasındakıler her kapatıp acmamda aktıf olmuyo ben kendım aktıf edıyorum onları

bide rp lıte ne işe yarıyo merak ettım

basım belada bu rp lıte la biliyim neciymiş bu bari
  • UP

"Yeni Sensör işleyişi","Sessiz modda titreşim","Tuştakımı ışıkları","Tuş kilidi titreşimi". Bu yazdığım değişiklikler nokianın v40tan sonraki yeni yazılımda menü içeriğinde veya fonsiyon olarak yazılıma eklemeyi planladığı özelliklerden. Nokia yeni yazılım çıkarana kadar biz bu fonksiyonları kullanmaya başlıyalım Güle güle kullanın.

02.04.2010 YAZILIM GÜNCELLENMİŞTİR.
    KONUNUN ANA BAŞLIĞINDADIR DüZELTME,EKLEME ve YENİLİKLER...
  • arkadaşlar acil yardım lütfen.... yapılması gerekenleri harfiyen uyguluyorum fakat sürekli şu hatayı veriyo ne yapmam gerek..
    Go ya tıkladıgımda,

Connat create file C:/Program files/ODEON/JAF/wincards.dll

ne yapmalıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

UP

"Yeni Sensör işleyişi","Sessiz modda titreşim","Tuştakımı ışıkları","Tuş kilidi titreşimi". Bu yazdığım değişiklikler nokianın v40tan sonraki yeni yazılımda menü içeriğinde veya fonsiyon olarak yazılıma eklemeyi planladığı özelliklerden. Nokia yeni yazılım çıkarana kadar biz bu fonksiyonları kullanmaya başlıyalım Güle güle kullanın.

02.04.2010 YAZILIM GÜNCELLENMİŞTİR.
    KONUNUN ANA BAŞLIĞINDADIR DüZELTME,EKLEME ve YENİLİKLER...

üstad merhaba lütfen bana bi yardımcı ol... ilk vermiş olduğun yazılımı telefonuma sorunsuz kurmuştum daha sonra 24.03.2010 daki versiyonu yüklemek için yeniden kurulum yapmyaya çalıştım ama sürekli aynı hatayı alıyorum...dosya kurulumlarında virüs programını disable ettim kurulumlarda herhangi bir hata vermedi... ama şimdi aşağıdaki hatayı veriyor lütfen bu hatayı nasıl çözebilirim gece kaç saat ugraştım çözemedim

• teşekkürler biroltrbugün çıkardığın firmware i hemen kurdum telefona ve bunun gerçekten mükemmel olduğunu söyleyebilirimsenden birkaç tavsiye isteyeceğim.handy taskmanı kullanıyordum önceden senin tavsiye etmediğini okuyunca sildim.(taskman kuruluyken bazen reset atıyordu o sorunda kalktı bir teşekkür daha)ancak çok kullanışlı bir programdı onun yerine tavsiye edebileceğin benzer programlar varmı?birde sistem bilgilerini gösteren bir program varmı sorunsuz?boştaki ram miktarını falan görebilceğim?tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

teşekkürler biroltrbugün çıkardığın firmware i hemen kurdum telefona ve bunun gerçekten mükemmel olduğunu söyleyebilirimsenden birkaç tavsiye isteyeceğim.handy taskmanı kullanıyordum önceden senin tavsiye etmediğini okuyunca sildim.(taskman kuruluyken bazen reset atıyordu o sorunda kalktı bir teşekkür daha)ancak çok kullanışlı bir programdı onun yerine tavsiye edebileceğin benzer programlar varmı?birde sistem bilgilerini gösteren bir program varmı sorunsuz?boştaki ram miktarını falan görebilceğim?tekrar teşekkürler

Taskman tarzı programlara ihtiyaç yok son yazılım dinamik hafızaya sabitlendi sürekli kendini yeniliyor. Ama RAM'i illa görmek istiyorsan paylaşmış olduğum programlar arasında G-force die pythom yazılımı var onu kurarsan temizlik yapmadan önce boş ne kadar ram var gösteriyor. Aynı zamanda sistemde hafıza gereksiz atık ne kadar dosya varsa bulup siliyorda.

• biroltr

şimdi bu yeni firmware deki özellıklerde tus takımı ışıklarının kaptıldıgını yazmışsın ya ..

Peki mesaj geldiginden yada cevapsız cagrılarda telefonun menu tuşu yanıp yanıp sönüyo normalde ve bu cok

guzel en azından telefonu elıne alıp kurcalamadan ogrenıyorduk hepsini..

şimdi bu yeni firmwarede boyle biseyi kısıtladın mı yoksa aktif mi hala o

bi telefonunda deneyip sonucu yazarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jebote -- 2 Nisan 2010; 11:54:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

teşekkürler biroltrbugün çıkardığın firmware i hemen kurdum telefona ve bunun gerçekten mükemmel olduğunu söyleyebilirimsenden birkaç tavsiye isteyeceğim.handy taskmanı kullanıyordum önceden senin tavsiye etmediğini okuyunca sildim.(taskman kuruluyken bazen reset atıyordu o sorunda kalktı bir teşekkür daha)ancak çok kullanışlı bir programdı onun yerine tavsiye edebileceğin benzer programlar varmı?birde sistem bilgilerini gösteren bir program varmı sorunsuz?boştaki ram miktarını falan görebilceğim?tekrar teşekkürler

Taskman tarzı programlara ihtiyaç yok son yazılım dinamik hafızaya sabitlendi sürekli kendini yeniliyor. Ama RAM'i illa görmek istiyorsan paylaşmış olduğum programlar arasında G-force die pythom yazılımı var onu kurarsan temizlik yapmadan önce boş ne kadar ram var gösteriyor. Aynı zamanda sistemde hafıza gereksiz atık ne kadar dosya varsa bulup siliyorda.

tamam G-Force deneyeceğim fakat geçen gün kurduğumda açılmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: jebote

biroltr

şimdi bu yeni firmware deki özellıklerde tus takımı ışıklarının kaptıldıgını yazmışsın ya ..

Peki mesaj geldiginden yada cevapsız cagrılarda telefonun menu tuşu yanıp yanıp sönüyo normalde ve bu cok

Işık sensörü aktif msj ve cevapsız çağrı uyarılarında "beyaz menü" tuşu aktif!

Bu son yazılımda Windows MSN yüklerken hızının gerçekten hissedilir şekilde arttığını anladım. eski yazılımlarda çok yavaş kurulum yapıyordu şimdi zıt zıt zıııııııııııt die 2dk da kurulumlar bitiyor
    RAM tazeleyici çok işe yaradı süper oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 2 Nisan 2010; 12:31:51 >

• En son çıkan yazılımı kurdum müzik çalar mp3leri görmüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN 55

En son çıkan yazılımı kurdum müzik çalar mp3leri görmüyo.

Dışardan ekledğiniz mp3leri aşağıdaki klasörlere taşımazsanız telefon genel müzik dosyası taraması yapmıyacaktır.
    C:\data\sounds\digital\ yada E:\sounds\digital\ dosyası içine atarsanız görücektir.
    Dosya yöneticisinden girildiğinde (Ses Dosyaları/ Dijital Sesler)
    Ses dosyası okuma alanı sadece ses klasöründe taranacak şekilde ayarlandı.
    Hafıza kartına yada telefona yüklenen programların küçük ses dosyalarının müzik listesine karışmasını önlemek için müzik sistemi düzene sokuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 2 Nisan 2010; 13:46:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jebote

biroltr

Işık sensörü aktif msj ve cevapsız çağrı uyarılarında "beyaz menü" tuşu aktif!

Bu son yazılımda Windows MSN yüklerken hızının gerçekten hissedilir şekilde arttığını anladım. eski yazılımlarda çok yavaş kurulum yapıyordu şimdi zıt zıt zıııııııııııt die 2dk da kurulumlar bitiyor
    RAM tazeleyici çok işe yaradı süper oldu

eyvallah kardesım o zaman aksam eve gidince su tele bi operasyon yapıyım yine

• quote:

quote:

Dışardan ekledğiniz mp3leri aşağıdaki klasörlere taşımazsanız telefon genel müzik dosyası taraması yapmıyacaktır.
    C:\data\sounds\digital\ yada E:\sounds\digital\ dosyası içine atarsanız görücektir.
    Hafıza kartına yada telefona yüklenen programların küçük ses dosyalarının müzik listesine karışmasını önlemek için müzik sistemi düzene sokuldu.

Tamam dostum Az daha format atıcaktım.Bir sürü program kurmuştum

• Orijinalden alıntı: jebote

eyvallah kardesım o zaman aksam eve gidince su tele bi operasyon yapıyım yine

Akşam forumdayım takıldığında konuya yaz yardımcı olurum.
    Herkes yazılım kurma konusunda usta oldu
    bu konudaki yazılım kurma programlarını yeterki pc düzgün kurun ve DLL ve USB driver eksiniz olmasın sıkınıt olmadan yeni yazılım kurabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Tamam dostum Az daha format atıcaktım.Bir sürü program kurmuştum

Herşeyde format atılmazki
    bir bilene danışıp 3 saat üzerinde düşünüp birazda kurcalamak gerek

Sorunlarınızı yazın geçte olsa cvplıyorum.
    JAF ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 kurulumunda pc üzerindeki eksik dosya ve driver hakkında konu içinde aynı sorunu yaşayıp çözüm bulunan DLL ve driver dosyaları mevcuz ilk sayfalardaki msjları okursanız çözümlere ulaşabilirsiniz.

• kullandığım jaf emulatörü sayfadan indirdiğim ..daha önce herhangi bir sıkıntı yaşamdım ama şimdi son yazılımı yapmak istediğimde jaf emulatöründe aşağıdaki hatayı alıyorum yardım lütfennnnnnnnnn

• birok kardeşim herşey çok iyi olmuş fakat 2 sorun war hızlı msj yazamıyorum zor algılıyor 9 tuşu birde scroll için elımızı en sağa yaslamak gerekıyor bı bakabılıcekmısn
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.