Şimdi Ara

Windows 7 Rainmeter Olmadan Tema Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 de direk resmi sitesinde yayınladığı temaları indirdiğimizde bir hatayla karşılaşıyoruz şu anda aklımda değil..Temalar kullanılmıyor yani..Kurulmuyor..Bunun bir çaresi yokmu.Windows 7'de tema değiştiremicekmiyiz ?

• rainmeter ile alakası ne bende onu anlayamadım

microsoftun yasal temalarını kullanamıyorsan işletim sisteminde bir sorun var demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

rainmeter ile alakası ne bende onu anlayamadım

Rainmeterı galiba Windows'un teması falan sanıyolar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

sizin yüzünzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

sizin yüzünzden

Birazcıcık paylaşım yaptık diye bizim yüzümüzden oldu hemen dimi..Burası coşmuş derken iyiydi ama..

• Kusura bakmayın arkadaşlar.. Windows 7 teması bir türlü kuramadım..Yüklüyorum exe uyguluması gibi çalıştırdığımda değişmesi lazım diyorlar ama hata veriyor değiştirmiyor temayı...Bir çok temada denedim hepsinde aynı hata..Laptop ile birlikte verildi orjinal olmaması mümkün değil..
  • Şu konudaki Patch'i indirirsen sorunun hallolacaktır büyük bi ihtimalle..
    http://forum.donanimhaber.com/m_36728174/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 18 Mart 2010; 21:22:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Pro ya Windows 10 kurmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 Starter Edition'sa ondan yüklenmiyordur. Tema desteği Starter Edition'da bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 18 Mart 2010; 21:24:52 >
  • LuckyDown orjinaldir ancak microsoftun kendi sitesinden indirdiğin tema çalışmıyorsa işletim sisteminde bir sorun vardır recovery yap tekrar dene bence, hatanın ss ini gönderebilir misin

aLcat[R]aZ heralde çoşturcaksınız herşey devletten beklenmez ayrıca rainmeter dan başka bir ton program varken herkesi daldırdınız programa
  • quote:

LuckyDown orjinaldir ancak microsoftun kendi sitesinden indirdiğin tema çalışmıyorsa işletim sisteminde bir sorun vardır recovery yap tekrar dene bence, hatanın ss ini gönderebilir misin

aLcat[R]aZ heralde çoşturcaksınız herşey devletten beklenmez ayrıca rainmeter dan başka bir ton program varken herkesi daldırdınız programa

Tamam bundan sonra birazda Dock Programlarının konusunu coştururuz.Hafta sonuda yaklaştı.Hafta sonu patlama yaparız o konuda..

• %windir%\Resources\Themes

Burası neresidir bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDown

%windir%\Resources\Themes

Burası neresidir bulamadım

C:\Windows\Resources\Themes..
  • Windows 7'nizin hangi edition olduğuna baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Windows 7'nizin hangi edition olduğuna baktınız mı?

Home Edition
  • Yüklemeye çalışırken aldığım hata şu:BU Windows Sürümü Temaları desteklemiyor. Dediğiniz gibide yaptım ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDown

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Windows 7'nizin hangi edition olduğuna baktınız mı?

Home Edition

Windows 7 Home Basic de temaları desteklemiyor malesef. Kullanamamanızın sebebi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 18 Mart 2010; 21:57:59 >
  • Çok ilginç Home sürümünde tema desteğinin olmadığını burada öğrendim, insanın orjinal win 7 alıpta tema kuramaması çok garip bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Çok ilginç Home sürümünde tema desteğinin olmadığını burada öğrendim, insanın orjinal win 7 alıpta tema kuramaması çok garip bir durum.

Sırf bu yüzden home premium yükledim
  • Rainmater kullanabilcekmiyiz peki ?
  • temanın rainmeter ile alakası yok, rainmeter winamp gibi bir program tabiki kullanabilirsiniz xpde bile kullanabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.