Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (13 Mobil) - 6 Masaüstü13 Mobil
5 sn
66.592
Cevap
442
Favori
2.573.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocqo

sıkıcı bir bölümdü. heycan hep aynı dozda. pek birşeyde olmadı bu bölüm

Yuh daha ne olcaktı

Orijinalden alıntı: Narwhal

quote:

Orijinalden alıntı: Rocqo

sıkıcı bir bölümdü. heycan hep aynı dozda. pek birşeyde olmadı bu bölüm

Yuh daha ne olcaktı

Alıntıları Göster
    Sevdirdiniz diziyi valla 5. bölümden sonra sarmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: LakrosEu

Alıntıları Göster

Oha herif başrol oyuncusu değilmiydi ya ben kesin bir engel olacak diye tahmin ediyodum herifi öldürdüler.Off Yüzüklerin efendisindede bundada bu adamın sonu hep mi böyle olur kardeşim adam gibi izleyemedik gitti

• quote:

Alıntıları Göster
    Serinin adı buz ve ateşin şarkısı ve her kitabın ayrı ismi var. İlk kitabın adı da Taht oyunları. Şimdi benim merak ettiğim acaba kitaplardaki gibi dizinin sezonlarının adları da değişik olur mu? Yoksa yine game of thrones olarak mı verecekler ikinci sezonu.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

Alıntıları Göster
    Koca bir sezon için 10 bölüm yetmez :)

Orijinalden alıntı: eagle

Koca bir sezon için 10 bölüm yetmez :)

Alıntıları Göster
    Kitabını isteyenler için

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Serinin adı buz ve ateşin şarkısı ve her kitabın ayrı ismi var. İlk kitabın adı da Taht oyunları. Şimdi benim merak ettiğim acaba kitaplardaki gibi dizinin sezonlarının adları da değişik olur mu? Yoksa yine game of thrones olarak mı verecekler ikinci sezonu.

Alıntıları Göster
    yayınlanan kitapların ebookunu bulan mail atabilirmi

Kitabını isteyenler için

bunlar sorunlu çevirisi olanlar değil mi? zaten ilk kitap part yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

quote:

Kitabını isteyenler için

Alıntıları Göster
    Yaw Lord Stark nasil oyle olur agliyoruz arkadasla beraber : of of

Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sungate

Kılıçtan kan aktıda ben ölmediğini düşünüyorum .varmı ki böyle bir ihtimal

Ne yazıkki. Ned reyiz bizi üşüttü.. Ancak bu durum bütün Westeros'un kaderini değiştirecek bir olay. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Kitabını isteyenler için
    http://www.idefix.com/kitap/arka-bahce-yayincilik-buz-ve-atesin-sarki-dizisi/firma_urun.asp?fid=1232&dzid=10878

Sipariş verdim. Okuduktan sonra cevaplasam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Kitabını isteyenler için
    http://www.idefix.com/kitap/arka-bahce-yayincilik-buz-ve-atesin-sarki-dizisi/firma_urun.asp?fid=1232&dzid=10878

Arkabahçenin çevirisini okumadım ama okuyanlar seriye küsersiniz demişler. Çok kötü bir çevirisi varmış. İlk kitap yine iyiymiş fakat ikinci kitap için olmaz olsun diyorlar. Şu an Epsilon yayın haklarını satın almış durumda ve ilk kitabın cevirisi yapılmış tamamiyle. Ne zaman basılır satışa hazır olur orasını bilmiyorum. Ancak seriyi çevirecekler komple.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Bu mesaj silindi.
    ]Spoilerları spoiler içine almayan hergün kendilerine küfür etmek zorunda bırakan kişiler biraz daha saygılı olun da şu kitap spoilerları ve diğer spoilerları artık spoiler kodu içine alın.Biz de size hakaret etmeyelim.Yakında saydıracaksınız burada da kendinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 14 Haziran 2011; 1:23:23 >
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

]Spoilerları spoiler içine almayan hergün kendilerine küfür etmek zorunda bırakan kişiler biraz daha saygılı olun da şu kitap spoilerları ve diğer spoilerları artık spoiler kodu içine alın.Biz de size hakaret etmeyelim.Yakında saydıracaksınız burada da kendinize.

+1
    Ayrıca kitap hakkında bilgiyi spoiler içinde bile vermeyin.Burası Tv ve diziler forumu gidin Kitap bölümünde konuşun.

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

+1
    Ayrıca kitap hakkında bilgiyi spoiler içinde bile vermeyin.Burası Tv ve diziler forumu gidin Kitap bölümünde konuşun.

Alıntıları Göster
    Diziyle ilgili spoiler içerin bir soru?
    Khal Drogo neden ölüm noktasına geldi? Küçük bir sıyrık almamış mıydı?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Bu mesaj silindi.
    arkadaslar kitaptan spoiler vermeyin,birde spoilerden alıntı yapmayın bu dizi icin cok kotu oluyor

Orijinalden alıntı: Uygurca

Yarası iltihap kaptı

Orijinalden alıntı: DC's Joker

quote:

Yarası iltihap kaptı

Alıntıları Göster
    Şu kitaptan spoiler verip sonra onu direk yazı şeklinde alıntı yapanlar çok fazla küfür yediğinizin farkındasınızdır umarım?

• quote:

Khaleesi'nin kurtardığı yaşlı cadı iyileştirmek bahanesi ile oraya birşey sürdü dikkat ederseniz iltiyaptan çok kangrene dönüşmüş yarası. 9. bölümdeyse Khaleesi olayın farkında olmadan cadıya 'Sıçtın sıva bide' dedi.

CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

Khaleesi'nin kurtardığı yaşlı cadı iyileştirmek bahanesi ile oraya birşey sürdü dikkat ederseniz iltiyaptan çok kangrene dönüşmüş yarası. 9. bölümdeyse Khaleesi olayın farkında olmadan cadıya 'Sıçtın sıva bide' dedi.

Alıntıları Göster
    Basliyim mi bende diziye nasıl sarıyor mu ?

Bu arada yüzükler efendisini baya bir sevmiştim , buda o tarzda sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 14 Haziran 2011; 2:17:03 >
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.