|
| _____________________________ |

13 Mobil
|
| _____________________________ |
|
|
''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..'' Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA. |
|
|
|
|
|
Karışıklı 1 ay bedava internet kullanımı için aşağıdaki refarans linkinde başvuru yapınız. Yada callcenter üzerinden başvurularda refarans kodumu görevli arkadaşa bildiriniz. Refarans Linkim :https://turk.net/p/TAC54VI24DWF/ Refarans Kodum : TAC54VI24DWF Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz. |
|
''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..'' Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 14 Haziran 2011; 1:23:23 > |
|
Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
|
|
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
|
|
CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 14 Haziran 2011; 2:17:03 > |
|
Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
|