Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun uzun analiz yapacak vaktim yok ama sezon finali bana göre olmuş. ikinci sezon, ilk sezon yaşatılan mistik havayı, merakı veremiyor diye düşünüyordum. son bölümle o eski havayı yakaladı diyebilirim. umarım 3. sezonda sezon finaline kadar ikinci sezon gibi vasat bölümler izlemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dignitias

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

10. bölümü izleyenler tartışalım biraz.

Winterfelli kim yaktı?Kaçan Greyjoylar yaktıysa dışardaki 500 adam nerede?O 500 adam yaktıysa ne oluyor anasını herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor.
    Bir de o sondaki çıkan white walker Benjen Stark mıydı yoksa yanlış mı düşünüyorum?

kitapta derisi yüzülmüş adamlar yakıyor sanırsam dizide bilemem izlemedim.Benim bir sorum var bu hemşire hatun kimdir neyin nesidir ? Nerde bizim ufak boylu güçlü kalçalı Jeyne Westerling ? bilen bilir

Derisi yüzülmüş adamlar derken?

• 10. bölüm güzeldi, beklentimi karşılamadı desem yalan olur.

Sonunda whitewalker'ları gördük.

• Beklentilerimin çok çok üstünde bir finaldi özellikle ejderha olayları.9.Bölüm 9.bölüm dedik bakın ne oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoosacheR

Beyler bi yeri anlamadım son bölümde

Yarımel Jon ile ciddi ciddi kavga mı etti yoksa bi oyunmuydu bu jon un göze girmesi için vb. ?

Kesinlikle gözüne girmesi içindi bence ilerleyen zamanlarda Mance Ryder ölücek yada öldürülecek ve başa Jon geçecek.

• quote:

Yarımel Jon ile ciddi ciddi kavga mı etti yoksa bi oyunmuydu bu jon un göze girmesi için vb. ?

Oyundu. Kendini feda etti.

• Duvar ve Duvar'ın ötesine bayılıyorum. Sezon finalinden anlaşıldığı üzere 3. sezon daha çok izleyeceğiz inşallah Duvar'ın ötesini.

• sonu iğrenç dead walking terk

Stannis kardeşini öldürerek büyük mallık etti.Eğer öldürmeseydi şuan taht baratheonların elindeydi.
  • Nisan 2013'e kadar nasıl beklenir şimdi aklım almıyor.
  • Bekletilerimi karşılamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Nisan 2013'e kadar nasıl beklenir şimdi aklım almıyor.

Aynen. Çok uzun ya.

• Beyler! O Atın üstündeki Ak Yürüyen Jon'un amcasımıydı?

• game of zombies yalnız robb stark ilk hatasını yaptı sanırım o kızla evlenerek. kız da kız olsa.

• kral joffrey manitanın kralını goturdu valla.On numara hatun hemde bakire .

• off be deli bölümdü üstad öldü lan
    winterfell yandı lann nolcak bu starkların hali ya
    khaalesi sonunda yaptı patlamayı kimse duramaz artık önünde daha bu kadar küçükken bile manyak bu ****r büyüyünce nolacak
    duvarın ötesi çok iyi jon herifi fena deldi , ama oyun sanırım sonunda biz duvarı gözleriz felan dedi jon anlamadı galiba başında oyun olduğunu o an anladı
    veeee son olum neydi lan o yürüyenler öle ölü desen ölü değil fena
    şu jondan bi atak bekliyom khaaleside olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

game of zombies yalnız robb stark ilk hatasını yaptı sanırım o kızla evlenerek. kız da kız olsa.

Hemde ne hata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint Sexwood -- 4 Haziran 2012; 15:07:38 >
  • Bence sezonun en iyi bölümüydü.

Khal Drogo diziden hiç çıkmamalıymış.Onun gibi savaşçı babayiğit biri lazım diziye.Adamı görünce eski bölümler aklıma geldi.Khaleesi'nin yanında olaydı şimdi varya....
    Winterfell'i kim yaktı yahu? Havada kaldı bende.
    Jon'dan gelecek sezonlarda büyük bir hamle bekliyorum hadi hayırlısı.Nedense içimde 7 Krallığı Jon yönetecekmiş gibi bir his var.
    Stannis ne gördü acaba?
    Tyrion garibim üzüldüm adama.

• anlamadığım nokta şimdi whitewalkerları gördükte noldu? kış mı geldi?
  • quote:

bir önceki bölümde zaten bu oyunun yapılacağı belliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Bence sezonun en iyi bölümüydü.

Khal Drogo diziden hiç çıkmamalıymış.Onun gibi savaşçı babayiğit biri lazım diziye.Adamı görünce eski bölümler aklıma geldi.Khaleesi'nin yanında olaydı şimdi varya....
    Winterfell'i kim yaktı yahu? Havada kaldı bende.
    Jon'dan gelecek sezonlarda büyük bir hamle bekliyorum hadi hayırlısı.Nedense içimde 7 Krallığı Jon yönetecekmiş gibi bir his var.
    Stannis ne gördü acaba?
    Tyrion garibim üzüldüm adama.

winterfell in etrafını kuşatan 500 adam ne oldu anlamadım? orası çok havada kaldı. hem şehri ne ara yaktılar adamlar nasıl kaçtı koskoca şehirde nasıl kimse kalmaz?

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.