Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daenerys şu xotan xobot xorittotun kasasında bir sürü altın bulup Westeros'a dalacak sandım.
    Sansaya ne olacak acaba? Joffrey tam bir korkak ve şerefsiz.
    Tyrion'un atının kızıl kaleye sçşını niye özellikle gösterdiler?Artık Lannisterlar istediğini yapar demek için mi?
    Ak gezenlere karşı ne yapacaklar acaba? Wildfire kullansalar iyi olur. Bir de Daenerys ve ejderhaları var.
  • 2x10

Bi göz atiyim dedim altyazı gelene kadar çok güzel olmuş yine ayrıca Drogo'yu görünce bir garip oldum keşke ölmeseydi dedim bebekte çok tatlıydı
  • Sezon finali, 9. bölümden güzel geldi bana

Her sahnesi ayrı güzeldi, Daenerys Stormborn değil dragonborn oldu resmen.
    White Walkers'dan ben ekran başında korktum, Samwell herhalde işedi altına
    Jaqen H'gar her zamanki gibi karizmayı konuşturdu.
    Daenerys süper coştu, o büyücü de zenci de cezasını buldu
    Tyrion da her şeyini kaybetti yazık.
    Üstad Luwin'in öleceğini bilmeme rağmen koydu baya

işin yoksa 10 ay bekle

• izleyenler spoiler içine alsında daha izlemedik izledikten sonra hep beraber yorum yaparız.
  • Haydi bakalım inmesine son 1 dk.
  • Dayanamayıp altyazısız girişicem şimdi az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ülkeler büyük ihtimalle Britanya adasındaki 4 ülke ile beraber İzlanda ve Faroe adalarıdır.Tabi izlemedim, bilmiyorum tahmin ettim sadece.

Bu arada diziyi hiç izlemedim, düne kadar.Bilerek izlemiyordum, Dexter ve Breaking Bad'de aynı şekilde izlemiyorum bilerek, yazın ikisini seçip izleyeceğim birini yine bırakacağım öteki yaza.

cnbce de gördüm dün gece, bir iki sahneye bakıp kapayacaktım güya ama bütün bölümü izledim.

Abi o sarışın eleman nedir yahu ufacık çocuğu acımadan itti camdan aşağı, öldü mü acaba çok merak ediyorum.Kraliçeydi sanırım o sarışın bayan, bir adamla sevişirken bastı çocuk Bunu merak ettim söyleyebilirsiniz çocuk ölüyor mu orada ? Kurtta aşağıda bakıyordu çocuğa zaten bir an şaşırdım.Ama sahnenin gelişinden belliydi çocuğun düşeceği, düşmedi atıldı

Ölmüyor, sakat kalıyor. O sarışın eleman kraliçenin kardeşi, düşün artık.

Oha lan ensest mi ? Üvey kardeşi mi yoksa aynı anne-babadan mı ?

• quote:

quote:

quote:

Ülkeler büyük ihtimalle Britanya adasındaki 4 ülke ile beraber İzlanda ve Faroe adalarıdır.Tabi izlemedim, bilmiyorum tahmin ettim sadece.

Bu arada diziyi hiç izlemedim, düne kadar.Bilerek izlemiyordum, Dexter ve Breaking Bad'de aynı şekilde izlemiyorum bilerek, yazın ikisini seçip izleyeceğim birini yine bırakacağım öteki yaza.

cnbce de gördüm dün gece, bir iki sahneye bakıp kapayacaktım güya ama bütün bölümü izledim.

Abi o sarışın eleman nedir yahu ufacık çocuğu acımadan itti camdan aşağı, öldü mü acaba çok merak ediyorum.Kraliçeydi sanırım o sarışın bayan, bir adamla sevişirken bastı çocuk Bunu merak ettim söyleyebilirsiniz çocuk ölüyor mu orada ? Kurtta aşağıda bakıyordu çocuğa zaten bir an şaşırdım.Ama sahnenin gelişinden belliydi çocuğun düşeceği, düşmedi atıldı

ensest hocam çocukları da var

• quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

quote:

quote:

quote:

ensest hocam çocukları da var

Vay arkadaş olaya bak..

Şu sarışın veledi de hiç gözüm tutmamıştı demek ki o da bir haltlar yiyor ki yukarıdaki gifte epey bir rahatlama olmuş herkeste. edit şimdi o velet bu ikilinin çocuğu olmasın o zaman

Şu an harddiskde yer yok, anca haziran sonu gibi boşalacak, o zaman indirmeye başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 4 Haziran 2012; 13:18:00 >

• Akşam olsun ulan.
  • altyazı çıksaydı çok merak ediyorum...
  • alt yazı çıktı
  • Saldırın.
  • alalalalalalaalalala
  • Bölüm kaç dakika arkadaşlar?
  • 10. bölümü izleyenler tartışalım biraz.

Winterfelli kim yaktı?Kaçan Greyjoylar yaktıysa dışardaki 500 adam nerede?O 500 adam yaktıysa ne oluyor anasını herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor.
    Bir de o sondaki çıkan white walker Benjen Stark mıydı yoksa yanlış mı düşünüyorum?
  • George R. R. Martin : ya bu adam için bir kaç kelime etmeden olmaz..bence bu adam çoçukken enset ilişki ile ilgili kötü bir olay ıcınde kalmıs olabilir..yada eski ingiliz tarıhınden cok etkilendi malumunuz ortacagdaki krallar kız kardesleriyle yatarlardı evlenırlerdı..amac tahttın baskaları elıne gecmesını onlemektı..ensest ilişkiler en cok mısır firavun, japonlar, peru uygarlıklarında rastlanırmıs...bu adamın bu ilişkileri gözümüzün içine sokmasıda ayrı bir olay...dikkat ederseniz orta çağı anlatan o kadar yazar ıcınde bir tek bu abımız enset ılışkılerı bu kadar acık secık anlattıyor..bkz lotr yada hobbit yada diğerleri hiç birinde yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

George R. R. Martin : ya bu adam için bir kaç kelime etmeden olmaz..bence bu adam çoçukken enset ilişki ile ilgili kötü bir olay ıcınde kalmıs olabilir..yada eski ingiliz tarıhınden cok etkilendi malumunuz ortacagdaki krallar kız kardesleriyle yatarlardı evlenırlerdı..amac tahttın baskaları elıne gecmesını onlemektı..ensest ilişkiler en cok mısır firavun, japonlar, peru uygarlıklarında rastlanırmıs...bu adamın bu ilişkileri gözümüzün içine sokmasıda ayrı bir olay...dikkat ederseniz orta çağı anlatan o kadar yazar ıcınde bir tek bu abımız enset ılışkılerı bu kadar acık secık anlattıyor..bkz lotr yada hobbit yada diğerleri hiç birinde yok..

Romalıları unutmayalım.
  • Beyler bi yeri anlamadım son bölümde

Yarımel Jon ile ciddi ciddi kavga mı etti yoksa bi oyunmuydu bu jon un göze girmesi için vb. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

10. bölümü izleyenler tartışalım biraz.

Winterfelli kim yaktı?Kaçan Greyjoylar yaktıysa dışardaki 500 adam nerede?O 500 adam yaktıysa ne oluyor anasını herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor.
    Bir de o sondaki çıkan white walker Benjen Stark mıydı yoksa yanlış mı düşünüyorum?

aklıma takılan tek nokta o oldu kim yaktı bu kıp tepesini ya

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.