Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31703171317231733174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Got da zaman kavramı olmadığı için :D
    Yapabilirler
    Şaka bir yana yapamaz Jonun kralın şehrine gelmesi 2 hafta dany nin 2 haftada koca bir ejderhaya zırhı nereden usta bulup nerede yaptıracak
    Okla delinmemesi için frodonun zırhını giydirmeleri lazım
    Velev ki zırh giydirdiker euron boynuna ateş eder rhegal i tam istabetle vurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ejderhaların tv yapımlarında, oyunlarda falan şamar oğlanına dönmesine uyuz oluyorum. Hobbit filminde de tek yiyordu Smaug. O kadar kadim yaratıklar ama hiç... Önüne gelen dragon slayer.

• Tyrion Jon'u dolduruşa getiriyor ve Jon ile Dany yıkılmış halde olan taht odasında kavga ediyorlar. Jon delirmiş olduğuna inandığı Dany'i öldürüyor. Bran, Tyrion'un yalan söylediğini ortaya çıkartıyor. Jon, Bran'e Dany'i nasıl hayata döndüreceğini soruyor.(cevabı gösterilmiyor). Ve Jon ölü bedeni ejderhaya koyup şehirden ayrılıyor.

Konsey tarafından tahta oturtulan Bran yeniden inşa etmekten bahsediyor. Yardımcıları şehir ile ilgili konuşurken Bran duvarı yeniden inşa etmeliyiz diyor.

Finalde NK ve bebek sahnesinin olduğu yerde Jon ve Dany'nin ölü bedeni gösteriliyor. Jon'un elinde Dragonglass Dagger vardır.

• Fark eden vardır sanırım. Sansa "Ailemden bir erkek güneye gidince başına bir şey geliyor" dedi, sanırım Jon ölecek

• cgi için para kalmadı adamlarda nk falan bu saatten sonra zor. dany king's landingi basmaya 30 kişiyle gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

cgi için para kalmadı adamlarda nk falan bu saatten sonra zor. dany king's landingi basmaya 30 kişiyle gidiyor
    night king cgi değil. makyaj + maske
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Vay be adamın söylediği her şey doğru maalesef.

videoya atılan en üstteki jaime tormund yorumu kahkaha attırdı bana

• Missandeinin son sözü neden öyledeydi

• nohouse kullanıcısına yanıt
    Euron birşeyler yapmış olabilir mi o sahneler varsa HBO yediyse yazıklar olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma iki şey geldi öyle deyince biri kendisini kolelikten kurtarana saygı sözü olabilir diğeri de geçmiş bölümlerden zor durumda kalınca danyle missandei, ejder gelmişti buna benzer bi şey bekledim de olmadı.

• Hardhome
    The Rains of Castamere

gibi bölümlerden sonra bu sezon samimi diyorum beş para etmez. Niye böyle yaptılar ki.
    Keyif almaya çalışıyorum artık ne yapayım.
  • Bir dizi ancak bu kadar kötü birtieilebilirdi helal olsun adamlar zoru yapmış pembe dizi olmuş resmen.
    Dany bi ara ağlıyor jona yalvarıyordu lütfen kimseye söyleme diye agahhahahaba harbiden bi ara çukuru mu izliyorum diye ekrana odaklandim

• Tepkinizi imdb'de gösterin. Üyelik alın S8E4 gidin basın 3-5 puanı. Dizinin en düşük puanlı bölümü oldu. Burada eleştirmekle elimize bir şey geçmeyecek. Alın üyelik ingilizceniz de varsa bir şeyler yazın puanı basın gelin. İngilizceniz yoksa "It doesnt feel like it was used to be, Its not GOT anymore" bunu yazın. "Eskisi gibi hissettirmiyor, bu dizi artık GoT değil gibi" birçok kişi böyle yazmış siz de yazın basın puanı. Bu kadar düşemez bir dizi yahu.
    Senaristler kitabın kaymağını yedi yedi adlarını duyurdu. İş onlara düşünce ne kadar batırdıklarını hepimiz gördük. Bu dizinin ününü yazarlar senaristler vb almamalı. Dediğimi yapın tepkiyi orada gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 7 Mayıs 2019; 9:52:53 >
  • Güzelim hayranlıkla izlediğim dizi adeta piç edildi.

Hayalkırıklıklarının ardı arkası kesilmiyor hocam bu nedir ya.

Koskoca night king dizin en esrarengiz en epik karakteri bildiğin bok yoluna gitti çok kolay öldü ve kış kuzeyde sona erdi.
    Rhegar bildiğin pisi pisine öldü koskoca ejderha bu kadar mı aptal bu hayvanlar bu kadar mı kolay ölüyorlar anlamadım gitti
    .3.bölüm için en iyi savaş sahneleri olucak dendi bildiğin kapkaranlık sahneleri bizlere izlettiler evet gergin geçen bir bölümdü ama en iyi savaş sahneleri demek biraz abartı.
    4.bölüm içinse belli oldu ki dany taht için herşeyi yapmaya tüm ordusunu kaybetmeye hazır yorgun savaştan çıkmış bitik bir ordu kalan son ejderha ile neler yapabilecekler önümüzdeki bölümde göreceğiz

• Ejderha yorgun ben binmeyeyim şimdi nedir bu ya.
  • Beyler gördüğüm kadarıyla büyük çoğunluk beleşe indirip izliyor

Bu yapımcılar nasıl para kazanıyor yav, herkes beleşçi, nerde beleş oraya yerleş herkes
  • 7. sezondan sonra üstelik son sezonun sadece 6 bölümden oluşacağını öğrendiğimde bu sezonun çöp olacağına emindim ama insan üzülüyor yine de. George dede ölmeden bitirir kitapları umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ejderha yorgun ben binmeyeyim şimdi nedir bu ya.
    Meali:

Senaristler ejderhayı öldürecek de bana kıyamadılar.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 31703171317231733174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.