Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.496.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31063107310831093110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bak sen demek ki insanlar diziyi izlemeyi bilmiyor öyle mi?

Bölümün renk ayarlarıyla oynamasam gece vakti bile izlenecek durumda değildi.Yok yani insan inanamıyor 55 gün boyunca şu bölümü çektiklerine.Ulan simsiyah ekran koyup arkadan sesleri verselerdi daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Şu Azor Ahai hikayesini neden herkes diziye uyarlamaya çalışıyor? Ben hiç kitaptaki kehanetin dizide bahsedildiğini hatırlamıyorum. Melisandre önüne gelene vaat edilen prens dedi sadece. Nissa nissa'dan hiç bahsetmedi. Kısaca
    kimse kimsenin kalbine kılıç saplamayacak. Kitapta var diye bekleyip hayal kırıklığına uğruyorsunuz sonra.

Doğru, dizide Melisandre sadece bir kere "the prince that was promised" diyor. Azor Ahai bahsi ise hiç geçmiyor. Kitapta ikisi de bolca var hatta ikisi farklı karakterler diye teoriler üretenler bile olmuştu.

Ben uzun zamandır Rhaegar Targaryen "the prince that was promised" idi diye düşünüyorum. Dizi izleyicisine sorsan Rhaegar kimdi bilmez bile çünkü çok az bahsedildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 1 Mayıs 2019; 18:24:3 >

• Bazı arkadaşlar diziyi Yüzüklerin Efendisi ile karşılaştırmanın anlamsız olduğunu söylemiş.Biz zaten bütün diziyi Yüzüklerin Efendisi ile karşılaştırmıyoruz ki.Savaş sahneleri ile karşılaştırıyoruz ki bu bölümü yazan ve yönetenlerin Yüzüklerin Efendisi İki Kuledeki Miğfer Dibi savunması sahnesini defalarca seyrettiklerini söylediler.Yani bu bölümü idare edenler bile Yüzüklerin Efendisindeki savaş sahnelerini dikkate almışken bizlerin bu bölümü Yüzüklerin Efendisi ile karşılaştırmamız gayet doğal bir durum...

Hadi Arya gece kralını öldürsün.Bu da gösterdikleri gibi mantıklı olsun.Yahu daha bölümün başında Dotrakileri karanlığın içine 'Üleleley' diyerek göndermenin neresi mantıklıydı?Ulan atlılardan biri karanlıktan çıkınca direk devlerden birine tosluyordu.Adamlar öyle bilinmeze at sürüp pisi pisine öldüler.Bunun neresi mantıklı?

Yine diyorum Game Of Thrones serisinin en rezil savaş sahnesi bu oldu.Senaristler kendileriyle gurur duyabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Doğru, dizide Melisandre sadece bir kere "the prince that was promised" diyor. Azor Ahai bahsi ise hiç geçmiyor. Kitapta ikisi de bolca var hatta ikisi farklı karakterler diye teoriler üretenler bile olmuştu.

Ben uzun zamandır Rhaegar Targaryen "the prince that was promised" idi diye düşünüyorum. Dizi izleyicisine sorsan Rhaegar kimdi bilmez bile çünkü çok az bahsedildi.

Alıntıları Göster

İlk 2 kitabı okudum sadece. 2'si arasındaki farkı bilemeyeceğim. Ama Rhaegar değildir herhalde. Adam sırf kehaneti tamamlamak için yapmıyor muydu Jon'u? Ejderha'nın üç başı var diyip duruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 1 Mayıs 2019; 18:29:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bran ne işe yaradı diyenler:

Game of Thrones (2011 - 2019)
    İşin şakası tabii. Umarım bir şey yapmıştır da 4. bölümde savaşı Bran'in gözünden de gösterirler.

• "Acaba bende mi problem var?" diyordum. Karanlık herkesi rahatsız etmiş. Yarım saatten fazla ekranda kendimi izledim bir yandan.
  • quote:

İlk 2 kitabı okudum sadece. 2'si arasındaki farkı bilemeyeceğim. Ama Rhaegar değildir herhalde. Adam sırf kehaneti tamamlamak için yapmıyor muydu Jon'u? Ejderha'nın üç başı var diyip duruyordu.

Alıntıları Göster

Her şey uyuyor. Kılıcını () sevdiğine saplıyor, Jon'u üçüncü denemede yapıyor, Rhaegar tuz ve dumanın içinde doğuyor (Summerhallda gözyaşlarının tuzu ve ateşin dumanı). Kehanete böyle bakarsan Jon Lightbringer kılıcı oluyor. The prince that was promised ve Azor Ahai'nin farklı karakterler olması teorisine bile uydurulabiliyor.
    https://asoiaf.westeros.org/index.php?/topic/103266-r-l-lightbringer-updated-with-part-ii/

• quote:

Şu Azor Ahai hikayesini neden herkes diziye uyarlamaya çalışıyor? Ben hiç kitaptaki kehanetin dizide bahsedildiğini hatırlamıyorum. Melisandre önüne gelene vaat edilen prens dedi sadece. Nissa nissa'dan hiç bahsetmedi. Kısaca
    kimse kimsenin kalbine kılıç saplamayacak. Kitapta var diye bekleyip hayal kırıklığına uğruyorsunuz sonra.
    Şu bölüme 9 puan verenler işte senin gibi yorumda bulunanlar.

Melissandre diziye giriş yaptığı ilk andan itibaren ''AZOR AHAİ''yi arıyor zaten. Sen neyin kafasını yaşıyorsun dostum. Karakterin dizideki tek amacı ''AZOR AHAİ''.

Önce stanis zannediyor. stanis ölünce inancını kaybediyor umutsuzca Jon snow'u ölümden döndürünce onun olduğunu düşünüyor. Diğer büyücüler danny'de olabilir deyip onu danny'nin yanına gönderiyorlar. Yani büyücülere göre ya danny ya da Jon snow azor ahai ki kehanete en uyan jon snowdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6774A5D97

"Acaba bende mi problem var?" diyordum. Karanlık herkesi rahatsız etmiş. Yarım saatten fazla ekranda kendimi izledim bir yandan.

This episode was so dark even Night King's guards didn't see Arya coming

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Şu bölüme 9 puan verenler işte senin gibi yorumda bulunanlar.

Melissandre diziye giriş yaptığı ilk andan itibaren ''AZOR AHAİ''yi arıyor zaten. Sen neyin kafasını yaşıyorsun dostum. Karakterin dizideki tek amacı ''AZOR AHAİ''.

Önce stanis zannediyor. stanis ölünce inancını kaybediyor umutsuzca Jon snow'u ölümden döndürünce onun olduğunu düşünüyor. Diğer büyücüler danny'de olabilir deyip onu danny'nin yanına gönderiyorlar. Yani büyücülere göre ya danny ya da Jon snow azor ahai ki kehanete en uyan jon snowdu.

Alıntıları Göster
    Anlamamışsın tekrar okumanı tavsiye ederim.

Ben kişi yok demedim. Kehanet anlatılmadı dedim. Kılıcını sevdiği kişinin kalbinde dövücek vs. anlatılmadı bunlar. Sonra bunlar olmayınca diziye sövüyorsunuz.

• Norain kullanıcısına yanıt
    Anlamlı.
  • 8/3 tam bir rezalet. Ulan arkadaş. Bu ne zırva bir saldırı ve savunmaydi. Winter is Coming dedikleri bu muydu yani bu kadar basit mi ölecekti gece kralı ? En rezil en kepaze en berbat en beş para etmez bölümdü. Resmen hüsran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılıkla Azor Ahai meselesi Spin-Off dizisinde işlenecek, belki de bu yüzden GoT'da bu meseleye girmemiş olabilirler.
  • Do you think I crossed half the world to put yet another vain king on yet another empty throne? The war has been waged since time began, and before it is done, all men must choose where they will stand. On one side is R’hllor, the Lord of Light, the Heart of Fire, the God of Flame and Shadow. Against him stands the Great Other whose name may not be spoken, the Lord of Darkness, the Soul of Ice, the God of Night and Terror. Ours is not a choice between Baratheon and Lannister, between Greyjoy and Stark. It is death we choose, or life. Darkness, or light.

-Melisandre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 1 Mayıs 2019; 19:7:16 >
  • NK Bran'ın içine girdi coktan. Siz hala NK öldü parçalandı deyin.
    Asıl savaşın son bölümde yani finalde olacağını milyarlarca kez söylediler.
    İste bu savas başlamadan önce herkes birbirine girecek o esnada tamamen değişmiş bir NK gelecek.
    Finalde de Jon ve Khalesi birbiriyle savaşırken tam bu esnada NK ortaya çıkıp iki tarafı da silecek.
    Dizi karanlık bi sonla bitecek.
    Bana nereden biliyorsun diyenler çok.. baska forumlarda da yazdım. Dizinin final bölümü çoktan ifşa edildi hala bölüm bekleyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Starklar kurtarıyor

Game of Thrones (2011 - 2019)
    Spoilerını .......

• Kaynak?
  • Ayrıca Nk yi öldürecek herhangi bir madde yok.
    Dizi yarim bitti. Nk jon ve Khalesi nin kafalarını kesip attıktan sonra çevresinde milyonlarca ölü beden vardi
    Bu bedenler de onun halki olacak.
    Dizinin finalinin son sahnesinde Nk yürüyerek birinin yanına gidiyor elinde beyaz kılıç ile orada bitiyor dizi.
    Bence dizi buradan itibaren sinema filmi ile tekrar vizyona girecek.
    Çünkü Nk kral oldu ve demir tahta oturduğunu göstermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Kaynak?
    Deep web de biraz araştırma yaparsan dizinin diğer bölümlerini bulabilirsin.

• Nolur böyle birşey olsun çünkü nk reyiz ölmemeliydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31063107310831093110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.