Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30353036303730383039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warrior90 W kullanıcısına yanıt
    Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stannis reyizi gene duvara geldiği gibi 2 kanattan ordularla gelmesini bekliyoruz. Kitaptaki o mükemmel karakteri filmde mok etselerde, tahtın tek ve gerçek sahibi Stannis reyizdir.
  • Pusudayız ama tv tarihinin en büyük savaşının olacağı bölümün sızacağına pek ihtimal vermiyorum. Şayet sızarsa altyazısız atlarız bölüme orası ayrı
  • Bugüne kadar hep torrentsiz izledim ama sabırsızlanıyorum bu bölüm için sızarsa ilk torrente mi düşüyor ona göre kullanmayı araştıracağım arkadaşlar ?
  • Ulan hem bitecek diye üzülüyorum hem de heyecanlanıyorum 3.bölüm için.Biriktirip izlesem mi ne yapsam karmaşık duygular içerisindeyim.Ayrılmak istemiyorum got'tan.
  • Bu arada 3.bölüm imdb'de oylamaya açılmış 1069 kişi 10 puan vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneForSorrow -- 28 Nisan 2019; 23:36:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwho

Mobilde spoiler butonu çalışmıyor aşağıdakiler spoiler içerir

Peki sorarım ölmeyen birinin yüzünü nasıl alıp giyinecek çok yüzlüler beleş ölmeden onun yüzüne giymesi imkansız dizide çok yüzlüler öldürdükleri kişinin yüzünü giydiler hep yani beleş olayı bitti zaten zamanda yok
    MOBİLDEYİM SPOILER

Hocam arya ölmeden aryanın suratı o tarikattan birindeydi hatırlarsan. Jaqen ölmeden suratı bi adamdaydı. Bunlar olan şeyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Ulan hem bitecek diye üzülüyorum hem de heyecanlanıyorum 3.bölüm için.Biriktirip izlesem mi ne yapsam karmaşık duygular içerisindeyim.Ayrılmak istemiyorum got'tan.
    bu kadar spoiler içinde biriktirmek akıl karı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: klasizm

bu kadar spoiler içinde biriktirmek akıl karı değil

Alıntıları Göster
    o da doğru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trufily

Bu mesaj silindi.
    ben de verdim
  • Nereden seyrediyorsunuz şu diziyi ya? Bi link tüyo vs verin Allah aşkına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Arkandayız kral.

Ne ensest yaptın, ne taht oyunları, ne suikast kurdun.

Taht senin hakkındır. Savaşarak alıcaksın ulan!
  • Muhtemelen zamunda'ya hemen düşecektir ama Eşşek Herif'in çevirisi 5-6 ları bulacaktır. 7.sezonda dizi iyice özünden ayrılmıştı ben 2 yıl evvel başlamıştım zaten 1-2ayda baştan sona izledim diyebilirim buna rağmen kitaptan kopulunca 7.sezonu 5-6ay sonra izledim diyebilirim. Dizi normal başladı ama yarım kalan yüzlerce hikayesi kaldı, en basitinden NK konusunda geçmişe dönüş hiç yapılmayacak galiba ayrı bir evrende dizisi olacak deniyordu.

Ama bilemiyorum 4 bölümde ne anlatacaklar nekadar bunu verebilecekler ama 8.sezon ilk 2 bölümü beğensem de eski got'tan eser kalmadı. En basitinden Tyronn Lenister gibi zeka imgeleriyle dolu bir karakteri çaycı hüseyine çevirdiler. Bunun gibi onlarca karakter hayal kırıklığına uğrattı beni ama genede ümitliyim sezon güzel başladı. S803'te zaten danının kuyruğu kopacak bakalım kimler adaya veda edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 29 Nisan 2019; 0:1:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Arkandayız kral.

Ne ensest yaptın, ne taht oyunları, ne suikast kurdun.

Taht senin hakkındır. Savaşarak alıcaksın ulan!

Alıntıları Göster
    Hakketten yav Sen böyle anlatınca bende gaza geldim. Harbiden adam aslanlar gibi fethede fethede yürüyor. Ayrım yapmıyor. Boş tek bir diyaloğu yok Cephede askerlerini yalnız bırakmıyor. Tam bir KRAL !!

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

MOBİLDEYİM SPOILER

Hocam arya ölmeden aryanın suratı o tarikattan birindeydi hatırlarsan. Jaqen ölmeden suratı bi adamdaydı. Bunlar olan şeyler ?

Alıntıları Göster

yanlış hatırlıyorsun aryanın yüzü asla başkasında olmadı ölmeyen birinin yüzünü giyemezsin olayı yanlış anlamışsın ölen kişinin yüzünü kesip giyiyorlar yok öyle ölmeyenlerden yüzleri bir gün con olam bir gün arya olam bir kalesi olam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 29 Nisan 2019; 0:26:2 >

• Bu gece reisin gecesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Bu gece reisin gecesi.
    gün bizim günümüzdür çok bekledik şimdi söz sırası bizde reis geliyor

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Ya hak diyerek geliyor reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30353036303730383039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.