Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3039. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.487.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30373038303930403041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Hocam her şeyi geçtim ücretsiz/bedava/en iyi torrent siteleri diye aratsalar çıkacak zaten karşılarına. Çok zor değil yani indir gitsin oradan. Altyazı içinde aratınca çıkıyor ilk sırada. Foruma gelip sormak daha çok zaman alıyor cidden.

Alıntıları Göster
    Bu tür insanlar hazırcı insanlar. Uğraşmak, araştırmak götlerine zor geldiğinden, tıkladıklarında direkt bölümü oynatan link derdindeler.

Torrenti bilmeyen adam zaten yabancı dizi izlemesin boşuna. O beynin kapasitesi yetmez anlamaya bu tür dizileri.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Ulaaannn en iyi bölüm geliyor unutucağız iki bölümü galibaaaa salın şu bölümü gece rahat izleyip yatayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrente de gerek yok biraz araştırınca bulunuyor torrentsiz sitelerde var
  • OneForSorrow kullanıcısına yanıt

Devin tuttuğu Arya mı? :( ölmesini istemiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Bu tür insanlar hazırcı insanlar. Uğraşmak, araştırmak götlerine zor geldiğinden, tıkladıklarında direkt bölümü oynatan link derdindeler.

Torrenti bilmeyen adam zaten yabancı dizi izlemesin boşuna. O beynin kapasitesi yetmez anlamaya bu tür dizileri.

Alıntıları Göster
    Haklisin valla. Hakaret etmeyelim tabi de o kadar konu aciyor insanlar yorumlar yapiyor yardımcı oluyorlar arastiran yok. Direk hazir link.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bölüm sızdı dil varsa redditten izleyin ben şimdi açacam

• Efendimiz,mazlumun dostu,ensestlerin düşmanı,haram lokma yemeyen bir kral geliyor beyler yarın herkes destur dursun

• Sızdı dedikoduları var. Zaten birkaç saat kalmıştı. Biz yinede sandıkları terketmeyelim arkadaşlar. Birimiz kişisel ihtiyaçlarını karşılarken diğerlerimiz gözlerini dört açsın. Bir hafta geçti birkaç saat geçmeyecek gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Devin tuttuğu Arya mı? :( ölmesini istemiyorum ya

Lyanna Mormont kendisi. Kesin bilgi.
  • O nasıl bir fotoğraftı öyle, abooooooooooooooooooooooov.
  • zoogle falan baktım ortama düşmemiş daha. sızdı diyenler kaynak göstersin. işkembeden sallamasınlar.
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam trollüyorlar reddit 4chan açık bir şey yok daha amaçları trollük

• sabah uyanıp indirip hiç spo almadan izliycem uzun bir aradan sonra
  • Kahve içip duruyorum. 4 te beinden altyazılı izleyem diye. Boğazım yandı be. Fotolar sızmasına rağmen video düşmemiş olması tuhaf. Bu dizileri birilerine toplu veriyorlar sanırım (bazı zengin kesimlere) onların içinden keyfe göre sızdırıyorlar.
  • NK hepsinin içinden geçicek bu anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Kahve içip duruyorum. 4 te beinden altyazılı izleyem diye. Boğazım yandı be. Fotolar sızmasına rağmen video düşmemiş olması tuhaf. Bu dizileri birilerine toplu veriyorlar sanırım (bazı zengin kesimlere) onların içinden keyfe göre sızdırıyorlar.
    İngilizce alt yazılı mı oluyor 4'te hocam.Eğer 4'de türkçe altyazılı olarak yayınlanıyorsa bein almadığıma şimdi ağlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

İngilizce alt yazılı mı oluyor 4'te hocam.Eğer 4'de türkçe altyazılı olarak yayınlanıyorsa bein almadığıma şimdi ağlarım.

Alıntıları Göster
    Türkçe altyazılı live stream izlicem bende. Satın almana gerek yok illa izlemek istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Alıntıları Göster
    Evet türkçe altyazılı.
    Amerikayla aynı anda yayınlıyorlar galiba o yüzden gece 4te.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya anasını satayım bölümün çıkmasına 3 saat kala spoiler yemek lan
  • Night King reyis ortalığı dağıtacak tahtın tek gerçek sahibi. Hodoru da eli ilan edecek ülkeye kapı taktıracaklar her noktada dizinin sonu bu lost

• 
Sayfa: önceki 30373038303930403041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.