Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27402741274227432744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Y

En iyi sürüm Damnspear mi gençler ?

asıl soru bu sürüme uyumlu altyazı var mı?
  • Bu sitede vardı daha önce 1 den 4 e kadar izledim sendeizlesene
  • Ya o kadar kişi izlemiş biriniz atsanız 1080p linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Beyler duvarın ötesinde demir kaşık bile yokken, adamlar 1km lik gemici demirleriyle ejderha çekiyorlar nereden buldular acaba bunu ya da kim dalıpta öyle devasa bir şeyi bir ejderhaya bağlamayı başardı

Wightlar bağlayamaz mı ?

Hocam suya düşen daha çıkamadıydı demek ki yüzme bilmiyor bunlar

• Dizinin temposu inanılmaz arttı.Her bölüm üstüne konuşulacak birçok konu oluyor.

Ölü ejderha işleri değiştirdi.
    Bu arada Ben amcanın ölümü gerçekten çok kötüydü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

net oğlu net bu bölümde 2 kere tekrarlanan bir şey var. 8.sezon 5.bölüm senaryosu içerir.

dany iki kere bir şeye vurgu yaptı.Tyrionla konuşurken varis/çocuğum olmuyor bide jon ile çocuğum olamaz tek çocuklarım ejderhalar.

bundan sonra yazacaklarım 8.sezon 5.bölüm senaryosu içerir.

Dany jondan hamile kalıyor hamilelik sürecinde hasta oluyor sürekli bitkin.Savaş sırasında drogonstone da doğum sancısı geliyor ama ya bebek yaşayacak yada dany öyle bir dramatik durum gerçekleşiyor.Dany de bebek yaşasın diyor ismide Lyanna olsun Jon için diyor ve ölüyor umarım bu gerçekleşmez sadece taslaktır ama gerçekleşecek gibi finalden önceki son bölüm olacak çünkü bu.

Hocam bu sızdırılan senaryonun kolpa olduğu çıkmıştı ortaya haberiniz olsun.

o haberleri görmüştüm ama 7x4,5,6 bölümlerinin sızdırılmış senaryolarını okudum tıpa tıp aynıydı özellikle son bölüm ve teknede geçen sahne falan textler konuşmalar bile aynı

büyük ihtimal taslaktır 8.sezon senaryoları ama çok mantıklı yazılmış inşallah doğru değildir ama hoşlanmayacağım şeyler gerçekleşiyor

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Var türkçealtyazı'da. İndirdim uyumlu. Ama kalite pek hoşuma gitmedi, pazartesi izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

10 üzerinden 10 alır ve daha iyisi çıkana kadar da 10 olarak kalırdı. Efsane bir bölümdü.

Bir ara Benjen ile Night King sarılacak sandım o derece inandım ama boşuna gitti adam.
    Kralımız dokunduğu kişiyi WW yapıyor o zaman canlı olmasına gerek yok? o kölelere ne deniyordu onun için ellerini kaldırıyordu sadece.

Night King zaten ölü değil yarıölü. Canlıyken kalbine dragonglass saplandı aynı benjen gibi. Yani WW için ölmesine gerek yok. Canlı olsada WW yapabiliyor dokunduğunu

• S7x6 GoT seviyesine yaklaşan bir bölüm olmuş :)

artık nightking'in de ejderhası var güzel savaşlar bekliyor bizi gençler

jon'un kurdunu bekliyordum ben sur'un öte tarafından çıkacak diye çıkmadı halen.

dany'nin jon'un göğsündeki yarayı gördükten sonra abayı tam anlamıyla jon'a yakması olayı var birde

arya bir iki temizlik yapsa da aradan serçeparmak'ı felan çıkarsa bir rahat etse *bizim orası.

(*bizim orası: winterfell'in arkadaşlarla whatsapp grubumuzdaki adı.)

(bkz. sırtı duvara dayamak)

son bölüm de gelse bari aradan hepsini çıkarsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Ya o kadar kişi izlemiş biriniz atsanız 1080p linki

Dizi sitelerinden 1080p izlenmez torrent sitesi üyeliğin varsa oradan indir. Zamunda falan bedava zaten üyelikler açıktı en son.
  • quote:

quote:

quote:

net oğlu net bu bölümde 2 kere tekrarlanan bir şey var. 8.sezon 5.bölüm senaryosu içerir.

dany iki kere bir şeye vurgu yaptı.Tyrionla konuşurken varis/çocuğum olmuyor bide jon ile çocuğum olamaz tek çocuklarım ejderhalar.

bundan sonra yazacaklarım 8.sezon 5.bölüm senaryosu içerir.

Dany jondan hamile kalıyor hamilelik sürecinde hasta oluyor sürekli bitkin.Savaş sırasında drogonstone da doğum sancısı geliyor ama ya bebek yaşayacak yada dany öyle bir dramatik durum gerçekleşiyor.Dany de bebek yaşasın diyor ismide Lyanna olsun Jon için diyor ve ölüyor umarım bu gerçekleşmez sadece taslaktır ama gerçekleşecek gibi finalden önceki son bölüm olacak çünkü bu.

Hocam bu sızdırılan senaryonun kolpa olduğu çıkmıştı ortaya haberiniz olsun.

o haberleri görmüştüm ama 7x4,5,6 bölümlerinin sızdırılmış senaryolarını okudum tıpa tıp aynıydı özellikle son bölüm ve teknede geçen sahne falan textler konuşmalar bile aynı

büyük ihtimal taslaktır 8.sezon senaryoları ama çok mantıklı yazılmış inşallah doğru değildir ama hoşlanmayacağım şeyler gerçekleşiyor

Hocam o senaryoda o kadar saçma mevzular dönüyor ki got evrenini bilmeyen lise talebesine yazdır daha mantıklı işler çıkardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Genel olarak dizideki mantık hatalarını göz ardı etmiştim ama artık çok batmaya başladı

O ejderha havada uçuyor sabit değil bir şey değil yerde olsa anlayacağım bildiğin tek attı. Sonra kim yüzmeyi biliyor da o kadar uzunlukta bir zinciri bağlayıp ejderhayı çektiler yani aklım almıyor.

Elinde balyoz var kırsana buzu

Genel anlamda bölümü beğenmedim ama son sahnede Jon ve Dani 'nin konuşmasını beğendim

Linç edileceksiniz ama yüzde yüz haklısınız hocam. Dizinin en iyi bölümü diyenler bile var. Bölümün en güzel tarafı ejderha gören kim varsa altına işeme durumu oluşuyorken Night King in ifadesiz bakışıydı.

Night king bizim bran gibi bence... O yüzden ordusuyla bekliyordu daenerys'in ejderhalarıyla geleceğini de biliyordu özel mızraklar hazırlamışlar başka açıklaması yok ama o zincir sahnesini çok zorlamışlar.

• quote:

quote:

quote:

Genel olarak dizideki mantık hatalarını göz ardı etmiştim ama artık çok batmaya başladı

O ejderha havada uçuyor sabit değil bir şey değil yerde olsa anlayacağım bildiğin tek attı. Sonra kim yüzmeyi biliyor da o kadar uzunlukta bir zinciri bağlayıp ejderhayı çektiler yani aklım almıyor.

Elinde balyoz var kırsana buzu

Genel anlamda bölümü beğenmedim ama son sahnede Jon ve Dani 'nin konuşmasını beğendim

Linç edileceksiniz ama yüzde yüz haklısınız hocam. Dizinin en iyi bölümü diyenler bile var. Bölümün en güzel tarafı ejderha gören kim varsa altına işeme durumu oluşuyorken Night King in ifadesiz bakışıydı.

Night king bizim bran gibi bence... O yüzden ordusuyla bekliyordu daenerys'in ejderhalarıyla geleceğini de biliyordu özel mızraklar hazırlamışlar başka açıklaması yok ama o zincir sahnesini çok zorlamışlar.

O mızraklar özeldi sanırım scorpiondan çıkan ok bile öyle hasar vermemişti bu bildiğin iç organları boşalttı.

• 7x6

Neden benjen de ata binmedi? walkerlar attan daha mı hızlı koşuyor?

ayrıca bizim tayfa mahsur kaldığında neden kral suyu dondurmadı?

• Canlı derken dokunduğu kişiler için bahsetmiştim. Bebeği canlıyken WW yapmıştı ejderha ölüydü.
  • kesinlikle en iyi bölümlerden birisiydi izlerken zevke geldim be
  • Yav daha beşi dün izleyebildim yoğunluktan 6 diyorlar ne kadar hızlısınız

• 1080p hdtv leaked sit diye bir rip var, iyiyse çekeyim, yoksa sıkıntı değil Pazartesi'ni beklerim?

• sufistike kullanıcısına yanıt

bence night king bilerek drogonu vurmadı

viserion tam alev püskürtürken boğazından yapıştırdı mızrağı buda o alevin içinde patlamasına sebep oldu kendi ateşiyle öldü.O mızrak bence drogonu yaralardı ama öldürmezdi

• Eğer Jon bu kadar ısrarcı olmasa ww'ler hakkında, duvarı asla aşamayacaklar zaten. Duvar orada fiziksel değil büyüsel bir engel de oluşturuyor oradan geçemiyorlar. Hadi ısrar etti gittiniz cerseiyi ikna etmek için, Dany bu kadar duygusal olmayıp da onları ölüme bıraksa onlar orada ölecek ww'ler yine duvarın arkasında kalacak. Ama yok hepsi oluyor ve viserionu night kinge veriyorlar ki o da (yayınlanmamış bölümlerden spoiler)
    viserionu da kullanıp duvarı yıkacak ya da duvarı aşacak
    bakın neler neleri doğuruyor. ayrıca benim mantıksız bulduğum tek sahne zincirlerdi. night kingin warg yetenekleri olduğunu ve ejderhalar geleceği için orada beklediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 16 Ağustos 2017; 18:18:41 >

• 
Sayfa: önceki 27402741274227432744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.