Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25432544254525462547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmen 1 gun sonra izleyeceğiz ama Sneijder in gidişi ve boğazımda çıkan aft yüzünden got hevesim kursağımda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi günü 720p ve türkçe altyazılı olarak izleyebileceğim bir site var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 15 Temmuz 2017; 10:32:37 >
  • Pazartesi sabahı izleyecez anca.Cesur yürekli dizi sitesi çıkar 1-2 tane anca öyle türkçe izleriz. Sabah 5-6 gibi yabancı alt yazılı çıkıyor onu izlerim büyük ihtimal.Geçen sene de öyle yapmıştım dil olarak anlaşılır ve kolay bence.
    Nereden izleyeceğim link atın gibi yorumları çok görmeye başlayacağız yarın akşamdan itibaren
    Şimdi dizi Amerika da yarın 21:00'de başlıyor.
    Şu an Amerika da saat 3:47 biz 7 saat ileriyiz amerikadan.
    bizde saat 4:00'te başlıyor game of thrones.Hbo kablolu yayın canlı filan izleyemeyiz sanırım 1-1.5 saat sonra ingilizce alt yazılını buluruz heralde.Baya az kaldı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 15 Temmuz 2017; 10:50:7 >
  • İlk günden izleyin izlemediyseniz burada takılmayın sonra spoiler yedim uff yorumlarıyla kirletmeyin burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

İlk günden izleyin izlemediyseniz burada takılmayın sonra spoiler yedim uff yorumlarıyla kirletmeyin burayı

Ben 1 haftadır girmiyorum neredeyse bu bölüme gözümü kısarak bakıyorum yorumlara :D Aman diyeyim burada işiniz olmasın bölümü izleyin önce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Pazartesi sabahı izleyecez anca.Cesur yürekli dizi sitesi çıkar 1-2 tane anca öyle türkçe izleriz. Sabah 5-6 gibi yabancı alt yazılı çıkıyor onu izlerim büyük ihtimal.Geçen sene de öyle yapmıştım dil olarak anlaşılır ve kolay bence.
    Nereden izleyeceğim link atın gibi yorumları çok görmeye başlayacağız yarın akşamdan itibaren
    bizde saat 4:00'te başlıyor game of thrones.Hbo kablolu yayın canlı filan izleyemeyiz sanırım 1-1.5 saat sonra ingilizce alt yazılını buluruz heralde.Baya az kaldı be

Canlı izlemişliğim var diziyi. Live stream bulmuştum ben geçen sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Pazartesi sabahı izleyecez anca.Cesur yürekli dizi sitesi çıkar 1-2 tane anca öyle türkçe izleriz. Sabah 5-6 gibi yabancı alt yazılı çıkıyor onu izlerim büyük ihtimal.Geçen sene de öyle yapmıştım dil olarak anlaşılır ve kolay bence.

Bende gecen yil 9. bolumu canli olarak izlemistim live streamden.

Canli takip edince zevki ayri oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

quote:

Ben 2. ve 3. bölümü izlemiştim, ayrı bir zevki var katılıyorum ona da

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

quote:

Ben 2. ve 3. bölümü izlemiştim, ayrı bir zevki var katılıyorum ona da

Canlı izlerken takılmalar oluyor mu? İnternet hızımızdan bağımsız olarak yani, kaynaktan dolayı donmalardan bahsediyorum.

Ben 3mbit internet ile donmadan izlemiştim diye hatırlıyorum

• Arkadaslar bence hazir sonlara yaklasmisken savaslar vs falan varken bari su diziyi camur goruntuyle izlemeyin yav

Intermetteki en baba 1080p bile adamakilli goruntu kalitesine sahip degil torrentten fazlasiyla tatmin edici 1 2 gb lik killers surumleri falan var onu indirin yarim saat veya bi saat surer donmadan adam akilli goruntuyle izleyin bari su diziyi internetten izleyemiyorum hocbirseyi goruntu zaten iyi olmuyor birde tabi donma sorunu yapmayin etmeyin dizi sitesi bulucam diye dert etmeyin bence

Ben en azindan su diziyi torrentten izliyosunuz saniyorum soyle bi diziyi internet siteleri ile carcur etmeyin derim

Daha ust seviye goruntu kalitesi ilede izleme sansinoz var 5 6 gb lik

• Beyler 1. sezonu internetten izledim. Gerisini indirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir site var mı? Ya da aranızda upload eden falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa

Beyler 1. sezonu internetten izledim. Gerisini indirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir site var mı? Ya da aranızda upload eden falan?

Zamunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian Borges da Silva

16 temmuz tsi kaçta düşer dizi

Torrentte hemen düşüyor

• telif olayı yüzünden altyazı bulamayacağız galiba

Game.of.Thrones.The.Story.So.Far.2017.1080p indirdim olayları hatırlamak için, altyazı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Temmuz 2017; 17:55:34 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Altyazı bulamazsak kötü olur inş olmaz böylr bir problem

• Eşekherif(cem özdemir) twitter'dan yayinlar. Takipte kalin.

• online izleme siteleri yayınlamaz ama alt yazı hertürlü bulunur
  • Altıncı sezonu tekrar izledik, hafızalar tazelensin diye.

Hazırız bekliyoruz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaqen h'gar'ı daha görür müyüz kitaptaki rolü daha büyüktü.Cast edildi mi 7. sezona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Jaqen h'gar'ı daha görür müyüz kitaptaki rolü daha büyüktü.Cast edildi mi 7. sezona?

Ben sanmıyorum ya. Nasıl dahil olabilir ki hikayeye Arya'ya yardımcı olmak için çıkar ortaya en fazla.

Ben daha derin bir şeyler bekliyordum bu yüzsüz adamlardan hayal kırıklığı olmuştu açıkçası geçen sezon.

Kitaptaki senaryo bence güzel o yönde ama kitapta dahi yüzsüz adamlarla ilgili işlenen senaryo hayal kırıklığı.Yüzsüz adam sayısı artmış ne güzel onu da birbirlerine kırdırttı jaqen :D ışıkları söndürüpte öldürme olayı komediydi ya nasıl böyle bir şey yapabiliyor bu dizi.Hadi Arya körlük yaşadığı için avantaj sağladı öyle düşününce mantıklı geliyor da çok kötü işlendi bence.
    Kitapta eskişehire gidip sam ile karşılaşmıştı sam eskişehirde şimdi bir karşılaşma hoş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 15 Temmuz 2017; 19:36:49 >

• 
Sayfa: önceki 25432544254525462547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.