Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25042505250625072508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen. Twd daha iyi bir dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Aynen. Twd daha iyi bir dizi

Kişisel zevklere göre değişiyor bu durum, mesela ben GOT'u baya baya seviyorum, müthiş dizi ama TWD'ye 2 sezon dayanabilmiştim, hiç sarmamıştı kendimden diğer bir örnek vereceksem Sons of Anarchy, forumda çok övülen bir dizi, şu anda 3.sezona geldim 6-7 bölüm haricinde ortalama bir dizi olarak devam ediyor benim nezdimde, pek sevdiğimi söyleyemem, tabi 4.sezondan sonra coşuyorsa ( ki umarım coşuyodur ) onu bilemeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sons of Anarchy şarap gibi gittikce guzelesiyor emin ol. Muzikler olarak zaten mukemmel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    dizinin konusu ne bro

• belkiutangac kullanıcısına yanıt
    Motorcu tayfasının başından geçen olaylar işte silah kaçakçılığı falan falan.
  • https://onedio.com/haber/efsane-dizilerden-game-of-thrones-icin-hayranlarinin-urettigi-7-beyin-yakan-teori-463718

Aslında ölü olan herkes yalıyormuş ve yaşıyor olan herkes aslında ölymüş falana varacak sandım okurken ama gayet ciddi şekilde ortaya küçük kanıtlar veya mantıklar koyarak devam etti.

Dizi hakkındaki benim fikrimi sorarsanız ovarrated oğlu ovarrated derim hayatımda böyle ovarrated görmedim derim. Ben diziyi hala izliyorsam bir "karı gibi meraklı" (sorry ) olmamdandır. Ve 2. Olarak ise tabi ki dani yani başka ne olacaktı. Tudors da oynamış olan bayana da ölüp bitiyorum ben normalde keşke ölmeseydi. :( inş dani ve o lezbiyendir erkeklerden hoşlanmıyorlardır. :(

• Survival kullanıcısına yanıt
    Daha çok beklersin ben 7. Sezonda geleceğine de inanmıyorum belki son bölümün son on saniyesi geliyormuş gibi yaparlar zaten her sezon yapıyorlar Selamun Aleyküm I am The Winter

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: belkiutangac

yazar fanların tahmin edemeyeceği bir final yapıcam diyor muhtamelen evet saçma bir son olacak

Yanlış anlamazsanız nerede demiş onu yazar kaynak var mı ? Benim bildiğim 'bittersweet' bi son olacak dediği sadece.

Eğer bittersweet in tatlı kısmı Dany ile ilgili olacaksa tamamen kötü bir son olacak demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Üstat Aemon Dany'nin nesi oluyordu ? Amcası mı?

Dedesinin kardeşiydi sanki

Vikiden baktimda dany nin dedesinin amcasi gozukuyor. Bilen varsa aydinlatsin. Kitaplari okudum ama unuttum yav

Dedesinin kardeşi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

GoT u nedense pek özlemiyorum seviyorum.bu diziyi elbette ama The Walking Dead kadar hayran olamadım.

Dizi olarak değil de bir evren olarak bakarsan sevebilirsin bence.

• çok duyuyordum bu diziyi bir iki bölüm bakayım dedim dedim 1 haftada 6 sezonu bitirdim. fantastik şeyleri pek sevmem ama ayrı bir hava katmış diziye güzel olmuş özellikle akgezenler ilgi çekici. Tek üzüldüğüm şey Ned'in ölmesi oldu. Ana karakter olarak düşünmüştüm ama adamı 2.sezonu göremeden mefta ettiler.
  • içine çeken bir merakı var dizinin sürekli teori bırakılacak unsurlar bulundurması ve karakterlerin birbirleriyle bağlantılı olması diziyi heycanlı yaptırıyor.

• Aşkım ya yerimm
  • Arkadaşlar 7. sezon ne zaman başlayacaktı? şimdi TWD'de neredeyse 2 aya yakın bi ara verecek bu süre zarfında yeni bi diziye başlasam mı yoksa got yakın zamanda başlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Arkadaşlar 7. sezon ne zaman başlayacaktı? şimdi TWD'de neredeyse 2 aya yakın bi ara verecek bu süre zarfında yeni bi diziye başlasam mı yoksa got yakın zamanda başlar mı?

Yazin baslayacak hocam daha bayagi var yani :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Arkadaşlar 7. sezon ne zaman başlayacaktı? şimdi TWD'de neredeyse 2 aya yakın bi ara verecek bu süre zarfında yeni bi diziye başlasam mı yoksa got yakın zamanda başlar mı?

hocam niye bu kadar uzun süre ara veriliyor? her yabancı diziler mi böyle? zaten hepi topu 45'er dk'dan 10 bölüm yapıyorsun kurban olduğum

• Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    Dostum diziyi çekmek için kış ayları bekleniyor. Uzun sürmesinin nedeni bu.

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Cok iyiymis bu ya :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

hocam niye bu kadar uzun süre ara veriliyor? her yabancı diziler mi böyle? zaten hepi topu 45'er dk'dan 10 bölüm yapıyorsun kurban olduğum

Doctor Who'nun 8. sezonundaki her bölümün çekiminin yaklaşık 3 hafta sürdüğünü okumuştum. 12 bölüm var, 36 hafta eder ve bu da 252 gün ediyor. Büyük ihtimalle diğer sezonlarda bu civardadır.

Game of Thrones'ta ise bu sezon için kışın beklendiğini ben de okumuştum fakat GYK'da neden çekemiyorlar veya Kuzey'deki ülkelerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 20 Aralık 2016; 14:11:09 >

• 
Sayfa: önceki 25042505250625072508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.