Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25052506250725082509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. sezonu izliyorum,beklediğimden çok iyi çıktı.
    Öncelikle sevenlerinden özür diliyorum ama 'Ejderhaların anası' olan hatunu bir türlü sevemedim ve onun sahnelerinde çok sıkılıyorum,her yüzünü gördüğümde ağzını burnunu yığasım gelen 'cofri'nin sahnelerinde bile sıkılmıyordum.Sebebini tam anlamış değilim.Diğer yandan 'kısa adam' ve 'Arya'ya bayılıyorum.
  • Theon'un azgın ablası Yara'yı hatırlayanlar ?
  • Arkadaşlar Game Of thrones Hayranıydım Yinede hayranım ama Vikings beni çok etkiledi game of thronese alternatif bir dizi izleyecekler kesinlikle Vikings izlesin. game of thrones çizgifilm gibi gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 22 Aralık 2016; 21:43:38 >
  • Yeni sezon tarihi verildimi bilen var mı?
  • IMDb'de 25 Haziran 2017 yazıyor.

• Aegon Targaryen kitapdaydı değil mi şimdi dizide de mi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Simdi benjen surdan gecemiyorsa surda büyü varsa niye herkes korkuyor ki?

Ama demekki akgezenler ellerini kolunu sallaya sallaya giremiyecekler, gece krali biseyler yapar daha renkli olur.

Aynen kardeş büyü var geçemezlerde çoğu inanmıyor AK Gezenlerin geldiğine Surda büyü olduğuna mı inanacaklar.
  • Biri yeni bir şey paylaşır diye bakıp duruyorum buraya valla kafayı yiyecem
  • setten fotoğraflar

• alperhan52 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 sezon devirmişsin hala kısa adam diyorsun olmaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

setten fotoğraflar

Kac sezondur bekliyorum ne delikanlilar öldüde şu eleman ölmedi.kesin final senaryosunda muhim bir gorevi vardir. Pek sevemedim nedense hikayeden onu cikartinca pekte birsey degismiyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Marifet boyda değil,en büyük kanıt işte
  • Daenerys nolur geri dön seni çok seviyorum daenerys çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

5. sezonu izliyorum,beklediğimden çok iyi çıktı.
    Öncelikle sevenlerinden özür diliyorum ama 'Ejderhaların anası' olan hatunu bir türlü sevemedim ve onun sahnelerinde çok sıkılıyorum,her yüzünü gördüğümde ağzını burnunu yığasım gelen 'cofri'nin sahnelerinde bile sıkılmıyordum.Sebebini tam anlamış değilim.Diğer yandan 'kısa adam' ve 'Arya'ya bayılıyorum.

neden ki, tatlı bir kadın
  • Bu Sam herkesi gömer
  • Nedenini ben de bilmiyorum.
    Diziyi bitirdim Lost'a başladım,eski dizi olduğundan mıdır nedir çok basit geldi olaylar, müzik başlıyor dan dan dan dann ortada bişey yok.ama kendimi zorluyorum izlemek için.
  • quote:

Nedenini ben de bilmiyorum.
    Diziyi bitirdim Lost'a başladım,eski dizi olduğundan mıdır nedir çok basit geldi olaylar, müzik başlıyor dan dan dan dann ortada bişey yok.ama kendimi zorluyorum izlemek için.

ben de aynı şeyi yaşadım yav. ama ikici bölümde kapattım ben. sana kolay gelsin
  • 1.sezon 13. bölümdeyim aynen devam ediyor.Sevenlerinden özür diliyorum ama nasıl 'efsane'olmuş anlamadım,bu kadar takip edilmişse bende problem var demekki diyorum.Zevkler tartışılmaz tabiki.
  • quote:

1.sezon 13. bölümdeyim aynen devam ediyor.Sevenlerinden özür diliyorum ama nasıl 'efsane'olmuş anlamadım,bu kadar takip edilmişse bende problem var demekki diyorum.Zevkler tartışılmaz tabiki.

ben o kadar ilerleyemedim işte ama aynen zevkler farklı
  • Başka diziden bahsediyorduk,yanlış anlaşılma oldu
  • 
Sayfa: önceki 25052506250725082509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.