Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2486. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Ölünce çok üzülmüştüm
You know nothing Jon Snow
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Missandei, hayranlık yaratacak bir güzelliği ve sempatisi var.
-
-
6x10
-
web sitemde game of thrones 7. sezon ile ilgili tahminlerimi yayınlamıştırm -
quote:
Orijinalden alıntı: Aalence
spoiler içerir !!!!!!!!!!!!!!!!
Boşa harcanan 2 dakikam zıkkım olsun bu videoyu hazirlayan ergene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dizinin kuşkusuz en güzel kadını -
İlk bölümden itibaren izlemek iyi oluyormuş. Malum aradan geçen 6 yıl...
tüm olayların başlangıcı
tabii bu aslında sebeplerden birisi bir diğer sebep ise Westeros'un en tehlikeli adamı Varys'in
Ned'in kafasında Baratheon soyu konusunda kafasında soru işaretleri oluşturması ve böylece Ned Stark'ın bacanağı, eski Kral Eli Jon Aryn'in ölümünün arkasında sırrı ortaya çıkarması. Doğrusu Stark lar siyasetten anlamayan, dik kafalı bir çizgide ilerlediler. Dolayısıyla Ned Stark, Serçeparmak'ın
şeklindeki tavsiyesini dinlemedi. Ayrıca Ned'in Cercei'nin yüzüne büyük sırrı yüzüne vurması ise siyasetten hiç anlamadığının bir göstergesi.
Öte yandan bir diğer büyük hata ise
-
-
Bu hatun beni çok fena yapıyor. -
Çok sağlam bir teorim var azar ahai yle ilgili
Edit: telefondan yazdım, eksik yada yazım hataları olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İYF -- 14 Temmuz 2016; 14:58:56 >
-
Vay anasını Emilia Clarke hanım bu sezonki leş oyunculuğuyla emmy en iyi yardımcı kadına aday olmuş İşte bunlar hep popüler kültür
Lena Headey ve Maisie Williams diğer iki aday aynı ödüle GoTtan aday olan.Bu ikiside bir şey yapmadı.Lena Headeyi çok severim ama bu sezon parladığı bir sezon değildi.
Yazmışken tam yazayım bariDizi en iyi dramaya da aday Jon ve Tyrion rolünde aktörlerde en iyi yardımcı aktöre aday
Bana sorarsanız dizinin en dandik sezonuyla bu major ödüllerin hiç birini haketmiyor dizi ama rahat en az 1 tanesini verirler GoTa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brolaf
Vay anasını Emilia Clarke hanım bu sezonki leş oyunculuğuyla emmy en iyi yardımcı kadına aday olmuşİşte bunlar hep popüler kültür
Lena Headey ve Maisie Williams diğer iki aday aynı ödüle GoTtan aday olan.Bu ikiside bir şey yapmadı.Lena Headeyi çok severim ama bu sezon parladığı bir sezon değildi.
Yazmışken tam yazayım bariDizi en iyi dramaya da aday Jon ve Tyrion rolünde aktörlerde en iyi yardımcı aktöre aday
Bana sorarsanız dizinin en dandik sezonuyla bu major ödüllerin hiç birini haketmiyor dizi ama rahat en az 1 tanesini verirler GoTa
Lady Mormont haricinde ödül hakeden biri yok
-
-
-
Got'tan birine verilecekse Hodor'a verilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Özledim lan diziyi -
Alfie Allen da gayet iyi bence.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X