Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/_udgjHxjkiE

    Yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793


    quote:

    Orijinalden alıntı: attakkann1

    şu diziye reins of castamere gibi sağlam müzikler lazım her nekadar dönüp dönüp dinlemekten keyif alsamda GoT soundtracklerinin geri kalanı bukadar iyi değil bu diziye daha iyisi lazım bana kalırsa

    Katiliyorum. Acilis muzigi ile birkac sarki iyi. Mesela Arya'nın Braavos'a giderken ki çalan "Children" muzigi cok iyiydi. Kisyari'nin melodiside iyi bu bolumun sonlarina dogru arkadan verdiler hafiften.

    Baska dikkat ceken birsey yok muzikler konusunda basarisizlar bence de.

    müzik işini the blaclist diye dizi var onlardan öğrensinler adamlar 10 nunara yapıyor bu işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • 8 bölüm bişy yok 9. bölüm herşey var. Bütün parayı bu bölüme harcamışlar. Jon un şavaş sahnesindeki dövüşler çok iyidi .Got yine aynı son 2-3 bölüm birşey koyuyorlar millet seneye kadar bekleyemiyor

  • Baelish Reis : Biz bitti demeden bitmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 20 Haziran 2016; 15:17:17 >
  • Savaştan önce
    Ramsay gece şu yirmi iyi adamı ile dalsaydı ya kampa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • İyi bölüm fakat 3 - 9 üzerine yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf Feedler.

    Şu bölümü beğenmeyen hadi bölümü geçtim savaş sahnesini beğenmeyen her hafta düzenli olarak, poyraz karayel, arka sokaklar falan izliyordur. Başka bir açıklaması yok, neyse söylenecek çok şey var ama uzaklaştırma almaya hiç ama hiç gerek yok:D Efsane bölümdü, jon'un iki ordunun arasında yerde kaldığı sahnede bir ben mi nefes almakta zorlandım?? epilepsi ve astım hastaları izlemesin o sahneyi

    Arka Sokaklar neysede Poyraz Karayel ne alaka ? Şuan tr de yayınlanan en iyi dizi. Ilk sezonu izlemediyseniz demek istedigimi anlarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

    Kurgu zayıf ve anlamsızdı. Neresini beğendiniz Allah aşkına açıklayın?


    1-)İlk başta sansa'nın serçeparmağa liseli kız tribi atması sen beni koruyamazsın gibi egosunu ön planda tutması snow'un ordusundaki bir çok kişinin onun laf sokma çabası yüzünden çlmesine sebep oldu. Wun Wun dahil.

    2-)Jhon'un kardeşi için düdük gibi koşması bir komutana bir lidere yakışmadı lider dediğin mantığıyla hareket eder. O kadar oktan 1 tanesinin bile isabet etmemesi ayrı bir basitlik. Ha kızıl kadına da beni ölürsem geri getirme tripleri de çok saçmaydı.

    3-) 6000 kişilik ordu zaten bir çoğunu telef ettikleri ordunun etrafını sarıyor ve ancak 2-3 sıraık bir bölük oluşuyor çemberde kalan 1500 kişilik snow ordusu daha fazla gibi gözüküyor hani nerde 6000 kişilik Bolton ordusu? Sanki Boltonlar 2000 Snow'lar 6000 kişilik gibi bir görsellik vardı.

    4-) Wun Wun'a insan bir zırh verir bir kalkan verir adam boş yere öldü anasını satayım. Git en azından bi ağacı kökünden söküp ver eline bunu da mı ben söyleyeyim herifi resmen ölsün diye almışlar savaşa. Son kısımda da zaten ok yemiş o kadar bırakın da kapıyı siz kırın bi zahmet snow dahil herkes bencildi kendi şeyinin derdi için savaşıyordu.

    5-) Son kısımda Bolton Theon'u kurtarmaya gelen kardeşinin adamları nasıl kılıçla doğradığını hatırlarsınız ama Snow'a ok attı sadece son kısma bir kılıç savaşı yakışırdı.

    6-) Yani sırf iyiler kazansın diye Zeki Psikopat Bolton'u Snow saftiriğine yem ettiler.

    7-) Ayrıca Khaleesi'nin her durumu 5 dakika içinde şak diye çözmesine de uyuz olmaya başladım.


    Katılmamak elde değil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkoff_007


    8 bölüm boyunca boş işlerle oyalamalarına değdi got'un en efsane bölümlerinden biriydi.Geçen sezonki Stannis savaşı gibi kesip atacaklarından korkmuştum ama baya uzun sürdü.Gözümde en iyi bölüm Hardhome diğeri de Battle of Bastards.Winterfell de Stark bayrağı görmeyi özlemişiz



    Edit: Wun Wun'a tahtadan da olsa bir kalkan,ağaçtanda olsa bir kütük ile savaşa sokmayan ve illa öldüren senaristlere selamlar.Adamın elinde kütük olsa o mızraklıları yarması 1 dakikasını almazdı ve kalkanını kapıda başına tutarak oklardan korunurdu.



    Aynı şeyi düşündüm bende. Wun Wun savaşmadan önce iki tane ağaç sökse çok daha iyi olurdu. Ama elini kolunu sallayarak savaşa girdi. Bu kısım tamamen saçmaydı.

    Ama genel olarak bölüm tabiki çok iyiydi. Su gibi geçti gitti resmen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni








    as as as




  • Wun wun ölmedi kalbimizde yaşıyor. Koca yürekli adam...

    her şeyi geçtimde wun wun a yapılan büyük haksızlık var. Burdan senaristlere sesleniyorum . Allah sizi bildiği gibi yapsın. Adamı öylece savaşa gonderdiniz ne bi kalkanı var ne silahı . son bölümde öldü gibi geldi ama sonuçta adam dev. Ne olacağını bilemeyiz. Birde kızıl hatun var iki okur üfler iyileştirir wun wun reyizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6x9

    Enfes bir bölümdü.


    Savaş sahnelerini çok güzel çekmişler, film kalitesindeydi bütün sahneler. Gerçekten harika iş çıkarmışlar...

    Sonunda ejderhaları da doya doya izledik. Oh be. Sürekli bir halka sesleniş izliyorduk, ne güzel oldu böyle Dany sahneleri....
  • Favorim
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Karakterlerin kisisel ozellikleri zaaflari belki de bunlar hocam bizim istedigimiz gibi olacaktiysalar neden izleyeydik? Bu saydiklarinizin genelinin kurguyla pek alakasi yok. Ama gecen bolumlerde boyle sikintilar oldu misal blackfish ve kusatma olayinda.

    Remzi kardes icin ben de uzuldum yani basit gitmesine... bir sekilde kacip amca geyjoylar ile bir seyler denetebilirlerdi. Cuce disinda favori karakterim yok benim icin farketmiyor jon da ayni ramsey de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 20 Haziran 2016; 16:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlerken siz de bunu düşünmediniz mi?






  • Kusura bakmayın beklediğime değmedi. Çok saçma hatalar vardı ve hani sözde iki zeki komutan Allah ne verdiyse kafa göz giriştiler ne bir adam gibi taktik var ne bir şey.


    - Ne dur 20 iyi askerler kamplarına saldırıyım kaleleri yok savunmaları yok dağıtıyım diyen bir Ramsay yok.
    - Wun Wun eline bir tane ağaç verseniz 6000 adamı kendisi dağıtırdı zaten adamı çıplak elle kapıştırdılar. Bir tane zırh yapaydınız bari adama
    - Sansa zaten türk dizilerinden çıkıp gelmiş sanırım.
    - Ok sahnesi gereksizdi bir lord of the ringdeki gibi jon snowdan orduya güven vericek büyük bir konuşma beklerdim onun yerine 2 ok atıldı rickon gitti daldılar. Hiç tatmin etmedi devasa bir konuşma bekleyip bağırarak koşmalarını bekledim olmadı.
    - O köle sahipleride IQsu düşük galiba. 3 Ejderhası olan birine gemilerle saldırmak nedir yahu kendimi kesicem.

    Son olarak beni game of thrones evreninin içine alır nasıl yedi krallığın kralı olunur nasıl komutan olunur gösteriyim bu nedir





  • GOT tarihinin en iyi bölümüydü bence. Lakin kurguda sıkıntılar vardı ve gerçekliği öldürdü bazı sahneler.

    6x9

    Jon'un o ok yağmurunda, herkes patır patır dökülürken, hayatta kalması imkansız. Tamam ölmeyeceğini biliyoruz ama kurguyu güzel yapın bari. Ne bileyim geride dursun, Yanında bi kalkan olsun en azından. Adamların altında ezilme sahnesi de keza öyle. O kadar adam dakikalarca üzerinden geçecek, sen sağ kalacaksın. Mantık çerçevesinde açıklanamayacak sahneleri koymayın arkadaş. Rickon için öne atılmasını anlıyorum ama. Netice de kardeşi. Duygularına yenik düşüp öne doğru yardırdı, olabilir.

    Jon'un savaşın sonunda Ramsey'i kolayca alt etmesini de anlayabilirim. Netice de Ramsey artık yenildiğinin farkında. Düello yapsa bile, Jon'un kendisinden iyi olduğunu, Jon'u mağlup etse bile, yaşamayacağını biliyor. Elinde yay varken bi kaç ok sallayayım dedi.




  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Evet. Orda bi surpriz yapsalar hos olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Herkes ok yagmuruna atifta bulunmus. Yahu ok yagmurunda Jon, Tormund, Davos olecekse hic bi anlami kalmaz savasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.