Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (1908. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
1.sezonun özet halinde yayınlayan bir site falan yoktur dimi.Yaklaşık 1 sene önce ilk sezonu izlemiştim şimdi gene başlıyacam.Çok ayrıntılı olmasa da hatırlıyorum az çok olayları es geçip mi izlesem en baştan gene mi alsam bilmiyorum -
baştan güzelce izle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sezon finalini izledim.Yine sağlam olmuş.
Bu sezon bayağı alışmıstım.Şimdi 1 sene bekleyeceģiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bizim khalisi nin etrafında dönen atlar ona biatmı etti. yani yeni bir ordusudahamı oluyor sizce -
Millet şimdiden öldü falan demiş yakında 40 ına kadar beklenirde. Bence Kit harrington diğer sezonda olur ama olmaz isede bunun için yapılcak bir şey yok senaristlerin kararı bu durum ordaki o yoruma fazla takılmayın bana göre ne olcağı belli olmaz. -
1. sezondaki kocası drago ve ekibi geliyor hocam. :) dizinin 1. sezonu bakınız :D -
-
Stannis kitapta bu kadar ezik değilmiş . Kitapta winterfall i alabiliyor mu yoksa aynı hezimet mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ratch
Jon Snow kesin olarak öldü.
Cercei orada gerçekte yürümedi 2015 yılındayız bilmem ne teknolojisi ile yapmışlar öyle :D
Stannis ve Cercei'nin kızının öldüğü daha net değil ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK
1. sezondaki kocası drago ve ekibi geliyor hocam. :) dizinin 1. sezonu bakınız :D
Kocası ölmemiş miydi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ratch
O cercei değilmiş vücut dublörü kullanmış o sahnede sadece yüzü kendine aitmiş o memintolar filan dublörünmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tall Man
Stannis kitapta bu kadar ezik değilmiş . Kitapta winterfall i alabiliyor mu yoksa aynı hezimet mi ?
Kitapta winterfell'e doğru yürüyor ondan sonra pov yok ama Ramsay Jon'a stannis'i öldürdüm kardeşin Arya ile evleniyorum diye bi mektup yolluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK
1. sezondaki kocası drago ve ekibi geliyor hocam. :) dizinin 1. sezonu bakınız :D
kocası ölmüştü işte:)) ekibi sizce biatmı edicek onu sordum yoksa yeni bir evlilikmi olur acaba eger olursa çok güçlenir atlıları görünce ahan bizim rohan suvarıleri geldi dedim -
-
-
Bu Khal Dragonun tayfası 1. sezonda bu kadar kalabalık değildi. Bu kadar savaşçısı yoktu. Şimdi 5x10 a bakıyorumda maşallah minas tirirth kuşatmasındaki mordor ordusu kadar adam var. -
Ekşiden alıntıdır
reddit'deki lukeatlook adlı kullanıcı 2. sezonun ortasından beri her bölüm sonrası kitapları okumayanların ne olup bittiğini daha iyi anlaması için kitapta o noktaya kadar bahsedilen ama dizide bahsedilmeyen çeşitli olay ve bilgilerle dizinin atladığı olayları spoiler vermeden anlatıyor. ben de diziyle ilgili spoiler yemeden düzgün bir şeyler okumak isteyenleri düşünerek 4. sezondan beri haftalık yazılarını çok kaba bir şekilde türkçe'ye çevirmeye çalıştım.
spoiler içeriği: 5x10 ve kitapların buna denk geçen kısımlarından bilgiler içerir -ki spoiler verebilecek pek bir şey de kalmadı zaten.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Öner
Jon Snow'u sevin ama onu yemeğe davet etmeyin..
Video için tıkla
Çok iyimiş.Bizdeki yapımcılar böyle bir şeye izin vermezdi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X