Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Beyler önceki sayfalards okudum sonra araştırdım.
    Bir japon çevirmen bölümleri hepsini sızdıracakmış
    Böyle bir dizinin böyle rezil hale düşmesi hem komik hem üzücü.
    Ben GoT öylesine dizi olarak izliyorum zamn geçsin diye falan yoksa hayranı falan değilim ama GoT hayranlarına hem acıyorum hemde üzülüyorum
    Çünk yavaş yavaş tüm bölümler sızdığına göre rahat 1 yada 1.5 yıl daha beklicekler

işte asıl mesele bu.

yaşamak beklemek vsvs..
    hayatın anlamı

• fatih2085 kullanıcısına yanıt
    tam da bunu paylaşmaya gelmiştim. Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

O değilde Yarın flash diğer gün Arrow var. Onlarını izledikten sonramı başlasam acaba ?
    Yok la daha Daredevil var. 13 bölüm onu izlerim.
    Daha 1.bolumu bile izlemedim ama başlıyorum la benden günah gitti

İzle 4 bölümü 1 ay bekle daha heyecanlı. 1 ay su gibi geçer.
  • Dayanamadım 5.sezon 4 bölümü izledim böyle hızlı izleyince hiç keyfi olmadı yahu... bide çamur görüntü ,bu diziyi böyle izlemek yapımda emeği geçen 10binlere hakaret ama tezcanlılık işte
  • Stannis ya adamım tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Efsaneydi ya 3.bolumu izledim Yarın 4.bolum

4 daha efsane

Gordum o son sahne beni bende aldı
    Bir ay beklenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManEssence

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

s05e04 spoileri ile ilgili sorum var

Bu Melo namı diğer Gri Solucan öldü mü beyler 4. bölümün sonunda orayı pek çözemedim ben

Ölüp ölmeyeceği ile alakalı bir fikir vermiyor zaten o kısım. Merak ettiriyo kısaca.

Beni heyecanlardıran khalesi ne yapacak bu duruma bu sezonda maskelilerle uğraşmaktan taht için mücadele veremicek

• BEYLER KHALISI NEDEN SOYUNMUYOR ARTIK SON SAHNESINDEN UŞAYGIYLA YATAKTAYKENE USTUNDEN BATTANIYE VARDI? BI ROPORTAJ DAHA OKUMUSTUM ARTIK SOYUNMAYACAMDDIYORDU ACABA BAGLANTISI VAR MI? SPORILER YOKTUR ARKADASLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtul

BEYLER KHALISI NEDEN SOYUNMUYOR ARTIK SON SAHNESINDEN UŞAYGIYLA YATAKTAYKENE USTUNDEN BATTANIYE VARDI? BI ROPORTAJ DAHA OKUMUSTUM ARTIK SOYUNMAYACAMDDIYORDU ACABA BAGLANTISI VAR MI? SPORILER YOKTUR ARKADASLAR 

ya bilader iyice abazalaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

BEYLER KHALISI NEDEN SOYUNMUYOR ARTIK SON SAHNESINDEN UŞAYGIYLA YATAKTAYKENE USTUNDEN BATTANIYE VARDI? BI ROPORTAJ DAHA OKUMUSTUM ARTIK SOYUNMAYACAMDDIYORDU ACABA BAGLANTISI VAR MI? SPORILER YOKTUR ARKADASLAR 

ya bilader iyice abazalaşmayın

bir de büyük büyük yazmış
  • Diziyi unutmuşum. 5. sezon izledim.

Dizide anlayamadıgım bi eksiklik var.. Stark ailesinin bu kadar dağılması kötü oldu... Cüce ve jon snow daha çok gösterilse yerinde olacak... khaleesi desen o tarafta birşeyler dönüyor ama anlayamadım... Anlayacagınız 5. sezon bana göre olmuşla olmamış arası birşey, ama anlayamadıgım tarifsiz bi bekleyiş var.
  • VerKurtul kullanıcısına yanıt
    Ailesi tam bir katolik olduğu için yapımcı ekip ile iletişim kurmuşlar durumu anlatmışlar . Dizinin yapımcıları da biz sanat yapıyoruz , sanat için soyunulur demiş. Bunun üstüne kızın annesi de o zaman artık kızımla çekim yapamacaksınız diye çekişince ortaya bu tablo çıkmış.

Esasen başka oyuncularda aranmış fakat , karakter olarak çok iyi oturduğu ve milyonlarca kişinin beğenisini kazandığı için emilly ile yola devam etme kararı almışlar .

Hatta yerli oyuncumuz Merve Boluğur ile iletişime geçmişler ve resim istemişler , işte mervenin gönderdiği resim . Fakat dediğim gibi emilly ile yola devam ediyorlar .

Yani anlayacağın din meselesi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 15 Nisan 2015; 1:38:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

kaptan amerikada da oynayacakmış

Oynadı bile. Bu ilk Captain America filmi.
  • quote:

nick mesaj

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Ailesi tam bir katolik olduğu için yapımcı ekip ile iletişim kurmuşlar durumu anlatmışlar . Dizinin yapımcıları da biz sanat yapıyoruz , sanat için soyunulur demiş. Bunun üstüne kızın annesi de o zaman artık kızımla çekim yapamacaksınız diye çekişince ortaya bu tablo çıkmış.

Esasen başka oyuncularda aranmış fakat , karakter olarak çok iyi oturduğu ve milyonlarca kişinin beğenisini kazandığı için emilly ile yola devam etme kararı almışlar .

Hatta yerli oyuncumuz Merve Boluğur ile iletişime geçmişler ve resim istemişler , işte mervenin gönderdiği resim . Fakat dediğim gibi emilly ile yola devam ediyorlar .

Yani anlayacağın din meselesi .

Dizide çok fazla çıplak sahne var azaltmaları iyi olur zaten 10 bölümlük çeviriyorlar 100 dakikası seks oluyor bunun yerine kitaptan daha yararlı şeyleri getirsinler diziye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daenerys'e sadık olan ejderha drogon muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Daenerys'e sadık olan ejderha drogon muydu?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Şuan önümde Game Of Thrones'un sızdırılmış 4 bölümü var. İzlersem 1 ay GOD yok demektir, izlemezsem keriz gibi hissedicem şit çok zor karar.

Aynı muhasebeyi ben de yaptım ve dayanamadım izledim. Tavsiyem 1 ay idare edebileceğin başka dizi varsa izle hocam, 4 bölüm de öyle 1 hafta beklenilcek cinsten değildi. Bölüm sonları bile pek merak ettirmedi. Ama 5.bölüm de sızarsa izlemem 1 ay beklerim. 4 güzel bi yerde bitiyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Daenerys'e sadık olan ejderha drogon muydu?

Evet.

nasil yani hocam? hepsi sadik degil mi bana drogon sanki daha hovarda gibi geliyor:-) yani soz dinlemeyen cinsten

• 4. bölüm tam yerinde bitti ha
  • 
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.