Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizide o sahnelerle yer almak istemiyor diyorsun da ilk sezon khal drogo'yla onlarca sahne var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anemoia -- 14 Nisan 2015; 12:46:44 >
  • Asıl efsane olan kitaplar, dizi değil. Kitapları okumamışsanız okumanızı tavsiye ederim. Dizi kitabın özeti gibi kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

Kitabı okuyan arkadaşlar Bran'ın dizideki hikayesinin kitapta anlatılan hikayeye yetiştiğini söylemişlerdi, Bran'la ilgili bu sezon çok birşey göreceğimizi zannetmiyorum, göreceğimiz şeyler de muhtemelen kitapta olmayan şeyler olacak.

Dostum ben de okudum kitapları Bran'ın bu sezon yaşayacağı şeyler kitapla birebir olacak. Hatta bir ya da iki bölümde anlatırlar tamamını diye düşünmekteyim. Kitapta olmayan bir durum olmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisperxx

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Feedler.

şu bran stark'a ne oldu? neden hiç gözükmedi, adı bile geçmedi 4 bölümde?

Bran'in bu sezon yer bulması gerekiyor. Kitaplarda vardı, sezon öncesi karelerde Bran gözükmedi ama olaylar olması gerektiğini söylüyor. Asıl onun ufak kardeşi hiç bi yerde yok, kitaplarda da yok.

asıl benjen stark ortalıkta hiç yok hey yavrum çok büyük olaylar olacak hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 14 Nisan 2015; 13:34:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

Orijinalden alıntı: Whisperxx

quote:

şu bran stark'a ne oldu? neden hiç gözükmedi, adı bile geçmedi 4 bölümde?

Bran'in bu sezon yer bulması gerekiyor. Kitaplarda vardı, sezon öncesi karelerde Bran gözükmedi ama olaylar olması gerektiğini söylüyor. Asıl onun ufak kardeşi hiç bi yerde yok, kitaplarda da yok.

asıl benjen stark ortalıkta hiç yok hey yavrum çok büyük olaylar olacak hissediyorum

Yeni kitabı bekliyorum heyecanla baya da uzun süre oldu çıksa artık

• quote:

Dizide o sahnelerle yer almak istemiyor diyorsun da ilk sezon khal drogo'yla onlarca sahne var.

Baştan sıkıntı yok, artık istemiyor, geçen sezondan beri kararı böyle bildiğim kadarıyla.
  • Whisperxx kullanıcısına yanıt
    dizi ,kitaptaki sıraya göre ilerlemiyor.
  • Efsane mi?
  • quote:

Dizide o sahnelerle yer almak istemiyor diyorsun da ilk sezon khal drogo'yla onlarca sahne var.

Babası yasaklamıs diyorlar ..
  • Hadi hep beraber gülelim..
  • quote:

Hadi hep beraber gülelim..

Gülecek birsey göremiyorum..Bir haber sitesinde denk gelmistim... Hatta babası dizide dahi oynamasını istemiyormus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 14 Nisan 2015; 13:00:57 >
  • beyler 4 bölüm mü geldi konuya bakmadan yazmaya calısıyorum lütfen pm atın spo yemıyek
  • 5. bölüme denk gelen varmı. Onlarda düşse bari
  • Neden hepsini birden izliyorsunuz dostlarım. Pişman olmayın. Vaktiniz bol ise gezin ,parkta oturun. Başka diziler izleyin.

Şimdi 5. bölüm çıkana kadar bir ay beklemek ölüm gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

Neden hepsini birden izliyorsunuz dostlarım. Pişman olmayın. Vaktiniz bol ise gezin ,parkta oturun. Başka diziler izleyin.

Şimdi 5. bölüm çıkana kadar bir ay beklemek ölüm gelir.

1 sene bekledikten sonra 1 ay hiçbir şey fakat şu da var görüntü kalitesi berbat bnce şu an izlenmemeli hafta hafta izlenmeli

• Kitapları okuyanlar için;

Bize bu konuşmayı dinletmeyecek olan yapımcıların Allah belasını versin

• Şuan önümde Game Of Thrones'un sızdırılmış 4 bölümü var. İzlersem 1 ay GOD yok demektir, izlemezsem keriz gibi hissedicem şit çok zor karar.
  • s05e04 spoileri ile ilgili sorum var

Bu Melo namı diğer Gri Solucan öldü mü beyler 4. bölümün sonunda orayı pek çözemedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

s05e04 spoileri ile ilgili sorum var

Bu Melo namı diğer Gri Solucan öldü mü beyler 4. bölümün sonunda orayı pek çözemedim ben

Anladığım kadarıyla gri solucan ölmeyecek gibi duruyor. Ama yanındaki ihtiyar gidici olma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

s05e04 spoileri ile ilgili sorum var

Ölüp ölmeyeceği ile alakalı bir fikir vermiyor zaten o kısım. Merak ettiriyo kısaca.
  • 
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.