Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VERDİ'Mİ VERMEDİ'Mi Tek sorum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

khaleesi

VERDİ'Mİ VERMEDİ'Mi Tek sorum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: kobe1215

OBERYN VS DAĞ ( THE MOUNTAIN ) DÖVÜŞÜNÜN SONUCUNU MERAK EDEN OKUSUN BAŞKASI OKUMASIN

ben gerizekalıyım işim gücüm spoiler vermek

sonucu öğrenmek isteyen açar interneti bakar yahu. cevap atmadan önce biraz beyninizi kullanın.

not: sakın mesajı alıntılamayın yersiniz spoilerı alttan haberdar edin

bu arada bu sezon da tırt geçiyor diyenler olmuş. ben tyrionun kaderini merak edip kitabı okudum. meğersem adamlar 3.kitabı 2 sezona yaymışlar. o yüzden 3.sezonda hiçbir şey olmuyor. dövüşü merak edenler ise isterseniz ve ingilizceniz varsa sayfa numarasını vereyim okuyun, en azından spoiler yemeden zevkle okursunuz. veya sırf dövüşün çizgi romanını yapmışlar onu atayım

Spoiler!!

olm alıntılamayın la yazık oluyor

3. kitap A Storm of Swords'un pdfsini bulun. onu ben vermiyim artık

sf 329 Oberyn ve Tyrion'un konuşması. ("Tyrion rose to give Prince Oberyn a mocking bow.)
    Bu kısmı okuyun çünkü dizide atlanılmış, ama çok güzel politik öğeler var. Bölüm değişene kadar yani öbür karaktere geçene kadar okuyun. 2-3 sayfa bişi.

sf 349 dövüş.. 354'te bitiyor. Kısa bayağı. Bu adam akıcı yazıyor yav Harry Potter gibi. Yüzüklerin Efendisindeki gibi dağ ova manzaralarının betimlemelerine boğulmuyorsun.

sf 361 sonra olanlar, Jaime-Tywin-Cersei konuşmaları. okuyun ama okumazsanız da bir şey kaçırmazsınız. Yalnız bu kısımda sanırım Stannisle ilgili spoilerlar da var. Bir de şu Bran'ı öldürmeye çalışan katille ilgili dedikodular.
    Bir de bu bölüm Jaime'in gözünden anlatıldığı için aslında reisin kafasından geçenlerin ne olduğunu öğrenip şoka uğrayabilirsiniz.

sf 384 kitabın Tyrionla ilgili son bölümü. daha sonra kitap bitiyor. istediğin yer burası.

Not: 3.kitabın sadece yarısını (Tyrionlu bölümleri)merakıma yenik düşüp okudum. Yazın da hepsini okuyacağım. İyi oyunculuklar için izliyordum (özellikle Tyrion, Cersei, Tywin ve Arya çok iyi) ama dizi resmen gösterip vermemezlik yapıyor. Onbin tane karakter var her bölümde sevdiğin karakteri ya izleyemiyorsun ya da 5-10 dakika izleyebiliyorsun. Kitapta ise düşüncelerini de öğrenebiliyorsun.

Acı gerçek: Arkadaşlar ya 2 hafta kapıları camları kapatıp kimseyle iletişim kurmadan spoiler yememek üzere bekleyeceksiniz.. Ya da hazin bir şekilde spoiler yiyip üzüleceksiniz. Ya da verdiğim linklerden kendinizi rahatlatacaksınız. Tyrion reis candır. O kısımları okuyun geri kalan kısımları diziden takip edersiniz.

hocam 3.kitap pdf yi buldumda dediğiniz sayfalarda konuşmaları bulamadım siz nerden bakıyosunuz

Türkçe mi buldun? (Onu bulduysan bana at ) Benim dediğim İngilizce ve 422 sayfa. "Tyrion rose to give Prince Oberyn a mocking bow" bunu aratırsan bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

olm böyle mountain mı olur lan :DD sevimli yaramaz yumurcak gibi bişey olmuş. ayrıca hiç o döneme ait durmuyor. çok yapmacık.

Game of Thrones (2011 - 2019)

He ya, önceki çok iyiydi. Değişmesine çok üzüldüm. Bu adam hiç yakışmamış. Conan Stevens çok yakışıyordu o role. İlk o atı kestiğinde filan çok korkmuştum o adamdan öyle bi oturmuştu ki role ben oturduğum yerden dehşete kapılmıştım adamı görünce.

Bu hıyarı görünce gülesim geldi resmen.

• Düello konusunda beklentileri çok yüksek tutmamak lazım. Bakıyorum da sezonun en önemli olayı gibi gösteriliyor. Bir Spartakus dizilerindeki gibi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.gokmen kullanıcısına yanıt
    Verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu emilia clark'ın dizideki hali ile gerçek hali arasında 10 yaş gözüküyor be 27 yaşındaymış
  • şu karlı sahneler falan gelince diziyi kapatasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Düello konusunda beklentileri çok yüksek tutmamak lazım. Bakıyorum da sezonun en önemli olayı gibi gösteriliyor. Bir Spartakus dizilerindeki gibi olmaz.

öyle olmasın zaten

• Sansa'yı pek sevmem ama o çocuğa ne güzel tokat attı ya. İzleyip izleyip gülüyorum.
  • gelecek bölümlerdeki karakter için ağır splorer sorusu ???

Kehanete göre, Asshai'nin eski kitapları uzun yaz mevsiminin ardından gelecek olan günü anlatır. O gün yıldızlar kanayacak ve soğuğun ağır nefesi dünyanın üstüne çökecek. O dehşet dolu gün geldiğinde, bir savaşçı alevlerin arasındaki kılıcı çekecek. O kılıç Işık Getiren'dir. Kahramanların Kızıl Kılıcı'nı tutan adam, Azor Ahai'nin yeniden hayata gelişi olacak ve karanlık onun ardında kalacak. Vadedilmiş Prens, Işık Getiren'i bir kez daha ellerine alacak ve Ötekiler'e karşı kullanacak eğer o yenilirse dünyada onunla birlikte düşecek.
    //Stannis

kim bu azor ahai . şu ana kadar oynayanlardan birisi mi.

• Your Sister !
  • verdiğini göreydik iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Khaleesi'ye yakışmadı.

Hakkaten ya dizide bugüne kadar en beklemediğim şeylerden biriydi bu.

Hocam normalde daha hardcore bir şeyler tasarlamışlardır yapımcılar. Ama Emilia Clarke artık çıplak görünmek istemediğini söylemişti dizide, o yüzden bu tarz bir düzenleme yapmış olsalar gerek.

Öyle ya da böyle, yakışmadı.

iyi de khalessi daha önceden de bu arkadaşa vermemiş miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. iki adamın kafasını getirip önüne attığından sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

quote:

quote:

quote:

Khaleesi'ye yakışmadı.

Hocam normalde daha hardcore bir şeyler tasarlamışlardır yapımcılar. Ama Emilia Clarke artık çıplak görünmek istemediğini söylemişti dizide, o yüzden bu tarz bir düzenleme yapmış olsalar gerek.

iyi de khalessi daha önceden de bu arkadaşa vermemiş miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. iki adamın kafasını getirip önüne attığından sonra?

Yıkanmıyor muydu orada?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

quote:

quote:

quote:

Khaleesi'ye yakışmadı.

Yıkanmıyor muydu orada?

Valla çıkartamadım şimdi de, hayal meyal bunu sanki masanın üzerine yatırıp orada imzasını atmıştı gibi kaldı aklımda. eve gidince bakarım eski bölümlere.

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Taminimde 3 kişi var

1. Stannis 2. Stannis'in kızı ve 3. Jon Snow

• %90 Jon Snow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gokmen -- 20 Mayıs 2014; 14:45:52 >

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• dizinin 100 m2 lik bir odada çekildiğini düşündükçe moralim bozuluyor
    keşke gerçek olsa o sahneler harika olurdu
  • 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.