Bir şekilde programlamaya girmek istiyorum ama hangisinden başlayacağım bilmiyorum. C++'dan başla diyenler oldu, siz ne dersiniz?
bayka topiclerde var aynen senin yazdığını yazıyorlar ve soruyorlar biraz zahmete katlanıp okusab diyorum
Saygılar
Vatoo +1 programlamadan önce arama yapmayı ögrenmek de lazim tabii
Bunun bir de Linux mu Windows mu versiyonu var. Biz de onlarla uğraşıyoruz...
benım okudugum kadarıyla c++ ve delphi zormuş, pascaldan başlamak hatta ve hatta algoritma dan başlamak en güzelıymış en kolay bu yollarla öğrenırsın dedıler. Bende daha hiçbir adım bile i,lerleyemedim
quote:
Orjinalden alıntı: gizem___09
benım okudugum kadarıyla c++ ve delphi zormuş, pascaldan başlamak hatta ve hatta algoritma dan başlamak en güzelıymış en kolay bu yollarla öğrenırsın dedıler. Bende daha hiçbir adım bile i,lerleyemedim
c++ veya delphi yerine, c ve pascal ile başlaman tabi ki daha iyi olur. bence oturup algoritma çalışmak gereksiz. c veya pascal öğrenirken örnek programları inceleyerek algoritmanı geliştirirsin zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeR_GrOuNd
Bunun bir de Linux mu Windows mu versiyonu var. Biz de onlarla uğraşıyoruz...
muahhaha Sinavlardaki gibi istediginiz dilden(sorudan) baslayabilirsiniz
c++ veya delphi yerine, c ve pascal ile başlaman tabi ki daha iyi olur. bence oturup algoritma çalışmak gereksiz. c veya pascal öğrenirken örnek programları inceleyerek algoritmanı geliştirirsin zaten.
programlama mantığığnı bimedikten sonra pascaldan başlasane c den başlasa ne al bi algoritmay giriş ve Qbasic kitabı içinde hem basic hem pascal hemde c program kodları var bayaa bişey öğrenirsin önce temel..