Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gardaşlarım,warner brosun ea ve thq gibi ikinci el kullanımını önlemek için mortal kombatta online şifre uygulaması kullanacağı söylentisi ortalarda dolanıyor
    http://www.joystiq.com/2011/03/29/rumor-warner-bros-joining-online-pass-camp-with-mortal-komba/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg3

gardaşlarım,warner brosun ea ve thq gibi ikinci el kullanımını önlemek için mortal kombatta online şifre uygulaması kullanacağı söylentisi ortalarda dolanıyor
    http://www.joystiq.com/2011/03/29/rumor-warner-bros-joining-online-pass-camp-with-mortal-komba/

Geçmiş olsun cümleten hepimize,

Yapılacak 2 şey var. Spota oyun gelir gelmez ilk gün almak yada Tiglon etiketli olarak 160 TL civarında oyunu edinmek bu fiyat 189 TL de olabilir.

• Valla kardeş eğer böyle olursa JBe sonuna kadar derim çünkü bunun bir sonrası artık oyunları oynayabilmek için birde aylık kira ister bunlar
  • Oyun spota gelir gelmez gt5 ile takas edicem o zaman

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 30 Mart 2011; 14:37:15 >
  • Baya düşer fiyat takas'a alırken 9.99$ olacakmış söylentiye göre online-pass psn'de
  • PaypayTR ekle psn
  • valla bende killzone3 ile takaslamayı düşünüyodum ilk gün takaslarmıkı bu spotcular ?
  • Valla değer bu oyuna online pass'da, DLC'ler de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Valla değer bu oyuna online pass'da, DLC'ler de.

• Kratos para ile mi açılıyor ?
  • 169-189 TL mi maşallah hevesim kaçtı ulan bu fiyata oyunmu olur takasıda sevmiyorum yuh lan yuh
  • Ben ShopTo'dan ödemesini 2 hafta kadar önce yapmıştım. 100 TL - 105 TL arasına geldi.

İmkanı olan yurtdışı sitelerden sipariş geçsin. TR'den sıfır oyun alınmaz malesef. Anca temiz, kitapçıklı 2.el oyun alınır.
  • Bluray gözü patladı, bir de onun masrafıyla benim oyunu almam baya bir gecikecek lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 30 Mart 2011; 20:21:25 >
  • Yurtdışından da alma imkanım yok off o kadar pahalı olurmu saçmalık nerdeyse
  • beyler nerden ogrendiniz fiyatin 170 civari oldugunu eger oyleyse kimse turkiyeden almazki adammi kazikliyolar.2 katina oyun satilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Valla değer bu oyuna online pass'da, DLC'ler de.

• Selam arkadaşlar,

Sabırsızlıkla ben de bekliyorum MK9'u. Hatta gaza gelip arcade stick alasım var.

Arastırmalarımda söyle bisi buldum. Kullanan, gören, duyan var mıdır?

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

130 lira gibi bir fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 31 Mart 2011; 1:37:25 >
  • Off bekle bekle vallahi geçmiyor zaman hadi artık gelsin su nisan sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Selam arkadaşlar,

Sabırsızlıkla ben de bekliyorum MK9'u. Hatta gaza gelip arcade stick alasım var.

Arastırmalarımda söyle bisi buldum. Kullanan, gören, duyan var mıdır?

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

130 lira gibi bir fiyatı var.

Bir ara kullanmıştım, uzunca bir süre.

Güzel ama her oyun için pek uygun gitmiyor. Tabi benimki eski versiyondu yeni versiyonu nasıl bilemem.

Tekken de 2 ileriyi rahat algılamıyordu. Birde kol ile tuşların arası fazla açık. Ama tabi fiyat ve sağlamlık bakımından gayet iyiydi.

• Resmi olarak fiyat belirlenmedimi daha 189 olamaz cidden çok fazla bi rakam 120 falan anladıkda
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.