Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: efflake

quote:

bu oyun keşke psn den de satışa sunulsaydı :D

Sebep ?

HDD yi de yeni upgrade ettim o sebepten
    Hem Live da Games on demand de tonlarca oyun var Psn de bunu istemek fantazi olmasa gerek oyun çıktıktan 1 yıl sonra sürseler psn ye mis gibi

Mortal Kombat 9'dan bahsediyoruz değil mi ? Şaka sanırım bu

Psn'de games on demand gibi bir altyapı yokki sen direkt arcade oyunlarla bir tutuyorsun bunu,games on demand falan zaten yok psnde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 19 Mart 2011; 20:17:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu oyun keşke psn den de satışa sunulsaydı :D

Sebep ?

HDD yi de yeni upgrade ettim o sebepten
    Hem Live da Games on demand de tonlarca oyun var Psn de bunu istemek fantazi olmasa gerek oyun çıktıktan 1 yıl sonra sürseler psn ye mis gibi

Mortal Kombat 9'dan bahsediyoruz değil mi ? Şaka sanırım bu

Psn'de games on demand gibi bir altyapı yokki sen direkt arcade oyunlarla bir tutuyorsun bunu,games on demand falan zaten yok psnde...

Mass Effect 2 de mi şakaydı ? Mortal Kombat 9 olunca ne oluyor ki ? Abartmayın, zaten Psstore ye 6 ayda 1 adam gibi bir oyun çıkıyor kaldı ki msj da keşke demişim çıkmalı falan dememişim.

• Mass Effect 2 de PSN de var.
  • Tamam da şimdi niyet farklı bu konuda

Sen bu oyunu basit bulduğun için psnden ind i.relim diyorsun galiba yoksa ben mi yanlış anladım ?

Eğer öyle birşey yoksa Mass Effect 2 gibi olsun diyorsan orası ayrı ama bana pek öyle gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 19 Mart 2011; 20:37:06 >
  • yeni bilgiler bulmak gerek
  • Eskiden beri dövüş oyunlarına merakım yoktur ateri salonlarında bile hç oynamazdım biraz tekken oynamışlığım var o kadar bu oyun SF4 e göre zor mudur dövüş oyunlarında acemi biri becerebilir mi oynamayı ?
  • ah ulan ah 1981 dogumluyum 1989 larda daha ryu ıle shoruyuken cekmek ıcın elımıze jostick niyetine kursun kalem alıp mısafırlıkte bıle calısma yaparken.van da kotu bı atarı salonunda 1 lıra ıle calısan bı atarıcıde oranın sahıbı sırf ıyı oynadım ıcın caktırmadan al 1 lırayı sunu yende para kazanak derken.1990 yılının basında sak dıye dustu mortal kombat 1 karsımıza.ne yalan soyleyeyım goro yu ılk gordugumde tırsa tırsa oynuyodum hugonun ilk çıktıgı yıllar hugo lülü lülü lüüü derken o zamanda ole gercekcı grafık nede olsa kolay deıl :)o zamanlar ınternet nerdeeee google nerdeee ılk sans eseri buldugumuz finish john cage 3 ileri yumruk ile luı kang gard basılı kolu yuvarla oldu :).ula hele adamı dovunce fınısh hım dıyodu bu ne oluyo dıyoduk ogrendık yanı. en son ogrendıgımız finish ise raiden 2 ileri 3 geri yumruk oldu.sonra işi ticarete döktük finishleri parayla ögrettik meraklılarına :)mk 2 yi ise ankaraya gelince fantazyland de alt katta oturaklı dev ekranda gorunce hayallerım gercekleşti çünkü çok defa rüyalarımda görmüştüm ama van da ne gezerdi mk 2 valla mk 1 bulmusuz ona şükür :)her neyse canım mk sever arkadaşlarım kısa keseyim çünkü bi açılırda anılarımı uzatırsam sabaha kadar yazarım :)saygılar......

• quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Eskiden beri dövüş oyunlarına merakım yoktur ateri salonlarında bile hç oynamazdım biraz tekken oynamışlığım var o kadar bu oyun SF4 e göre zor mudur dövüş oyunlarında acemi biri becerebilir mi oynamayı ?

Oynayabilirsin ben de senin gibi sayılırım mk oynamışlığım var ama yok gibi bir şey ama mk9 u çok beğendim demosu bile sardı baya zevkli ve çok da zor değil ama öğrenmek lazım hepsini
  • quote:

Tamam da şimdi niyet farklı bu konuda

Sen bu oyunu basit bulduğun için psnden ind i.relim diyorsun galiba yoksa ben mi yanlış anladım ?

Eğer öyle birşey yoksa Mass Effect 2 gibi olsun diyorsan orası ayrı ama bana pek öyle gelmedi

Oyun güzel ama eski MK ların yakınından geçemez kaldı ki oyunu küçümsediğim falan yok Pss de satılan oyunlar basittir diyen kim ? Daha hesaplı olur ben cebime bakarım
  • Peki
  • o değilde MK 4, PSN'den HD olarak satılsa fena olmaz mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

o değilde MK 4, PSN'den HD olarak satılsa fena olmaz mı.

off öle bişi olsa direk dalardım herhalde hiç unutmam fantasyde çocugun biri vardı mk4 ü baya iyi oynardı rakibinin enerjisini danger yapar son vuruşu zıplar kçıyıla tuşun üstüne oturarak yapardı:) olm sizi buramla bile yeniyorum der çıldırttırdı milleti .yanlış bir zıplayışla tuşa değil kola oturacak olma ihtimali hala bana acaba ne olurdu dedirtir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-cpa -- 20 Mart 2011; 0:28:40 >

• Sindel ve MK 1 mekanlarını görmek isteyenler
    http://www.gamersyde.com/stream_mortal_kombat_raiden_gameplay-19754_en.html
    yukardaki link'e tıklasınlar (video)
  • Anlamadigim PSN ye gelse ne olucak.
    Yada basit gorse ne olucak ? O amacla dense ne olucak ?
    Yahu oyle hazirsiniz ki hemen dalasmaya bulasmaya birde konu millet, namus din, ALLAH kitap olsa bari.
    Boktan , dunyalik konunun bu kadar ciddiye alinmasi ne kadar dogru hic sordunuz mu kendinize ?
    GOW Collection ve Litle Big Planet de PSN den dagitildi . Ne oldu onlarin degeri mi dustu ?
    Ne bicim mantik isleyisiniz var yahu. Her gun bi yasima daha giriyor, hayret ustune hayret yasiyorum.
  • Öldürecem onu eğer oyun basit derse
  • quote:

Öldürecem onu eğer oyun basit derse

Oyun basit değil ama az satacağından kısa sürede düşmesini beklemek lazım yine de kendime süpriz yapıp doğum günü hediyesi olarak kendime alabilirimde oyunu
  • mediamartkta haftaya turnuva var,full sürümün ,ben katılabilirim

http://www.merlininkazani.com/Mortal_Kombat_Turnuvasi_basliyor-haber-40258p1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

mediamartkta haftaya turnuva var,full sürümün ,ben katılabilirim

http://www.merlininkazani.com/Mortal_Kombat_Turnuvasi_basliyor-haber-40258p1.html

beşiktaş'ta değil mi hocam bu turnuva?
  • Arkadaşlar ben pek dövüş oyunu almam.Bu tarz oyunların insanı çabuk sıkacağını düşünürüm.
    Mesela şimdi Mortal Kombat 9 ya da Street Fighter 4'ü alsam 1-2 ay sonra sıkılmaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Arkadaşlar ben pek dövüş oyunu almam.Bu tarz oyunların insanı çabuk sıkacağını düşünürüm.
    Mesela şimdi Mortal Kombat 9 ya da Street Fighter 4'ü alsam 1-2 ay sonra sıkılmaz mıyım?

Hocam bu oyunlar efsane oyunlar sıkılınır mı hiç, hele de combolarını öğrendikten sonra show yaparsın. Eğer online oynamazsan tek başına sıkıcı olabilir tabi.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.