Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • us plus herzaman gece 12 de güncellenir
  • Paylaşacak arkadaş varmi :)

• GECE 12 DE SHOW BAŞLIYOR

COME HERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 8 Mart 2011; 15:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

/>

GECE 12 DE SHOW BAŞLIYOR

COME HERE

Hocam 12 den sonra ilk izlenimleri bekliyorum
  • hadi bakalım heyecan dorukta izlenimlerinizi bekliyoruz özellikle @Affliction ve @Dead Nation sizlerden ön inceleme bekliyoruz
  • 3 aylık PSN Plus için 20 dolarlık US PSN Card aldım şimdi. Demo çıksın aktif ederim.

24:00 gibi gelir inşallah demo. :/

SS atarım ham kaynaktan 720p olarak. Kasarsam kaynaktan birebir HD video çekerim belli olmaz.
  • Bende PSN PLUS aldim bugün,bakalim demo ciksin da bi tadina bakalim yav
  • DEMO DÜŞTÜMÜ PSN E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 8 Mart 2011; 18:01:39 >
  • kimse hesabını vermicekmi
  • Neyin hesabı? Söz verilmiş bir saat vardı da tutturamadılar mı? Gece 12'den önce boşuna beklemeyin hiç.

Edit: Pardon ben bitarafımla anlamışım sanırım. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatatalay -- 8 Mart 2011; 19:49:46 >
  • Bu Demo paylasimi sadece 5 kisiye kadar mi destekliyor,yoksa demo istendigi kadar indirilebiliyor mu baskalari tarafindan da?
  • geldi
  • dead nation lütfen hesap dayanamıcam
    raighlegh
    5 kişi sınırı var ama biri de aktif ederse diğer kişilerde indirir
  • Hesap paylaşaçak kişi aranıyor lütfen
  • DAHA GELMEDİ YA

PSN CARD IN KODUNU DAHİ DAHA KAZIMADIM DURUYO
  • Dead Nation un banlanmasini Talep ediyorum
    Sebep : Bos Beles olma, olmakta israr etme, israrcilikta sinir tanimama.

Kabul edenler mesajlarinda mesajlari ile birlikte BENDE ibaresi koysun lutfen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Dead Nation un banlanmasini Talep ediyorum
    Sebep : Bos Beles olma, olmakta israr etme, israrcilikta sinir tanimama.

Kabul edenler mesajlarinda mesajlari ile birlikte BENDE ibaresi koysun lutfen .

Polemiğe girmicem valla bi kinim yok sana karşı inan

genede seni seviyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 8 Mart 2011; 21:01:52 >
  • hayırdır bu kırgınlık atışmalık nedir
    burası bir forum yorum sevmezsiniz yada kişilerden hoşlanmassınız ama insanları kışkırtarak "BENDE" ibaresi koyun demeniz biraz abest olmuş yinede aranızda ne varsa kendiniz halledin.Sonuçta insanları olduğu gibi ya kabullenirsin yada güle güle dersin haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 8 Mart 2011; 21:18:14 >
  • çocukluğumda beni atari salonlarına kilitleyen, derslerimin kötü gidişinin sebebi. hala benim 1 numaralı oyunum. sabırsızlıkla bekliyorum...
  • Yav bıraksın sony bu işleri.Yapımcı 8 mart diyor sony hala yayınlayacak.Sony böyle yaparak ne yapmaya çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.