Deprem sebebiyle PSN açılmıycakmış beyler yeni bahane bu
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
Açıklama geldi. 24 Mayıs da PSS online !
tüh beyler bende panik yapmıştım oldu diye demekki deneyen arkadaşların vaktini çaldığım için çok özür dilerim(Çok manidar oldu ama)
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Açıklama geldi. 24 Mayıs da PSS online !
Oh iyi bari, sevindim bu habere.
arkadşlar daha once yazılmış olabilir baktıgım yerlerde goremedim o yuzden kusuruma bakmayın bu challange tower da jax la reptile i karşılıyoruz herifin gucu gitmiyor ne ypacagız orada??bien varmı??
quote:
Orijinalden alıntı: Liverpool
arkadşlar daha once yazılmış olabilir baktıgım yerlerde goremedim o yuzden kusuruma bakmayın bu challange tower da jax la reptile i karşılıyoruz herifin gucu gitmiyor ne ypacagız orada??bien varmı??
Mission Details e bak ama yanlış hatırlamıyorsam 2 hareketten birini yapmalısın ya tutma yüze yumruk atma hareketi yada yere vurarak deprem
quote:
quote:
Mission Details e bak ama yanlış hatırlamıyorsam 2 hareketten birini yapmalısın ya tutma yüze yumruk atma hareketi yada yere vurarak deprem
Parasini veer gec
quote:
quote:
teşekkur ederim deneyecegim details bakmıştım fakat yazanlardan birşey anlamamıştım tekrar teşekkurler.
Ya bu trial'e bi çözüm getireceklerde ne zaman?!?!
benim anlamadığım şey 48 saatlik trial deniyor ama ben ilk salı günü online oynadım daha sonra dün akşam oynadım nasıl 48 saat oluyor bu. hemen hemen 3 gün oluyor. (salı-çarşamba-perşembe)
Trial dediğiniz nedir beyler, online modu mu oynanıyor hiç haberim yok biri açıklayabilir mi? :/
quote:
Trial dediğiniz nedir beyler, online modu mu oynanıyor hiç haberim yok biri açıklayabilir mi? :/
Ya bu trial'e bi çözüm getireceklerde ne zaman?!?!
4 gün için uğraşmazlar zaten 1 milyonu gördü oyun çok kısa zamanda, şimdi keyif yapıyorlardır.
PSStore 24 Mayıs'ta online.
quote:
2 gün oynama süren var. Free Trial i başlattıktan sonra ki 2 gün sonunda diskle beraber gelen bonus code u girmezsen online pass i satın alman gerekiyor. Şuan için Ps3 kullanıcısı kimse aktifleştiremedi kodlarını Store u bekliyoruz. Kod giriş ekranı Store de mevcut.
o kadar mesaj var oyunu olan, bunlar online takılmıyormu. 2 günlük süresi bitmesi sorun değil yeni psn al 2 gün daha oyna. oyunu olan nerde bu türkler, yabancılarda lag oluyo combolar yapılmıyor. iyi oyun diyosunuz online da yok hiç türk
quote:
Orijinalden alıntı: evilknight2002
o kadar mesaj var oyunu olan, bunlar online takılmıyormu. 2 günlük süresi bitmesi sorun değil yeni psn al 2 gün daha oyna. oyunu olan nerde bu türkler, yabancılarda lag oluyo combolar yapılmıyor. iyi oyun diyosunuz online da yok hiç türk
Ben rank kasıyorum arkadaşım, main accountumla giriş yapmam gerekmekte. Ed Boon açıkladı zaten trial'i uzatabiliriz diye twitter'dan. Ay sonuna kadar gelmezse yapmaları lazım
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
quote:
Ben rank kasıyorum arkadaşım, main accountumla giriş yapmam gerekmekte. Ed Boon açıkladı zaten trial'i uzatabiliriz diye twitter'dan. Ay sonuna kadar gelmezse yapmaları lazım
belkide uzatmıştır. çünkü ben 3 gündür oynuyorum.
quote:
Tüm herkesin hesabı banlandı Mortal Kombat da :D PSN açıldığı ilk gün TURKIYE adına oda açıp doluyorduk, şimdi herkes patates oldu. PSS gelene kadar zor bulursun Türk oyuncu.
Store'nin 24ünde geleceği konuşuluyor, ondan evvel dayasınlar işte 2gün daha trial ya