Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

o kadar mesaj var oyunu olan, bunlar online takılmıyormu. 2 günlük süresi bitmesi sorun değil yeni psn al 2 gün daha oyna. oyunu olan nerde bu türkler, yabancılarda lag oluyo combolar yapılmıyor. iyi oyun diyosunuz online da yok hiç türk

Tüm herkesin hesabı banlandı Mortal Kombat da :D PSN açıldığı ilk gün TURKIYE adına oda açıp doluyorduk, şimdi herkes patates oldu. PSS gelene kadar zor bulursun Türk oyuncu.

Harbiden patates olduk.

• Herkesin hesabı banlandı derken? Ciddi değil heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Herkesin hesabı banlandı derken? Ciddi değil heralde...

Banlandı derken trial süresinin bitdiğinden söz ediyor
  • quote:

Herkesin hesabı banlandı derken? Ciddi değil heralde...

o işin şakası ama kısmen banlıyız Mortal Kombat da an itibari ile 24 Mayısa kadar :)
  • beyler, kung lao nun uzun kombosunun tuş listesini yazabilecek varmı acaba, şimdiden teşekkürler. birde bu adamın diye giden yumruk kombosunu tek parmakla bi türlü yapamıyorum bunu yapabilen varmı acaba tuşlara nerdeyse aynı anda basmak gerekiyor bunun bi kolayı varmıdır ??

• quote:

Az önce "King of the hill" modunda Johnny Cage ile fena dayak attım millete Türkiye grubunda, hepsi 0.0 verip kaçtı

merhaba,
    King of the hill mantıgı nedır. Ben gırdım ama kuklalar cıkıyor, sonrasında ne oluyor ?

• 15 e yakın dlc karakter gelicekmiş doğrumu

fredy falan
  • 24'ünde gelecek ise kesin olarak ek trial koymazlar uzarsa koyarlar. Leaderboard'da 6.lığa düştüm yahu! amerikalı adamlar tabi girdiler kodu 19 nisanda, şakır şakır oynuyorlar şuan oyun bizim elimize geç geçti!
  • Live'da oyuna update geldi,bariz bir sekilde lag problemi düzelmis ama halen yeterli degil.Bir dövüs oyununun online kismi tabiri yerindeyse kaymak gibi olmak zorunda.King of the hill modunda bugün epey puan topladim.Mileena rulezz.
  • Arkadaşlar belirtmek isterim rain yüksek ihtimalle gelecek, oyunun forumunda en çok istediğiniz dlc karakteri kısmında en çok oyu alan karakter rain.
  • http://www.themortalkombat.com/profile/MKScorpion

Kesinlikle insan değil 5 günde 1055 maç yapmış, hayatı bitmiş bu elemanın

Scorpion 457 milyon defa seçilmiş güya inandırıcı değil

http://www.themortalkombat.com/leaderboards?inputLinkPlatform=ps3&inputLeaderboardType=overall_favorite_character&inputPageNumber=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 20 Mayıs 2011; 20:45:17 >

• quote:

http://www.themortalkombat.com/profile/MKScorpion

http://www.themortalkombat.com/leaderboards?inputLinkPlatform=ps3&inputLeaderboardType=overall_favorite_character&inputPageNumber=1

Ben konuşuyorum bu adamla, california'lı online kod'u ilk gün giren bi arkadaş , ilk günler zaten oynuyordu ve 300-400 civarı oyun oynamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 20 Mayıs 2011; 20:55:10 >

• Edit : Browser hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 20 Mayıs 2011; 20:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Arkadaşlar belirtmek isterim rain yüksek ihtimalle gelecek, oyunun forumunda en çok istediğiniz dlc karakteri kısmında en çok oyu alan karakter rain.

Gelmez ise ayıp olur zaten. Yerinde bir karar olmuş Rain.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Arkadaşlar belirtmek isterim rain yüksek ihtimalle gelecek, oyunun forumunda en çok istediğiniz dlc karakteri kısmında en çok oyu alan karakter rain.

Gelmez ise ayıp olur zaten. Yerinde bir karar olmuş Rain.

Deception'dan ; havik, Deadly Alliance'den ; frost, UMK 3'den Rain ve Robo Smoke. Bunlar en çok oy alanlar yani gelebilme ihtimalleri kuvvetli.
  • havik gelsin ya candır oda fatalityleri süperdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

o kadar mesaj var oyunu olan, bunlar online takılmıyormu. 2 günlük süresi bitmesi sorun değil yeni psn al 2 gün daha oyna. oyunu olan nerde bu türkler, yabancılarda lag oluyo combolar yapılmıyor. iyi oyun diyosunuz online da yok hiç türk

Tüm herkesin hesabı banlandı Mortal Kombat da :D PSN açıldığı ilk gün TURKIYE adına oda açıp doluyorduk, şimdi herkes patates oldu. PSS gelene kadar zor bulursun Türk oyuncu.

yeni hesap oluşturun öyle girin, ben şu anda oynuyorum onlinede. store açılıncaya kadar idare edicez böyle.

• shao kahn otururken dovusuyoruz ya arkada lady in red ve de tanya mi bagli acaba diger karakter tanya mi olucak geliceklerden?
    birde kratos ile bitirice fujin de gozukuyordu
  • quote:

quote:

http://www.themortalkombat.com/profile/MKScorpion

Ben konuşuyorum bu adamla, california'lı online kod'u ilk gün giren bi arkadaş , ilk günler zaten oynuyordu ve 300-400 civarı oyun oynamıştı

ilk zamanlarda eski tecrübeli MK cılar üst sıralarda olur normaldir ama yeni yetmeler bir kaç ay practice yapsın uğraşsın ilk sıralara otururlar bu hep böyle olur dövüş oyunlarında, refleks ile alakalı bir durum sonuçta 30 yaşındaki ben ve benim gibi kaç kişide zehir gidi refleks olabilir ki :)

uzun lafın kısası 2-3 ay sonra belli olur leaderboard

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arsenic, geçmiş olsun dostum üzücü bir durum gerçekten.

Sağol.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.