Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borntofreeze
    oyun esasında mk1 mk2 arasında geçiyo ama mk3e sarkıyo yani motaro olmasada olur olsada gerçi motaro özel bi karakter ama kintaroyuda es geçme bence o da çok güzel bi karakter çok güzel bi sahnede çıkıyo kendisi izliyince görceksiniz :D

Kintaro iyi bir boss ama Motaro daki kadar asalet ve görsellik yok maalesef :D yani demek istediğim Goro yada Kintaro ikisinden biri çıkartılmış olup yerine Motaro eklenseydi çok daha mantıklı olurdu bence :)
  • Bu arada Fatalıty hareketlerinde 1.cisi açık 2,3,4 fatalityler kapalı. Oyunu bitermeme rağmen açılmadı. Nasıl açlacağını bilen warmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selos_79

Bu arada Fatalıty hareketlerinde 1.cisi açık 2,3,4 fatalityler kapalı. Oyunu bitermeme rağmen açılmadı. Nasıl açlacağını bilen warmı?

Krypt bölümünden açılıyor oyunu oynarken kazanmış olduğun altınları orada kullanıyorsun :)
  • Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.

Aranızda bu oyunu 3d oynama şerefine nail olan arkadaşlarımız varmı???

Gt5 ve killzone 3 ten sonra adam akıllı çıkan en ii 3d gibi geliyor bana.

Ben bir adet 3d led almak niyetindeyim de 3d oyanabilen varsa tecrübelerini paylaşmasını rica edecektim.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Hellslayer_

quote:

oyun esasında mk1 mk2 arasında geçiyo ama mk3e sarkıyo yani motaro olmasada olur olsada gerçi motaro özel bi karakter ama kintaroyuda es geçme bence o da çok güzel bi karakter çok güzel bi sahnede çıkıyo kendisi izliyince görceksiniz :D

Kintaro iyi bir boss ama Motaro daki kadar asalet ve görsellik yok maalesef :D yani demek istediğim Goro yada Kintaro ikisinden biri çıkartılmış olup yerine Motaro eklenseydi çok daha mantıklı olurdu bence :)

çıkarmaya gerek yoktuda ekleyebilirdik motaroyu :D zaten videolarda var;madem koyuyosun dövüşlerede koy bişeye benzesin 4 kollu yapıyosunda 4 ayakmı zor geldi :D

• quote:

çıkarmaya gerek yoktuda ekleyebilirdik motaroyu :D zaten videolarda var;madem koyuyosun dövüşlerede koy bişeye benzesin 4 kollu yapıyosunda 4 ayakmı zor geldi :D

Doğru söze ne denir aynen katılıyorum mantıken senaryo moduna koyuyorsan normal ladder bölümünede koyda millet oynarken en azından bi çiftesinin tadına bakar dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselgok

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.

Aranızda bu oyunu 3d oynama şerefine nail olan arkadaşlarımız varmı???

Gt5 ve killzone 3 ten sonra adam akıllı çıkan en ii 3d gibi geliyor bana.

Ben bir adet 3d led almak niyetindeyim de 3d oyanabilen varsa tecrübelerini paylaşmasını rica edecektim.

Saygılar...

3d tvler uçuk fiyat ama inanılmaz zevkli olur almak lazım meraklar içindeyim bende 2dsinede razıyız :D
  • Oyunu birazdan xbox360 da oynuyacağım
    Ama online ve Kratos için ps3 e alacağım. Cuma günü Kz3 verip Mk9 u alırım artık
  • quote:

quote:

Doğru söze ne denir aynen katılıyorum mantıken senaryo moduna koyuyorsan normal ladder bölümünede koyda millet oynarken en azından bi çiftesinin tadına bakar dimi

bencede yada dlc karakter yapmalılardı kenshi nedir ya onun yerine motaro olmalıydı boss olarak az çiftesini yemedik mk3 te en korktuğum elemandı 4 vuruşa k.o yapıyodu emmi :D

• sadece motaro değil, bi Rain ide kaoyabilirlerdi. Orda hikaye gereği cyber sub zero koymuşsun tamamda arkadaş oyunda 3 tane 4 kollu eleman var ,goro ,kintaro,sheeva... bu biraz abartı olmuş... bunların yerine Rain süper giderdi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

sadece motaro değil, bi Rain ide kaoyabilirlerdi. Orda hikaye gereği cyber sub zero koymuşsun tamamda arkadaş oyunda 3 tane 4 kollu eleman var ,goro ,kintaro,sheeva... bu biraz abartı olmuş... bunların yerine Rain süper giderdi ...

ben kabul etmiyorum cyber sub zeroyu..sub zeronun bi asaleti var yiyosa scorpionu robot yap onu yapacağını cyber-smoke koy ama rain çok önemli bi karakter kesin olmalıydı bekliyodum ermacı koyuyosan rainide koymalıydın hikayede olan bi karakter çünkü
  • @MK_MortalKombatMortal Kombat

Ok Scorpion is now at 20 million plays

mk twitter
  • quote:

quote:

quote:

bencede yada dlc karakter yapmalılardı kenshi nedir ya onun yerine motaro olmalıydı boss olarak az çiftesini yemedik mk3 te en korktuğum elemandı 4 vuruşa k.o yapıyodu emmi :D

sadece motaro değil, bi Rain ide kaoyabilirlerdi. Orda hikaye gereği cyber sub zero koymuşsun tamamda arkadaş oyunda 3 tane 4 kollu eleman var ,goro ,kintaro,sheeva... bu biraz abartı olmuş... bunların yerine Rain süper giderdi ...

ben kabul etmiyorum cyber sub zeroyu..sub zeronun bi asaleti var yiyosa scorpionu robot yap onu yapacağını cyber-smoke koy ama rain çok önemli bi karakter kesin olmalıydı bekliyodum ermacı koyuyosan rainide koymalıydın hikayede olan bi karakter çünkü

Kenshi benimde soğuk baktığım karakterler içinde nede olsa sonradan kadroya dahil edilmiş bi karakter o yüzden dlc olarak gelmesi biraz saçma geliyor hadi scarlet yeni bir karakter meraktan indirilebilir ama kenshi yi kim indirir ve oynar orasıda tartışılır Motaro hususunda sub boss olmasına rağmen Shao Kahn dan çok ondan tırsmışımdır yakaladığı zaman malum kuyruğundan attığı toplarda cabasıydı :D

Cyber-zero konusunda tek diyeceğim onun yerine cyber smoke olsa oyuna çok daha yakışırdı Rain ise eskiden beridir benimde çok sevdiğim favori ninjalar arasında yalnız armageddon daki son hali yerine öncelikle daha asaletli bir ninja kostümü yapmaları lazım armageddon daki rain in kostümü biraz sıradan gelmişti bana

Not : Mortal kombat 9 a yapılmış rap parçasını dinlemeden önce bi kez daha düşünün derim fena bağımlılık yapıyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 20 Nisan 2011; 1:28:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kenshi benimde soğuk baktığım karakterler içinde nede olsa sonradan kadroya dahil edilmiş bi karakter o yüzden dlc olarak gelmesi biraz saçma geliyor hadi scarlet yeni bir karakter meraktan indirilebilir ama kenshi yi kim indirir ve oynar orasıda tartışılır Motaro hususunda sub boss olmasına rağmen Shao Kahn dan çok ondan tırsmışımdır yakaladığı zaman malum kuyruğundan attığı toplarda cabasıydı :D

Cyber-zero konusunda tek diyeceğim onun yerine cyber smoke olsa oyuna çok daha yakışırdı Rain ise eskiden beridir benimde çok sevdiğim favori ninjalar arasında yalnız armageddon daki son hali yerine öncelikle daha asaletli bir ninja kostümü yapmaları lazım armageddon daki rain in kostümü biraz sıradan gelmişti bana

Not : Mortal kombat 9 a yapılmış rap parçasını dinlemeden önce bi kez daha düşünün derim fena bağımlılık yapıyor bilginize

rainin armageddondaki hali çok kötüydü o adama ninja olmak yakışıyo morların arasında şimşek kombosu :D

• story modda devam ediyorum jax kadar mal bir dövüşçü olamaz onu anladım okadar hantal ki adam ilk darbede kendisini toparlayamıyor mecburen de bunla oynamanız lazım kapattım geçtim sinirden cihazı
  • Son dakika şimdi alınan bi habere göre ed boon Motaro severlerin isyanlarına son vermek için herkesten gizli tuttuğu bombayı patlatmış ve Motaro nun zaten oyunda dahil olduğunu açıklamış kanıt olarak oyun içi görüntüsü aşağıda

Şaka bi yana webde dolaşırken bu resim denk geldi bende ekleyim dedim 3 deki Motaro olması ve programla düzenlenmiş olmasına rağmen bence gayet hoş duruyor yalnışmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 20 Nisan 2011; 2:04:18 >

• arkadaşlar bu fatalityleri açmak için kriptoya girdim ama bir sürü şey var sadece kod halinde çıkıyor hangisi ne işe yarıyor belli değil fikri olan var mı acep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****ky
    arkadaşlar bu fatalityleri açmak için kriptoya girdim ama bir sürü şey var sadece kod halinde çıkıyor hangisi ne işe yarıyor belli değil fikri olan var mı acep.

Daha önceden verilmişti sanırım ama aşağıdaki listeye göre fatality leri takip edebilirsin

Deadlands

5. Jade Fatality
    7. Reptile Alternate Costume
    15. Johnny Cage Alternate Costume
    21. Ermac Fatality
    28. Sheeva Alternate Costume
    37. Kabal Fatality
    40. Baraka Alternate Costume
    47. Sketor Alternate Costume
    56. Stryker Alternate Costume
    63. Quan Chi Alternate Costume
    69. Kitana Alternate Costume
    88. Kabal Alternate Costume
    92. Jax Fatality
    101. Shang Tsung Alternate Costume
    110. Nightwolf Alternate Costume
    119. Scopion Alternate Costume
    120. Cyrax Fatality

Blood Marsh

2. Mileena Fatality
    5. Noob Saibot Alternate Costume
    8. Noob Saibot Fatality
    14. Raiden Fatality
    19. Sindel Alternate Costume
    23. Kitana Fatality
    26. Smoke Fatality
    35. Sonya Fatality
    38. Kung Lao Alternate Costume
    44. Sindel Fatality
    50. Jade Alternate Costume
    57. Stryker Fatality
    63. Cyber Sub-Zero Fatality
    68. Ermac Alternate Costume
    72. Scorpion Fatality
    82. Smoke Alternate Costume

Meadow of Despair

2. Nightwolf Fatality
    6. Cyrax Alternate Costume
    11. Sektor Fatality
    14. Raiden Alternate Costume
    21. Sheeva Fatality
    25. Kano Alternate Costume
    31. Kung Lao Fatality
    36. Jax Alternate Costume
    42. Reptile Fatality
    51. Sub-Zero Fatality
    54. Sub-Zero Alternate Costume

Hollow of Infestation

4. Baraka Fatality
    8. Liu Kang Alternate Costume
    12. Shang Tsung Fatality
    18. Kano Fatality
    22. Sonya Alternate costume
    28. Liu Kang Fatality
    33. Mileena Alternate Costume
    39. Quan Chi Fatality

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 20 Nisan 2011; 2:46:22 >

• çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

çok teşekkür ederim

Önemli değil yardımcı olabildiysem sevindim
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.