Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @facemaker

Post kasmaya devam edersen ceza alacaksin.Tek mesajda yazacagin seyleri 10 parcaya bölüyorsun dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

SENARYO HARİKA OLMUŞ YA

izlemek doğrumu sizce oyunun anlamı kalmıcak gibime geliyo ama merakta ediyorum :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntofreeze

quote:

SENARYO HARİKA OLMUŞ YA

izlemek doğrumu sizce oyunun anlamı kalmıcak gibime geliyo ama merakta ediyorum :P

İzle bence hevesin kaçmaz film gibi

bildiğin hollywood filmi
  • quote:

quote:

quote:

SENARYO HARİKA OLMUŞ YA

İzle bence hevesin kaçmaz film gibi

bildiğin hollywood filmi

bekliyoruz dolmasını bakalım altyazı olayı şahane yalnız en sevdiğim olay o yoksa ingilizceleri değişik anlamak güç
  • Valla ben kararttım gözümü izliyorum. :D Oynaması apayrı zevk olacak zaten.
  • hastasıyım bu cagein stiline adam umursamaz turnuva hikaye adam kız peşinde hala :P
  • yha arkadaslar oyun cıktı cıkıcak ama ben hala demoda su fatality leri yapamıyorum yaw lutfen soyleyın nasıl oluyor bu fatality ler oyundan zevk alamıyorum :( mesela scorpionun sag asagı sag basıyorum ama olmuyor in yanıdna touching yazıyor once e basıp sonra mı yon tuslarına basıcaz yapıyorum olmuyor bi yardım edin :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang
    yha arkadaslar oyun cıktı cıkıcak ama ben hala demoda su fatality leri yapamıyorum yaw lutfen soyleyın nasıl oluyor bu fatality ler oyundan zevk alamıyorum :( mesela scorpionun sag asagı sag basıyorum ama olmuyor in yanıdna touching yazıyor once e basıp sonra mı yon tuslarına basıcaz yapıyorum olmuyor bi yardım edin :(((

Sirasiyla ileri asagi ileri ucgen, oyundaki en basit fatality.ayni anda hic birine basma,sirayla.

• valla story moda hayran kaldım ama subzeroyu harcadılar iki dakkada
  • Spoiler vermeyelım lütfen büyük bir sabır ile oyunu spoiler yemeden bekleyenler var mesela ben
  • quote:

valla story moda hayran kaldım ama subzeroyu harcadılar iki dakkada

saatler sürüyo story mod

şahsen part 13 teyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 17 Nisan 2011; 0:51:03 >
  • ben dün gece hepsini izledim :D :D daha hızlıyım.. hikaye modu beklediğimden iyi çıktı,adamlar belliki kafa yormuş... Ahh be oyun çıksada oynasak artık
  • Hadi gari be oyun gelde geceler gündüz olsun..
  • off kaç chapter var bitmiyo ben daha 14 :D
  • Arkadaşlar alternatif story mode videoları, eleman ilk başta biraz kötü oynuyor fakat sonradan düzeliyor...toplam 27 part

http://www.youtube.com/user/agino11#p/c/5196978022F4DF01/0/5xTSlxalLbk

video örnek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 17 Nisan 2011; 1:37:50 >

• Challange Tower iyice zorlaştı. Az kaldı ama azmettim, bitiricem.
  • çılgın olmuş story mod bizde artık oynasak çıksada
  • Arkadaşlar ben ps3 te bu akşam yeteri kadar oynadım oyunu fakat gözlemdeğim birşey varki kafama takıldı.

Benim 2 kusur haftadır oynadığım demodan sanki oyun daha yavaş ve adamlar daha çabuk yere düşüyorlar.

Ben demoda scorpionla 16-17 hit %53 kusur yaparken bu oyunda adam 2 teleporttan sonra çabucak düşüveriyor.

Acaba demoda bu açığı farkedip ona göre oyunda önlem mi aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.