Arkadaşlar,www.gsmobile.com.tr adresine girip en altta | Bize Ulaşın | menüsünden istek ve eleştirileriniz için yazılarınızı yazmayı unutmayın.Bunu yaparsak biz kazanırız. Özellikle şu günlerde Avea'daki 11 Bin sms paketi için kullansanızda kullanmasanızda bir zahmet yazı atın. Direk mesaj yazma linkini de veriyorum altta▼↓
Ben geçen ay yazmıştım 11 Bin SMS paketi konusunda yazımı,ben kullanmıyorum sms paketi ama yinede yazdım çünkü çok isteyen arkadaş var. Arayanıbil servisi ücretli diyede bir sürü tepki yazısı attım,siz de atın.Arayanıbil ücretli diye birçok tanıdığım Aveaya geçmiyor dedim.
>>>>> GS MOBİLE TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT!!!<<<<< hazırladığım imzamın son halidir; resim boyut olarak biraz daha büyütüldü fakat kurallara aykırı bir durum yok ayrıca renk vişneye çalan kırmızı olarak ayarlandı
[size=1][center][center][center][image]https://store.donanimhaber.com/73/4d/ea/734dea293d1ff16786432ae1b3cf588e.png[/image] [link=http://forum.donanimhaber.com/m_37560874/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37560874][b][color=#990000]>>>>>[/color] [color=#990000]GS MOBİLE TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT!!!<<<<<[/color][/b][/link][/size]
arkadaşlar ben taraftar hattından normal mobil ögrenciye gecmek istiyorum boyle bir imkanım varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: _SoMeDaY_
arkadaşlar ben taraftar hattından normal mobil ögrenciye gecmek istiyorum boyle bir imkanım varmı ?
sanırım geçebiliyorsun da neden böyle birşey istedin ki sms olayı hariç mobil öğrencinin ne artısı var
GSMobile Eski Açık Tarifesi Yeni Sezon Forma Hediyeli
GSMobile Eski Açık Tarifesi’ne gelen ve 12 aylık taahhütname imzalayan herkese yeni sezon Galatasaray Forması GSMobile’den hediye. Üstelik Eski Açık Tarifesindeki mevcut aboneler de 12 aylık taahhütnameyi imzalamaları durumunda yeni sezon formanın sahibi olacaklar.
*Kampanya kapsamında hediye edilen forma Large beden, yeni sezon parçalı formadır ve taahhütnameyi imzalayan herkesin adresine teslim edilecektir.
*Kampanyaya katılan abonelerin 12 ay içerisinde hattını kapatması, hattı başkasına devretmesi, Eski Açık Tarifesi dışında başka bir tarifeye geçmesi ya da numarasını diğer operatöre taşıması durumunda 54 TL ceza bedeli abonenin son faturasına yansıtılacaktır.
Ayrıntılı bilgi için: GSMobile.com.tr
quote:
Orijinalden alıntı: Peerless
quote:
sanırım geçebiliyorsun da neden böyle birşey istedin ki sms olayı hariç mobil öğrencinin ne artısı var
avea ici bedava konuşma süresi ve sms olayı icin dusunuyorum.Daha tam karar vermedim
quote:
quote:
quote:
avea ici bedava konuşma süresi ve sms olayı icin dusunuyorum.Daha tam karar vermedim
Hocam boşver geçme bencesms gelecek diye konuşuluyor forumda ayrıca mobil öğrenciye geçersen 10tl civarında bir ücret ödemek zorunda kalabilirsin.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam boşver geçme bencesms gelecek diye konuşuluyor forumda ayrıca mobil öğrenciye geçersen 10tl civarında bir ücret ödemek zorunda kalabilirsin.
Bence de gitme hocam sms gelecek yakında. Ama illa gideceğim dersen 10 tl ödememek için başka bir operatöre taşırsın ordan aveaya geçersin
Arkadaşlar daha önce de dediğim gibi evdeki hatların çoğunu geçirdim GS Mobile fakat birkaç sorum olacak; öncelikle faturalı hatlarda kullandığımız tarifedeki kalan dakikaları nasıl öğreniyoruz, örneğin 90'lık tarifedeyiz kalan süreyi ÜCRETSİZ olarak öğrenmenin yolu var mıdır.Ayrıca faturasız hatlarda da aynı durum geçerli; yani 1905 dakikadan ne kadar kaldığını nasıl ücretsiz olarak öğrenicez.
Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum ben mobil öğrenciden gsmobile 10 numara kaptan tarifesine geçtim.20 tl lik kontör yüklediğimde mobil öğrencide olan heryöne 10 dak. 50 krş konuşabilirsiniz bilgilendirmesi geliyor.acaba bu doğrumudur ? gsmible nin sitesinde 10 numara kaptan tarifesinde böyle bir bilgilendirme yok fakat 20 tl lik kontör yüklediğimde msj olarak bilgilendirme geliyor.
bilgilendirme mesajı geliyorsa belki geçişiniz tamamlanmamıştır. mevcut tarifenize ne diyor?
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
bilgilendirme mesajı geliyorsa belki geçişiniz tamamlanmamıştır. mevcut tarifenize ne diyor?
Ben geçeli 1 yıl kadar bir zaman oluyor.geçişimin tamamlanmama ihtimali yok yani.10 numara kaptan tarifesinde böyle bir bilgi yok.20 tl lik kontür yüklediğimde heryöne 10 dk sı 50 krş avea ile 10 dk'sı 20 krş.10 numara kaptan tarifesine heryöne dk'sı 40 krş olması gerekiyor.
Geçen sene bu aralar almıştım hattı. Acaba 1.yılın şerefine üç beş bişeyler ayarlarlar mı ?
yaa bu 1905 dk sorgusunu nasıl yapıyoruz??? faturasız hat için
Kalan 1905 dakika sorgusu için
Dakika yazıp 8905e gönderin.
quote:
Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
ücretli midir bu?
quote:
quote:
ücretli midir bu?
Faturasız hatlar için ücretsiz.
Yalnız faturalı 905 tarifesi için bir avea klasiği ve saçmalığı da mevcut. Yani faturalı hatlar için sorgulama ücretli.
quote:
Fatura döneminizde, Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam sürenizi, SES yazıp 6000'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Dakika sorgulama servisinden alınan her bilgi mesajı 0,99 TL olarak ücretlendirilir.Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.
quote:
quote:
quote:
ücretli midir bu?
Faturasız hatlar için ücretsiz.
Yalnız faturalı 905 tarifesi için bir avea klasiği ve saçmalığı da mevcut. Yani faturalı hatlar için sorgulama ücretli.
quote:
Fatura döneminizde, Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam sürenizi, SES yazıp 6000'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Dakika sorgulama servisinden alınan her bilgi mesajı 0,99 TL olarak ücretlendirilir.Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.
hay yaaonline işlem merkezinden filan göremiyormuyuz acaba faturalı hatlar için
Hattım faturalı olmadığı için öğrenme şansım yok.
ben baktım göremedim birşeyler Net.Anket hocam biliyordur belki