Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
316.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Çok sevgili stekemen arkadaşım,

Bu durumda forumdaki görevimi yerine getirmiş sayıyorum. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

Taner Hocam,
    Benim araç 1.6 Mpi olduğu için buraya yazma gereği duydum.Size saygı duyduğumu öncelikle belirterek,forumun yöneticisi gibi oraya yönlendirmeniz doğru olmadı.Bu konuda bilginiz varsa söyleyebilirdiniz.Bilginiz yoksada,bilgim yok diye ya da burada soru cevaplanmazsa yönlendirebilirdiniz.Forumdaki kişileri,forum konuları hakkında yönlendirmek size uymuyor.Saygılar.

Üstadım,2003 senesinden beri bu foruma üyeyim.Forumları çok iyi takip eden bir kişiyim.Eğer bir konunun yanlış yere açıldığını düşünürseniz ve de o forumda yöneticiyseniz konuyu başka yere taşırsınız.Lütfen insanlara saygılı olalım,size önceden yazdığım saygı ve sevgi mesajlarını geri alıyorum.Sizinkisi yöneticilik değil işgüzarlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stekemen -- 31 Mayıs 2010; 0:06:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FATİ1986

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FATİ1986

quote:

arkadaşlar;
    ben xenon far taktırmak istiyorum, hepsiburada.com da buldum. 325 tl civarında bir fiyat var. ama bu xenon far hakkında ne düşünüyorsunuz,ayrıca xenon taktırdıpım zaman garanti de sıkıntı oluyor mu? yada ne tür bir sıkıntı verir. acele yardım bekliyorum

hocam okada para vermene gerek yok ben 3 gun once 150 tly taktırdım arıza ısıgıda yanmadı ve cok guzel garantıden cıkar dıyor ama okadarda onemlı deıl sadece far kısmı cıkıyormus galıba ama aydınlatma super

Üstadım,çok mu zor takılması?Nerden aldınız,kime taktırabiliriz.?

hayır hocam sanayıye gıttım elektrıkcı arkadasa sordum varmıdedım var dedı cartech marka 2 yıl garantılı yarım saatte taktı 2 beyın takıyor ampulleri degıstırıyor okadar

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim üstadım saol.Bende aynısını yapıcam

• quote:

quote:

Bu durumda forumdaki görevimi yerine getirmiş sayıyorum. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Taner Göde

quote:

Taner Hocam,
    Benim araç 1.6 Mpi olduğu için buraya yazma gereği duydum.Size saygı duyduğumu öncelikle belirterek,forumun yöneticisi gibi oraya yönlendirmeniz doğru olmadı.Bu konuda bilginiz varsa söyleyebilirdiniz.Bilginiz yoksada,bilgim yok diye ya da burada soru cevaplanmazsa yönlendirebilirdiniz.Forumdaki kişileri,forum konuları hakkında yönlendirmek size uymuyor.Saygılar.

Üstadım,2003 senesinden beri bu foruma üyeyim.Forumları çok iyi takip eden bir kişiyim.Eğer bir konunun yanlış yere açıldığını düşünürseniz ve de o forumda yöneticiyseniz konuyu başka yere taşırsınız.Lütfen insanlara saygılı olalım,size önceden yazdığım saygı ve sevgi mesajlarını geri alıyorum.Sizinkisi yöneticilik değil işgüzarlık.

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşlar,

LÜTFEN SİZLER İÇİN KIRDIĞIM DEĞERLİ REKORUM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.... (BÖYLELİKLE SON BÖLÜMLER GEREKSİZ YERE YAŞANAN MİNİK TARTIŞMADA GÜNDEMİMİZDEN ÇIKMIŞ OLUR) VAR MI REKORUMA YAKLAŞMA CESARETİNDE OLAN ARKADAŞIMIZ.... VARSA BUYURSUN ÇIKSIN MEYDANA :) BU REKOR HEPİMİZİN REKORUDUR.... REKORUM GÜME GİTMESİN :) BU İNANILMAZ RAKAMLAR GERÇEKTİR.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

Değerli arkadaşlar,

LÜTFEN SİZLER İÇİN KIRDIĞIM DEĞERLİ REKORUM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.... (BÖYLELİKLE SON BÖLÜMLER GEREKSİZ YERE YAŞANAN MİNİK TARTIŞMADA GÜNDEMİMİZDEN ÇIKMIŞ OLUR) VAR MI REKORUMA YAKLAŞMA CESARETİNDE OLAN ARKADAŞIMIZ.... VARSA BUYURSUN ÇIKSIN MEYDANA :) BU REKOR HEPİMİZİN REKORUDUR.... REKORUM GÜME GİTMESİN :) BU İNANILMAZ RAKAMLAR GERÇEKTİR.....

Üstadım gerçekten inanamadığım için mesaj yazamıyorumBu işin espirisi gerçekten tebrikler abicim süpersiniz.Ben en aşağı 6.5 yaktırabildim.Gerçi benim araç 2700'de ama belki bende sizinki gibi 6000-7000 civarı bu değerleri yakalayabilirim.Gerçekten tebrik ediyorum sayın Aytunca.

• İkimiz de öğretmeniz,

Ben de 2008'den bu yana DH'ya üyeyim, PASSAT'ımı aldıktan hemen sonra üye oldum. Ama siz haklısınız, ben forumda yönetici değilim. Haddimi aşmamam gerekiyordu. Forumda 1 kişiyi üzdüysem tüm forumu üzmüş sayılırım. Gerçekten hiç önemli değil, neticede benim de çok istediğim 1.6 MPI 102 HP motorlu PASSAT'lara sahip ve sahip olmak isteyenlerin forumu burası. Ben sadece bildiklerimi sizinle paylaştım ve bildiklerim de bu kadardı.

Yarından itibaren kendi işime daha fazla ağırlık vereceğim. Soru sormak isteyenler olursa PM'den ulaşabilir veya PASSAT SAHİPLERİ kulübüne uğrayabilir.

1.6 MPI 102 HP motorlu PASSAT araçlarınızla uzun ve tasarruflu ama en çok keyifli yolculuklar dilerim.

Saygı ve sevgilerimle,

Taner Göde

quote:

quote:

Taner Göde

quote:

Taner Hocam,

• quote:

DEĞERLİ 1,6 KULLANICILARI

BİRAZDAN BU MESAJDA GÖRECEĞİNİZ TÜKETİM DEĞERİ İLE ARACIMIZIN ÇOK YAKTIĞIYLA İLGİLİ TÜM ŞEHİR EFSANELERİNE SON VERİYORUM.... BİRAZ ÖNCE ESKİŞEHİR'DEN İSTANBUL'A GELDİM... TOPLAM 330 KM YAPTIM.... GEÇEN SENE BELLİ BİR KM ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUM (6 AY ÖNCE) 5,6 100 KM'DE ORTALAMA DEĞERİ ..... SIKI DURUN 4.8 100 KM'DE ORTALAMA YAKIT DEĞERİNE DÜŞÜREREK KENDİ REKORUMU TARİHE GÖMDÜM.... ARTIK ARAÇ NE KADAR YAKAR SORULARINI FORMUMUZDA GÖRMEYELİM... TABİ Kİ BU DEĞERİ ELDE EDERKEN YOL DURUMU 90 KM SABİT HIZLA ELDE ETTİĞİMİ DE BELİRTİYOR VE SİZİ ANLI ŞANLI BU FOTOĞRAFLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM.... BU FOTOĞRAFA KADAR 5,7-5,6 DİYE TEK TEK FOTO ÇEKTİM.... VE TARİHİ DEĞER 4,8 KARŞIMA ÇIKTI.... VW TÜRKİYE'DEN BİR PLAKET HAKKIMDIR DİYORUM.... TEK RAKİBİMİZ DİZEL PASSAT :)

4,8 DEĞERİNİ 81 KM'DE ELDE ETTİM....

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

Alıntıları Göster
    bu aracı bulmakta sorun var mı? yani çok satıldığı için çok sıra beklenen bir araç mı?
    mesla şimdi kaparo yatırsam, beyaz yada gri renk, temmuz teslim alabilir miyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

bu aracı bulmakta sorun var mı? yani çok satıldığı için çok sıra beklenen bir araç mı?
    mesla şimdi kaparo yatırsam, beyaz yada gri renk, temmuz teslim alabilir miyim sizce?

Yaklaşık bir ay gibi bir süre bekliyorsunuz,renk seçeneğide sadece siyah ve gri başka seçenek yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stekemen -- 31 Mayıs 2010; 9:32:10 >
  • quote:

İkimiz de öğretmeniz,

Ben de 2008'den bu yana DH'ya üyeyim, PASSAT'ımı aldıktan hemen sonra üye oldum. Ama siz haklısınız, ben forumda yönetici değilim. Haddimi aşmamam gerekiyordu. Forumda 1 kişiyi üzdüysem tüm forumu üzmüş sayılırım. Gerçekten hiç önemli değil, neticede benim de çok istediğim 1.6 MPI 102 HP motorlu PASSAT'lara sahip ve sahip olmak isteyenlerin forumu burası. Ben sadece bildiklerimi sizinle paylaştım ve bildiklerim de bu kadardı.

Yarından itibaren kendi işime daha fazla ağırlık vereceğim. Soru sormak isteyenler olursa PM'den ulaşabilir veya PASSAT SAHİPLERİ kulübüne uğrayabilir.

1.6 MPI 102 HP motorlu PASSAT araçlarınızla uzun ve tasarruflu ama en çok keyifli yolculuklar dilerim.

Saygı ve sevgilerimle,

Taner Göde

quote:

quote:

Taner Göde

quote:

Taner Hocam,

tüm sözler iyi niyetle dile getiriliyor. taner göde yönetici olsa söyledikleri çok mu makbul olacak? hemen oraya mı gideceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: osoban48

quote:

İkimiz de öğretmeniz,

Saygı ve sevgilerimle,

Taner Göde

quote:

quote:

Taner Göde

quote:

Taner Hocam,

tüm sözler iyi niyetle dile getiriliyor. taner göde yönetici olsa söyledikleri çok mu makbul olacak? hemen oraya mı gideceksiniz?

Alıntıları Göster
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:09:59 >

• Arkadaşlar siyah içi bej seçeneği var mi . Bir de taner bey in hoşumuza gitmese de bazı uyarılar yapmaya hakkı olduğunu düşünüyorum . Tepkimizi içimize atmak daha mantıklı. Onun küsmesi herkese zarar verir . Resmen Yönetici olmasa da şu an bu topiği o yönetiyor . Saygılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

--

Alıntıları Göster
    EVET FİZİKÇİ... DEDİĞİN GİBİ BİRAZ SABIR İSTEYEN BİR KULLANIMDI.... BEN 36 YAŞINDAYIM... GENÇ BİRİNİN BU SABRI GÖSTERMESİ ÇOK ZOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM... BEN ZATEN BU HIZ DEĞERLERİYLE BİR YOLCU GİBİ ETRAFI SEYRETTİM...ESKİŞEHİR'DEN - İSTANBUL'A FUUL 330 KM DUBLE YOL İLE GELDİM... KARŞIMDA HİÇ BAŞKA ARAÇ YOKTU... GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR OLAY.... YOL KONUSUNDA HIZLI ÇALIŞMALAR YAPAN HERKESE BİR VATANDAŞ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM.... 90 VE 110 KM'LİK BU HIZLARDA GEÇTİĞİNİZ YERLERİ ÇOK RAHAT SEYREDEBİLİYORSUNUZ... KARŞIDANDA ARABA GELMEDİĞİ İÇİN GERÇEKTEN ZEVKLİ BİR YOLCULUK OLUYOR MP3'DENDE BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞARKILARI AÇIYORSANIZ O YOLCULUĞUN KEYFİ BİR BAŞKA OLUYOR... BUDEĞERLERİ ELDE EDERKEN ARABA TAMAMEN BOŞTU.... LASTİKLER 33- 34 PS AYARLIYDI.... BU REKORUMUN KIRILACAĞINI TAHMİN ETMİYORUM.... BU ARADA 3 ADET RADARI DA KAYIPSIZ ATLATTIM... ESASINDA 90- VE 110 KM İLE GİTMEK 130 -140 İLE GİTMEK ARASINDA SADECE YARIM SAAT VAR... YOLCULUĞUN TADINI ÇIKARALIM...NASIL OLSA ER GEÇ GİDECEĞİMİZ YERE VARIYORUZ... BEN HERKESİ YAVAŞ VE DİKKATLİ ARABA KULLANMAYA DAVET EDİYORUM.... PASSAT KESİNLİKLE BİR UZUN YOL ARACIDIR.... İKİ HAFTA SONRA ESKİŞEHİR'E TEKRAR GİDECEĞİM.... TEMMUZ'DA İZMİR GÜMÜLDÜR'E GİDECEĞİM BÜTÜN YOLCULUKLARIMI HEYECANLA BEKLİYORUM... PASSATLA YOLCULUK YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK KEYİFLİ... BU ARADA BU YAKIT TÜKETİM DEĞERLERİNİ ELDE EDERKEN ARACIN KLİMASININ AÇIK OLDUĞUNU DA BELİRTEYİM.... ŞU SAATE KADAR VW FİRMASINDAN HALA ARAMADILAR.... BİR PLAKET BEKLİYORUM.... TEK RAKİBİM DİZEL PASSAT ... BU ARADA TOPLAM 70 TL'LİK BENZİN'LE ESKİŞEHİR'DEN İSTANBUL'A GELDİM UÇAKLA GELSEYDİM 80 TL ÖDEYECEKTİM..... BU KIRDIĞIM REKOR HEPİMİZİN YAPABİLECEĞİ ANLAMINA GELİYOR... TABİ Kİ BU DEĞERLER İÇİNDE İKEN ARACIMIZI TÜP OLMADAN GAYET TASARRUFLU KULLANABİLECEĞİMİZİ GÖSTERİYOR....EN AZINDAN ARACIMIZIN GARANTİSİ BİTENE KADAR.....

• quote:

Değerli arkadaşlar,

Alıntıları Göster
    Değerli aytunca;
    4.8 cidden olağanüstü bir rakam.Fabrika verileri 6.0 diyor ancak bu sonuç sizin gibi sadece 90km/h sabit ile giderken değil;90-120 arasında seyretmekle oluşuyor.(ŞEHİR İÇİ: Laboratuvar ortamında soğuktan çalıştırılmış motor ile 4km'lik teorik bir mesafe boyunca maksimum 50km/s ve ortalama 19km/s hızla ölçülmüş yakıt tüketim değerlerdir.
    ŞEHİR DIŞIı: Şehir içi ölçümünden hemen sonra gerçekleştirilen, 7km'lik teorik bir mesafe boyunca maksimum 120km/s hıza ulaşacak şekilde, yarı zamanli sabit hız ve yarı zamanlı değşsken hızla ölçülmüş yakıt tüketim değerleridir.)

Bu durumda 6 litrenin altına inebilmek mümkün.Tabi yakıtı arttıran etkenler de var.ağırlık,lastik basıncı,rüzgar ve çok daha önemlisi kullanış tarzı.Demekki çok fazla fren yapmadan kullandınız.Ben bir gün önce 3 erişkin ve 4 valiz ile 42 km mesafede 88 km/h sabitleyerek 5.7 lt/100 km gördüm.Ama aracın toplam km si 1500!!.
    Bir de sanırım en önemli etken de galiba Eskişehir ile İstanbul arasındaki rakım farkı.Yani siz 81 km yolu yokuş aşağı gitmişsiniz.Tabi yanılıyor da olabilirim.Bunu anlamanın en kolay yolu,yine Eskişehire giderken aynı yolu aksi istikamette aynı şartlarda denemek.
    Herşeye bir yana bu rakamları tebrik etmek gerekiyor.Sizin zaten Tekirdağ yolu rakamlarınız da gayet iyi.(Ben de yazları Yeniçiftlik'teyim.)Hatta ben aracımı alırken cesaret de verdi.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passsat -- 31 Mayıs 2010; 13:43:55 >

• quote:

EVET FİZİKÇİ... DEDİĞİN GİBİ BİRAZ SABIR İSTEYEN BİR KULLANIMDI.... BEN 36 YAŞINDAYIM... GENÇ BİRİNİN BU SABRI GÖSTERMESİ ÇOK ZOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM... BEN ZATEN BU HIZ DEĞERLERİYLE BİR YOLCU GİBİ ETRAFI SEYRETTİM...ESKİŞEHİR'DEN - İSTANBUL'A FUUL 330 KM DUBLE YOL İLE GELDİM... KARŞIMDA HİÇ BAŞKA ARAÇ YOKTU... GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR OLAY.... YOL KONUSUNDA HIZLI ÇALIŞMALAR YAPAN HERKESE BİR VATANDAŞ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM.... 90 VE 110 KM'LİK BU HIZLARDA GEÇTİĞİNİZ YERLERİ ÇOK RAHAT SEYREDEBİLİYORSUNUZ... KARŞIDANDA ARABA GELMEDİĞİ İÇİN GERÇEKTEN ZEVKLİ BİR YOLCULUK OLUYOR MP3'DENDE BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞARKILARI AÇIYORSANIZ O YOLCULUĞUN KEYFİ BİR BAŞKA OLUYOR... BUDEĞERLERİ ELDE EDERKEN ARABA TAMAMEN BOŞTU.... LASTİKLER 33- 34 PS AYARLIYDI.... BU REKORUMUN KIRILACAĞINI TAHMİN ETMİYORUM.... BU ARADA 3 ADET RADARI DA KAYIPSIZ ATLATTIM... ESASINDA 90- VE 110 KM İLE GİTMEK 130 -140 İLE GİTMEK ARASINDA SADECE YARIM SAAT VAR... YOLCULUĞUN TADINI ÇIKARALIM...NASIL OLSA ER GEÇ GİDECEĞİMİZ YERE VARIYORUZ... BEN HERKESİ YAVAŞ VE DİKKATLİ ARABA KULLANMAYA DAVET EDİYORUM.... PASSAT KESİNLİKLE BİR UZUN YOL ARACIDIR.... İKİ HAFTA SONRA ESKİŞEHİR'E TEKRAR GİDECEĞİM.... TEMMUZ'DA İZMİR GÜMÜLDÜR'E GİDECEĞİM BÜTÜN YOLCULUKLARIMI HEYECANLA BEKLİYORUM... PASSATLA YOLCULUK YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK KEYİFLİ... BU ARADA BU YAKIT TÜKETİM DEĞERLERİNİ ELDE EDERKEN ARACIN KLİMASININ AÇIK OLDUĞUNU DA BELİRTEYİM.... ŞU SAATE KADAR VW FİRMASINDAN HALA ARAMADILAR.... BİR PLAKET BEKLİYORUM.... TEK RAKİBİM DİZEL PASSAT ... BU ARADA TOPLAM 70 TL'LİK BENZİN'LE ESKİŞEHİR'DEN İSTANBUL'A GELDİM UÇAKLA GELSEYDİM 80 TL ÖDEYECEKTİM..... BU KIRDIĞIM REKOR HEPİMİZİN YAPABİLECEĞİ ANLAMINA GELİYOR... TABİ Kİ BU DEĞERLER İÇİNDE İKEN ARACIMIZI TÜP OLMADAN GAYET TASARRUFLU KULLANABİLECEĞİMİZİ GÖSTERİYOR....EN AZINDAN ARACIMIZIN GARANTİSİ BİTENE KADAR.....

ayni guzergahi ayni motorlu exeo ile basa basa 5.8 ile geldim.otobana kadar bende 110 filan geldim ama otobanda 140 150 , kisa bir sure 200 gittim arabayi denemek adina.
    sakin kullanirsaniz cidden az yakiyor.
    resim de var ama esimin telinde , su anda uzaktayim.depoyu fulledigimde (70 litre) 1140 km menzil gosterdi.

• quote:

aytunca tamamen seninle aynı fikirdeyim 31 yaşında olsamda. :) zaten yolda radar var, hızlı giderken şumayer gibi sakin olamıyoruz, dolayısıyla yoruluyoruz. en güzeli senin gibi yavaş gidip yarım saat geç gitmek, ve sohbet edip müzik dinlemek.

passatın koltukları o kadar rahatki.belki 24 saat hiç durmadan gidilir. konfor gerçekten harika,

birde eşkişehir yolunda tüneller ile ara bağlantılar nasıl olmuş, adapazarından antalya yönüne döndükten sonra hep duble yol mu?

birde dediğin gibi insanın önünde araç olmadığı zaman yavaş gitmek dahada kolay ve zevkli oluyor, örneğin adapazarı-ist hattında hız sabitlemeyi açmak bile mümkün değil. kamyonlar, otobüsler, minibüsler ve apaçi sürücüleri yavaş gitmeyi (130 km altı) daha tehlikeli hale sokuyor.

ayrıca, önümde 160 giden, ford transit minübüs hakkında eşime, yaw anlamıyorum bu herifler nasıl bu hızda bu araçla gidebiliyorlar, dememe kalmadan araç bir yanladı. allahtan önümde fazlaca mesafe bırakmıştım ve rahat kaçabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

aytunca tamamen seninle aynı fikirdeyim 31 yaşında olsamda. :) zaten yolda radar var, hızlı giderken şumayer gibi sakin olamıyoruz, dolayısıyla yoruluyoruz. en güzeli senin gibi yavaş gidip yarım saat geç gitmek, ve sohbet edip müzik dinlemek.

passatın koltukları o kadar rahatki.belki 24 saat hiç durmadan gidilir. konfor gerçekten harika,

birde eşkişehir yolunda tüneller ile ara bağlantılar nasıl olmuş, adapazarından antalya yönüne döndükten sonra hep duble yol mu?

birde dediğin gibi insanın önünde araç olmadığı zaman yavaş gitmek dahada kolay ve zevkli oluyor, örneğin adapazarı-ist hattında hız sabitlemeyi açmak bile mümkün değil. kamyonlar, otobüsler, minibüsler ve apaçi sürücüleri yavaş gitmeyi (130 km altı) daha tehlikeli hale sokuyor.

ayrıca, önümde 160 giden, ford transit minübüs hakkında eşime, yaw anlamıyorum bu herifler nasıl bu hızda bu araçla gidebiliyorlar, dememe kalmadan araç bir yanladı. allahtan önümde fazlaca mesafe bırakmıştım ve rahat kaçabildim.

Alıntıları Göster
    2010 passat trendıne larda ayak bölgesi aydınlatma varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

Alıntıları Göster
    Bazı 2. el ilanlarında 10 hava yastığı ve torpido soğutması olduğu yazıyor??Ben 6 hava yastığı olduğunu biliyorum. Bu konuda bilgisi olanlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanoglu99

Bazı 2. el ilanlarında 10 hava yastığı ve torpido soğutması olduğu yazıyor??Ben 6 hava yastığı olduğunu biliyorum. Bu konuda bilgisi olanlar???

Alıntıları Göster
    EVET -

İSTANBUL - ESKİŞEHİR FUULL HER KM'Sİ DUBLE YOL.... ALKIŞ BU KAN GÖLÜ YOLLARI ABANT GÖLÜ GÜZELLİĞİNE ÇEVİRENLERE---

ARACIMIZDA TORPİDO SOĞUTMA BULUNMAKTADIR.... BEN 10 HAVAYASTIĞI VAR DİYE BİLİYORUM....

BEN İLK 81 KM'DE 4.8 ELDE ETTİM.... DAHA SONRA 330 KM'DE (YOLUN TAMAMINDA İSE ) 5,6 RAKAMI KARŞIMA ÇIKTI....

BU REKOR HEPİMİZİN REKORUDUR... BEN HİÇ FREN YAPMADIM... DİKKATLİ KULLANDIM.... YOKUŞ AŞAĞI AĞIRLIKLI OLARAK GAZA BASMADIM VS... GERÇEKTEN DENEME SÜRÜŞÜYDÜ.... ESASINDA BEN ŞEHİR DIŞINDA DİKKAT ETMEDEN YOL DURUMUNA GÖRE 6.5 DEĞERİNİ HER ZAMAN YAKALIYORUM... BASSAMDA BASMASAMDA.....

3 RADAR VARDI.... VE YANIMDAN GEÇEN BAZI ARAÇLARI ÇEVİRDİLER 180 TL CİVARI CEZASI VAR.... NE UĞRUNA.... BOŞU BOŞUNA.... DEĞMEZ ....

YAŞASIN PASSAT YAŞASIN 1,6.... YAŞASIN... BİZİM BU 24 SAYFALIK ÖZEL FORUMUMUZ..... BU ARADA SAYIN MAVKAN...SİZİN TÜKETİM İLE İLGİLİ KIRDIĞIMIZ REKORLA ALAKALI YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUZ... SİZ YORUMSUZ BIRAKMAZDINIZ BU DURUMU....

• quote:

DEĞERLİ 1,6 KULLANICILARI

BİRAZDAN BU MESAJDA GÖRECEĞİNİZ TÜKETİM DEĞERİ İLE ARACIMIZIN ÇOK YAKTIĞIYLA İLGİLİ TÜM ŞEHİR EFSANELERİNE SON VERİYORUM.... BİRAZ ÖNCE ESKİŞEHİR'DEN İSTANBUL'A GELDİM... TOPLAM 330 KM YAPTIM.... GEÇEN SENE BELLİ BİR KM ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUM (6 AY ÖNCE) 5,6 100 KM'DE ORTALAMA DEĞERİ ..... SIKI DURUN 4.8 100 KM'DE ORTALAMA YAKIT DEĞERİNE DÜŞÜREREK KENDİ REKORUMU TARİHE GÖMDÜM.... ARTIK ARAÇ NE KADAR YAKAR SORULARINI FORMUMUZDA GÖRMEYELİM... TABİ Kİ BU DEĞERİ ELDE EDERKEN YOL DURUMU 90 KM SABİT HIZLA ELDE ETTİĞİMİ DE BELİRTİYOR VE SİZİ ANLI ŞANLI BU FOTOĞRAFLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM.... BU FOTOĞRAFA KADAR 5,7-5,6 DİYE TEK TEK FOTO ÇEKTİM.... VE TARİHİ DEĞER 4,8 KARŞIMA ÇIKTI.... VW TÜRKİYE'DEN BİR PLAKET HAKKIMDIR DİYORUM.... TEK RAKİBİMİZ DİZEL PASSAT :)

4,8 DEĞERİNİ 81 KM'DE ELDE ETTİM....

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

Alıntıları Göster
    benim soruma kimse cevap vermemiş

• quote:

benim soruma kimse cevap vermemiş

Alıntıları Göster
    tarumok,
    benim aracımda öle bir aydınlatma görmedim, menüdeki bütün özellikleri kurcaladım, ama kodlama ile felan açılıyor mu bilmiyorum
  • quote:

Yok yok benim araçta da öyle bir aydınlatma yok kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.