Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
316.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kara_caddy

Landi Renzo Bosh enjektörlü taktırdım.Jettamda da var memnunum. Şu anda şehir içi ş.dışı karmada (doldur boşalt)11 litreyaktı.birkaç bin km sonra yakıtı düşecektir. Tavsiye ederim. Herhangi bir güç kaybı hissetmedim. Sadece petrolcüler LPG alırken biraz şaşırıyorlar.

landi renzo yu kaç liraya taktırdınız?
  • 1300 TL'ye 10 taksit. Ama araba alırken bu kadar pazarlık yapmamıştım. Eski müşteri indirimi etkisiyle 1300. Tavsiyem bulabildiğiniz en büyük simiti taktırın.
  • siz bu fiata nerede taktırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat05

arkadaşlarakyol ticaereti bende aradım az önce tlf unu internetten buldum. tayvan malı yan sanayı olduğunu ve 140 tl olduğunu söyledi.çok şaşırdım serviz 750 tl dedikten sonra gerçi bu fiyatın içinde anahtar yok. parça numaralarınıda verdi.bilen varsa teyid ederse sevinrim.
    3c0941699b/3c0941700b(farlar) ve 3c0853665/3c0853666 (kapaklar)

evet bende aaradım bugun banada 140 dedı amma far anahtarının fıyatını bılmıyolar ama sıparıs ederiz dedıler
  • adana olgun lpg.
  • LPG montajını bence Türkler artık Almanlar kadar, belki de onlardan daha iyi takıyorlar. Epey bir Alman montajı inceledim, tank yerleştirmesinde Almanların eline, evet bu bir gerçek, kimse su dökemez ama ince işçilikte ve motor bölümünde Türk ustaları hakikaten uzmanlaşmış, profesörlük mertebesine erişmişlerdir.

• Selam arkadaşlar bende bu arabanın siparişini verdim kaporayı da ödedim. temmuz ayında aracı teslim alıcaz. benim 15000 tl param eksik dolayısı ile kredi çekmek zorundayım. hangi bankanın şua anda uygun kredi imkanı var yardımcı olurmusunuz
  • doğuştan kredi çeken arkadaşlar da bilgi verebilir ise sevinirim
  • ben işbankasında çalışıyorum 24 ay 0,89 48 aya kadar0,95 masraf 500 tl
  • matematige aklım çok ermez ben klasik bir sözelciyim ayda 1000 tl geri ödemeli ne nekadar geri ödemesi olur
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgalg

ben işbankasında çalışıyorum 24 ay 0,89 48 aya kadar0,95 masraf 500 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: vw_passat_1981

matematige aklım çok ermez ben klasik bir sözelciyim ayda 1000 tl geri ödemeli ne nekadar geri ödemesi olur
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgalg

ben işbankasında çalışıyorum 24 ay 0,89 48 aya kadar0,95 masraf 500 tl

ben seni anladım. teb in sayfasına gir. 24 ay 0.91 ve bi navigasyon cihazı veriyolar. tek karın bu oluyor. gerçi hala çihaza ulaşamadım....
  • 22000 tl 24 ay 0,89 faiz oranı ile ayda 1038,52 ödersin 500 tl de masrafın olur
  • http://www.isbank.com.tr/content/TR/Hesaplama_Araclari/BireyselKrediHesaplama.aspx

yukardaki linkte faiz oranı anapara vade seçeneklerini girerek kredinizi hesaplayabilirsiniz
  • Sıfır olarak alan arkadaşlar, kasko ne kadar tutuyor?? Hasarsızlık olmadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanoglu99

Sıfır olarak alan arkadaşlar, kasko ne kadar tutuyor?? Hasarsızlık olmadan...

900 civarı
  • quote:

860
  • quote:

Orijinalden alıntı: osoban48

quote:

860

benim ilk aracım olacak passat.benim kasko ne kadar tutar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Orijinalden alıntı: osoban48

quote:

860

benim ilk aracım olacak passat.benim kasko ne kadar tutar acaba?

Hasarsızlık olmadığı için yine aynı 850-900 arası olur büyük olasılıkla.
  • arkadaşlar;
    ben xenon far taktırmak istiyorum, hepsiburada.com da buldum. 325 tl civarında bir fiyat var. ama bu xenon far hakkında ne düşünüyorsunuz,ayrıca xenon taktırdıpım zaman garanti de sıkıntı oluyor mu? yada ne tür bir sıkıntı verir. acele yardım bekliyorum
  • http://www.lpghaber.com/31548/montajdetay/Volkswagen-Passat-1.6-Trendline/0

Volkswagen Passat 1.6 Trendline LANDİ-RENZO LPG Otogaz Dönüşümü OLGUN LPG GAZİANTEP ŞUBESİ

Montajı Yapan Firma Bilgileri
    OLGUN LPG GAZİANTEP ŞUBESİ
    Adres:Küsget Küçük San.sit.a Blok 87.cad.no=3
    Şehitkamil GAZİANTEP
    Telefon:0342 235 31 19 / 0342 235 31 20

Araç Bilgileri
    Araç Tipi :Otomobil
    Marka :Volkswagen
    Model :Passat 1.6 Trendline
    Üretim Yılı :2010
    Motor Hacmi :1595 cc
    Silindir Sayısı :4
    Otogaz Dönüşüm Sistem Bilgileri
    Kit Markası:LANDİ-RENZO
    Multivalf Markası :LANDİ-RENZO
    Tank Markası :SAMÇELİK
    Tank Tipi:SİLİNDİR
    Tank Hacmi :60 lt

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.