Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

8 Mbit NETLimitsiz kullanıyorum hat zayıflaması ile 5-6 mbit alıyodum geçen gün müdürlüğe gidip dilekçe verdim hattımın değişmesi için
    bizim 1 sokak gerisinde hatlar yenilendi ama burayı yenilemediler 15 yıllık kablolardan ne beklenirki
    bende öyle g.te böyle y. dedim verdim dilekçeyi ama adamlar hattımı 4mbite sabitledi
    evimde 8mbit tam anlamıyla alıyorum ama burda sözkonusu internet sürünüyo
    yarın santrali arayıp hattımı 7mbite sabitletcem ve telefon hattımın değişmesini taleb etcem 5 yıldır internet kullanıyorum
    böyle saçmalık görmedim.

Talep et tabi , hakkını sonuna kadar ara ama bakalım karşı taraf seni dikkate alıcak mı? Genelde dikkate almazlar yüzüne telefonu kapatırlar.Başıma geldi ordan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

8 Mbit NETLimitsiz kullanıyorum hat zayıflaması ile 5-6 mbit alıyodum geçen gün müdürlüğe gidip dilekçe verdim hattımın değişmesi için
    bizim 1 sokak gerisinde hatlar yenilendi ama burayı yenilemediler 15 yıllık kablolardan ne beklenirki
    bende öyle g.te böyle y. dedim verdim dilekçeyi ama adamlar hattımı 4mbite sabitledi
    evimde 8mbit tam anlamıyla alıyorum ama burda sözkonusu internet sürünüyo
    yarın santrali arayıp hattımı 7mbite sabitletcem ve telefon hattımın değişmesini taleb etcem 5 yıldır internet kullanıyorum
    böyle saçmalık görmedim.

Talep et tabi , hakkını sonuna kadar ara ama bakalım karşı taraf seni dikkate alıcak mı? Genelde dikkate almazlar yüzüne telefonu kapatırlar.Başıma geldi ordan biliyorum.

Alıntıları Göster
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

böyle bişi var mı ya :S

biri adsl kullanıyorum ve 8mbit de kullanıyorum.. ama modem arayüzüne erişemiyorum.. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: semihsafa54

böyle bişi var mı ya :S

biri adsl kullanıyorum ve 8mbit de kullanıyorum.. ama modem arayüzüne erişemiyorum.. :(

Browser a ne yazıyorsun? 192.168.1.1 yada 192.168.2.1 yazman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: num

Merhabalar,
    Adil kullanım kotası hakkında bilgisi olan var mı? Hızım düşmüyor, sizde durum nedir?

Hızı düşen kullanıcı sayısı oldukça az. Bende de herhangi bir hız düşüşü yaşanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: num

Merhabalar,
    Adil kullanım kotası hakkında bilgisi olan var mı? Hızım düşmüyor, sizde durum nedir?

Hızı düşen kullanıcı sayısı oldukça az. Bende de herhangi bir hız düşüşü yaşanmıyor.

Alıntıları Göster
    Hız (Kbps): 1024  256 
    SNR Sınırı (dB): 30.3  31.0 
    Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 8.0  4.5 
    Attainable Hız (Kbps): 10176  1280 
    Çıkış Gücü (dBm): 3.4  14.3 
    Arkadaslar suan 1mbit net kullanıyorum. 8mbite geçtiğimde hız sorunu yasarmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Arkadaslar suan 1mbit net kullanıyorum. 8mbite geçtiğimde hız sorunu yasarmiyim?

kardesim sen 16mbit tarifesine bile geçebilirsinde şöyle bir sorunun var. Modeminin markası nedir? ADSL2+ modunu destekliyormu? Ayarlarını kontrol etmelisin. Eğer destekliyor ve seçeneklerden aktif ise bağlı bulunduğun TT Santralindeki teknik ekiple konusup portunun ADSL2+ ile değiştirilmesini talep edebilirsin. Daha sonra 59TL karsılığında 16mbit kullanabilirsin.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: indem

quote:

kardesim sen 16mbit tarifesine bile geçebilirsinde şöyle bir sorunun var. Modeminin markası nedir? ADSL2+ modunu destekliyormu? Ayarlarını kontrol etmelisin. Eğer destekliyor ve seçeneklerden aktif ise bağlı bulunduğun TT Santralindeki teknik ekiple konusup portunun ADSL2+ ile değiştirilmesini talep edebilirsin. Daha sonra 59TL karsılığında 16mbit kullanabilirsin.Kolay gelsin

Cevap için çok teşekkür ediyorum.
    Modemimin markası: Pikatel airmax 101
    Değiştirmeli miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: indem

quote:

Cevap için çok teşekkür ediyorum.
    Modemimin markası: Pikatel airmax 101
    Değiştirmeli miyim?

Hayır kardes modem ADSL2+ destekliyor bağlı olduğun TT santrali gelen faturanın üzerinde yazar gidip durumu anlatırsan yardımcı olurlar

• Gecen ay 75gbden sonra hizimi 5mbite indirdiler.Simdi tekrar 8e yukseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Gecen ay 75gbden sonra hizimi 5mbite indirdiler.Simdi tekrar 8e yukseldi
    2 saattir netlimitsiz paketindeyim. Ama hızım hala 1mbit. Twitterdaki ttnetdestek'e adsl hizmet numaramı yolladım. Aramalarını bekliyorum. İnşallah bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

2 saattir netlimitsiz paketindeyim. Ama hızım hala 1mbit. Twitterdaki ttnetdestek'e adsl hizmet numaramı yolladım. Aramalarını bekliyorum. İnşallah bir sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    Oraya numaranı bırakacağına santralini arasaydın daha iyiydi anında hizmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Oraya numaranı bırakacağına santralini arasaydın daha iyiydi anında hizmet :)

Alıntıları Göster
    Sorunlarımı halletim arkadaşlar. Cevap veren herkese çok çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 1 Mayıs 2011; 16:35:43 >
  • quote:

Sorunlarımı halletim arkadaşlar. Cevap veren herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2mb limitsiz kullanıcısıyım bu değerler ile 8mbliğe geçtiğimde bi problem olur mu acaba?

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hızım kota aşımından düşmüştü geçen ay ama ayın 2 si oldu ve hala yükselmedi :s illa arayıp sölememiz mi alzım yükseltin diye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

arkadaşlar hızım kota aşımından düşmüştü geçen ay ama ayın 2 si oldu ve hala yükselmedi :s illa arayıp sölememiz mi alzım yükseltin diye ?

Alıntıları Göster
    şu anda ttnet 8mit netlimitsiz tarifesinde durumlar nedir ? ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

şu anda ttnet 8mit netlimitsiz tarifesinde durumlar nedir ? ne önerirsiniz.

Alıntıları Göster
    Az önce 4 mbite sabitlenmiş hattımı 6 ya sabitlettim. Hiç zor olmadı görevli sadece ben yaparım ama kopma yaşayabilirsiniz dedi. Bende denemek için 6 yapalı dedim ve değerlerim böyle oldu. Sizce sorun olur mu ?

---------------------------Alma Gönderme

SNR marjin:-----------------18.0 12.0 db

Hat Zayıflaması:-------------36.5 21.0 db

Veri Oranı:------------------5984 800 kbps

Maks Hız:-------------------8832 948 kbps

Güç:-----------------------19.5 12.0 dbm

4'e sabitlenmişken SNR 25, Maks Hız 10 du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 2 Mayıs 2011; 16:12:56 >

• quote:

Normalde ay başında otomatik olarak hızı eski değerlere geri getiriyorlar. Aramanızda yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Normalde ay başında otomatik olarak hızı eski değerlere geri getiriyorlar. Aramanızda yarar var.

Alıntıları Göster
    Hız değişimi hemen oluyor mu?Az önce değiştirttim ama hızım değişmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Modemi resetledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Capone!

quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Modemi resetledim

Alıntıları Göster
    su degerlere ancak 6mbit verebiliyorlar yazıklar olsun
    Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    800
    Downstream Hızı (Kbps)
    6016
    Upstream Sınırı
    20
    Downstream Sınırı
    20
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    8
    Upstream Hat Zayıflaması
    4
    Peak Cell Rate
    1886 cells per sec
    CRC Rx Fast
    5
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.