Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DEWIL_SON

ttnet tarife degişiminde ücret alıyormuuu arkadaşlar bilgi verirmisiniz onLine işlem merkezi üzerinden

Alıntıları Göster
    merhabalar

8 mbit 4 gb kotalı adsl kullanıyorum ama hız 8 mbit olunca kotayı aşmamak imkansız oluyor. geçen ay ve bi önceki ayda kotayı bi hayli fazla aştım ve gelebilecek maksimum tutar olan 60 küsür liralık faturalar geldi/gelecek.
    benim sorum şu,bugün ayın 2'si oldu. tarifemi sınırsıza çevirsem bana bu ay ne kadar fatura gelir?yani önceki aydan kota aşım ücreti olan 30 küsür tl+49 lira mı gelir yoksa doğrudan 49 lira mı?yada geçtiğim aydaki tüm kota aşımım(misal 8 gb kota aşımı)+49 lira mı gelir?eğer 49+30 gelecekse tarifemi değiştireceğim çünkü gidişat gösteriyor ki bu ayda kotayı açacağım(tek günde hiçbir download yapmadığım halde 300 küsür mb olmuş şimdiden). yani ha 60 küsür ödemişim ha 70 küsür. en azından kafam rahat bi şekilde download yaparım.

• aynı sorun bendede vardı ama artık çözüldü sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: myoceans

aynı sorun bendede vardı ama artık çözüldü sanırım
    ya şu ayın sonu ayın başı işine bi açıklık getirsek. biri diyo ayın asonunda geç öbürü diyo ayın başında. ben geçen ayın başında geçtim. nolcak şimdi bişi olamamsı lazım.45 değil 49 gelmesi lazım daha da ne olabilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy
    arkdaşlar adsl hat değerlerim şunlar (modem : airties 5020 kablolu modem)

ulaşılabilir hız 5956
    netlimitsize geçersem aşağıdaki 3 durumdan hangisi olur ?

1-)netlimitsize geçerim.kopma felan olmadan 6mbit kullanırım.
    2-)netlimitsize geçerim.ordaki değerlere rağmen 4mbite sabitlerler öyle kullanırım.
    3-)o değerler yalan.kullandığın hızdan yükseğini görmen imkansız.

UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy
    arkdaşlar adsl hat değerlerim şunlar (modem : airties 5020 kablolu modem)

ulaşılabilir hız 5956
    netlimitsize geçersem aşağıdaki 3 durumdan hangisi olur ?

1-)netlimitsize geçerim.kopma felan olmadan 6mbit kullanırım.
    2-)netlimitsize geçerim.ordaki değerlere rağmen 4mbite sabitlerler öyle kullanırım.
    3-)o değerler yalan.kullandığın hızdan yükseğini görmen imkansız.

UP

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır 1 mbps limitsiz 45 tl lik servis kullanıyorum Ben Netlimitsiz 8 mbps geçmek istiyordum ancak hat babamın üzerine babamda yurtdışında çalışıyor,ttnet müşteri hizmetlerini aradım kendisi olmadan geçemeyeceğimi söylediler peki ben nasıl geçebilirim babamın gelmesinimi bekleyecem bir çaresi yokmu ? Bu arada yaşım 19 .

• quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır 1 mbps limitsiz 45 tl lik servis kullanıyorum Ben Netlimitsiz 8 mbps geçmek istiyordum ancak hat babamın üzerine babamda yurtdışında çalışıyor,ttnet müşteri hizmetlerini aradım kendisi olmadan geçemeyeceğimi söylediler peki ben nasıl geçebilirim babamın gelmesinimi bekleyecem bir çaresi yokmu ? Bu arada yaşım 19 .

Online işlem merkezinden geçbilirsin.
  • quote:

babanız telefonla online işlem merkezini arar, kimlik bilgilerini ibraz eder, 8 megabit limitsiz pakete geçmek istediğini söyler, geçersiniz. Veya size noter aracılığıyla vekalet gönderir, ama yurtdışından yurtiçine noter vekalet işleri nasıl oluyor bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simartem

quote:

babanız telefonla online işlem merkezini arar, kimlik bilgilerini ibraz eder, 8 megabit limitsiz pakete geçmek istediğini söyler, geçersiniz. Veya size noter aracılığıyla vekalet gönderir, ama yurtdışından yurtiçine noter vekalet işleri nasıl oluyor bilmiyorum..

internet üzerinden geçilemiyor muymuş:) ben öyle geçtim babama kalsa her ay 1mbs 62lira ödemeye razıydı ya da kendisini babası gibi tanıtamıyor muymuş:) ben öyle bile yaptım :)

hatta bi kere araya havlu koyarak ince sesle annemin taklitini yaptım :) işlemleri hallettimdi aveada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSaRD -- 2 Nisan 2010; 16:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

quote:

valla fark ettim onu sitede geçtim :) halbuki ttnet müşteri temsilcisine dedimki bir yolu yokmu diye hayır yok dedi hat sahibi olmadan eğer ararlarsa derim babam yurtdışından yaptı online işlemlerden :D yardım için teşekkürler 7.02 mbps geldi hız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zogg

quote:

valla fark ettim onu sitede geçtim :) halbuki ttnet müşteri temsilcisine dedimki bir yolu yokmu diye hayır yok dedi hat sahibi olmadan eğer ararlarsa derim babam yurtdışından yaptı online işlemlerden :D yardım için teşekkürler 7.02 mbps geldi hız

Alıntıları Göster
    DEĞER NASIL ARKADAŞLAR ?Download ve Upload Hızlarında çok düşüklük varmı ?

http://resimupload.com/ds431618373_1234.html

• quote:

DEĞER NASIL ARKADAŞLAR ?Download ve Upload Hızlarında çok düşüklük varmı ?

http://resimupload.com/ds431618373_1234.html

Alıntıları Göster
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

benim böyle benim kablosuz ağ kartı en fazla 54mbs ile bağlanıyo gösteriyo o yüzdenmi böyle düşük aldım kablo ile kurulum yaparken 8000kbs gösteriyordu

edit:bir sorum daha var modemi fln ayarladım koydum yan odaya fakat 1 dakika da internet gidiyor sonra yine geliyor gidiyor geliyor neden olabilir daha bu gün bağlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 2 Nisan 2010; 18:37:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

benim böyle benim kablosuz ağ kartı en fazla 54mbs ile bağlanıyo gösteriyo o yüzdenmi böyle düşük aldım kablo ile kurulum yaparken 8000kbs gösteriyordu

edit:bir sorum daha var modemi fln ayarladım koydum yan odaya fakat 1 dakika da internet gidiyor sonra yine geliyor gidiyor geliyor neden olabilir daha bu gün bağlattım

Alıntıları Göster
    Netlimitsize bugün geçtim hızımda filan sorun yok ancak kopmalar yaşanıyordu ttnet aradım iyileştirme yaptılar bağlantımıza bekliyorum kopmalar devam edince tekrar arayacam birde benim upload hızı 0.4 mbps yi geçemiyor bazı arkadaşların 0.6 mbps lerde acaba bu santraldan dolayımı kaynaklanıyor yoksa başka bir nedeni olabilirmi benim modemde filan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 2 Nisan 2010; 18:29:58 >

• quote:

Netlimitsize bugün geçtim hızımda filan sorun yok ancak kopmalar yaşanıyordu ttnet aradım iyileştirme yaptılar bağlantımıza bekliyorum kopmalar devam edince tekrar arayacam birde benim upload hızı 0.4 mbps yi geçemiyor bazı arkadaşların 0.6 mbps lerde acaba bu santraldan dolayımı kaynaklanıyor yoksa başka bir nedeni olabilirmi benim modemde filan ?

modem, bilgisayar donanımı veya yazılımı, kablo, hatlar, uzaklık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnSaRD

quote:

Alıntıları Göster
    bendede kopmalar var hızım iyi fakat modem ttnetden aldım huagei hg521 bilgisayar donanımım iyi panelde de var kablolarda modemle gelen hatlar sağlam apartmanda kullanan çok kişi var bir problem yok onlarda uzaklıkda yan odada

• quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

quote:

Pc donanımında sorun olmadığını düşünüyorum Aynı şekilde modemdede sorun yoktur airties rt-111. telekom santrali 3 km uzaklıkta.yani ya kablolardan yada santralden kaynaklanıyor değişimleri izlicem bu arada hızımı 2045 mbps çekmişler eğer yükselmezse arayıp konuşucam .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

quote:

Pc donanımında sorun olmadığını düşünüyorum Aynı şekilde modemdede sorun yoktur airties rt-111. telekom santrali 3 km uzaklıkta.yani ya kablolardan yada santralden kaynaklanıyor değişimleri izlicem bu arada hızımı 2045 mbps çekmişler eğer yükselmezse arayıp konuşucam .

Alıntıları Göster
    mart 31 de indirdiğim kotayı 1 nisana yazdı herifler ya 1 nisan sabahında baktım kota 8gb :D:D anlamadım ben bu işi şaka gibi ztn istanbul şişli gibi bi yerde max 4megabit anca bağladılar ne biçim alt yapı bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpTraum -- 2 Nisan 2010; 21:41:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpTraum

mart 31 de indirdiğim kotayı 1 nisana yazdı herifler ya 1 nisan sabahında baktım kota 8gb :D:D anlamadım ben bu işi şaka gibi ztn istanbul şişli gibi bi yerde max 4megabit anca bağladılar ne biçim alt yapı bu :D

Alıntıları Göster
    hızımı 2 mbps ye çekmişler çünkü yaklaşık 2 saattir böyle değişmedi bundan önce 7 mbps geliyordu ama kopma var diye aramıştım müşteri hizmetlerini ,ben hızı düşürün demedim ama düşürmüşler bari 4 mbps çekselerdi arayıp söylicem tekrar.

Bu arada modemim Airties RT-111 , Telekom Santraline uzaklığım max 3 km .....

Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 2 Nisan 2010; 23:24:09 >

• quote:

*12 saatten uzun internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
    *12 saatten kısa internet bağlantısı oturumlarınız için internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantı kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
    *Ayın son günü saat 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir.
    *Ayın son günü saat 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten uzun süren bağlantıların kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına dahil edilir.

Maddelere uyduysan sorun yoktur, bak ben son gün 15gbden fazla indirdim ama son güne yazdılar :) Eğer sen 3. ve 4.maddelere uyduysan 2.maddeye kurban gitmiş olabilirsin, 4 saat sonra lakırdısına yada hiç kapatmadıysan modemi 16 saat lakırdısına kurban gitmişte olabilirsin. Ben tam 19:40da kapattım 20:10da açtım garanti olsun diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EnSaRD

quote:

*12 saatten uzun internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
    *12 saatten kısa internet bağlantısı oturumlarınız için internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantı kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
    *Ayın son günü saat 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir.
    *Ayın son günü saat 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten uzun süren bağlantıların kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına dahil edilir.

Maddelere uyduysan sorun yoktur, bak ben son gün 15gbden fazla indirdim ama son güne yazdılar :) Eğer sen 3. ve 4.maddelere uyduysan 2.maddeye kurban gitmiş olabilirsin, 4 saat sonra lakırdısına yada hiç kapatmadıysan modemi 16 saat lakırdısına kurban gitmişte olabilirsin. Ben tam 19:40da kapattım 20:10da açtım garanti olsun diye :)

Alıntıları Göster
    Biri 1mbit sınırsızdan Biri 8mbit 15 gb adil kullanıma geçmeyi düşünüyorum.Sizce geçeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Biri 1mbit sınırsızdan Biri 8mbit 15 gb adil kullanıma geçmeyi düşünüyorum.Sizce geçeyim mi?

Alıntıları Göster
    5 mbitten bugün kafalarına göre 4 mbite düşürmüşler. ne şikayette bulundum ne müşteri hizmetlerini aradım; bu ne ya ayrıca kendi kendine ppp ve adsl ışıkları sönüyordu modemden ama ben şikayet etmeden onlar nasıl hızı kıstı ki?

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.