Şimdi Ara

Best buy - geek squad ankara iş görüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar best buy ankara mağazası için satış danışmanı ve Geek squad ekibine başvurdum ama geri dönüş olmadı. acaba aranızda başvurn veya bilgisi olan varmıdır. birde Geek squad sitesinde QR kodu çözen arkadaş varmı ne anlama geldiğini anlayan ben çözüp ilana yönlendirildim ama pek anlamadım. herkese iyi günler.

• kendim sordum kendim cevaplayım artık aralık gibi geri döüş yapıp ocak ortasında çağırcaklarmış havuza atmışlar boğuldum artık bu havuzlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

kendim sordum kendim cevaplayım artık aralık gibi geri döüş yapıp ocak ortasında çağırcaklarmış havuza atmışlar boğuldum artık bu havuzlardan
    Geçen çarşamba günü Best Buy İnsan Kaynaklarından arandım. Ve beni Geek Squad bölümü için değerlendirmek istediklerini söyleyerek 10 Ocak için randevu verdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkocigo

Geçen çarşamba günü Best Buy İnsan Kaynaklarından arandım. Ve beni Geek Squad bölümü için değerlendirmek istediklerini söyleyerek 10 Ocak için randevu verdiler...

Alıntıları Göster
    hocam hangi siteden basvurdun sen ankaradamısın? ben satış danışmanı ve geek için basvurmustum aralık sonu döncez dediler dönmediler başka olumlu olumsuz dönüş alan varmı?
  • quote:

hocam hangi siteden basvurdun sen ankaradamısın? ben satış danışmanı ve geek için basvurmustum aralık sonu döncez dediler dönmediler başka olumlu olumsuz dönüş alan varmı?

Alıntıları Göster
    Görüşme gününü bekliyorum... Bazı araştırmalar yaptım forumlardan ancak işe alım süreci konuusunda kimsenin azından laf almak mümkün olmuyor. Gerçekten bu olay çok sinir bozucu...
  • quote:

Görüşme gününü bekliyorum... Bazı araştırmalar yaptım forumlardan ancak işe alım süreci konuusunda kimsenin azından laf almak mümkün olmuyor. Gerçekten bu olay çok sinir bozucu...

Alıntıları Göster
    görüşmelerimizi mülakat asamalarımızı bu baslık altında toplayalım arkadaslar başka çağrılan arkadas yokmu acaba
  • quote:

görüşmelerimizi mülakat asamalarımızı bu baslık altında toplayalım arkadaslar başka çağrılan arkadas yokmu acaba

Alıntıları Göster
    Sanırım bana özel bir durum bu. Sadece benmi çağırıldım acaba Ankara'dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanırım bana özel bir durum bu. Sadece benmi çağırıldım acaba Ankara'dan

Alıntıları Göster
    walla 200 kişi alcaklar heralde inşallah çağırırlar bizide hocam
  • quote:

walla 200 kişi alcaklar heralde inşallah çağırırlar bizide hocam

Alıntıları Göster
    Ankara da nerede açılacakmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Ankara da nerede açılacakmış?

Alıntıları Göster
    çayyolu mesa kavsağında açılacak 2 subatta açılacak diye biliyorum
  • quote:

çayyolu mesa kavsağında açılacak 2 subatta açılacak diye biliyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende çağrıldım çağrılan arkadaşlar 4000 kişinin arasına girmiş olanlardır belirteyim..eleme yaklaşık ankara için 30000 kişi arasından yapılıyo.alınıcak eleman sayısıda 175 kişi die biliyorum.sorun şurda geek squad team mi yaklaşık 30 kişi... yani çook büyük umutlar beslemeyin hayal kırıklığına uğrama olasılığımız % 90...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold1 -- 11 Ocak 2010; 4:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold1

arkadaşlar bende çağrıldım çağrılan arkadaşlar 4000 kişinin arasına girmiş olanlardır belirteyim..eleme yaklaşık ankara için 30000 kişi arasından yapılıyo.alınıcak eleman sayısıda 175 kişi die biliyorum.sorun şurda geek squad team mi yaklaşık 30 kişi... yani çook büyük umutlar beslemeyin hayal kırıklığına uğrama olasılığımız % 90...

Alıntıları Göster
    Bu Geek Squd nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Bu Geek Squd nedir?

Alıntıları Göster
    bi çeşit yardımcı ekip sen ürünü best buydan aldın mı gidip ürünün montajını yapıp sonrada açıklamasını anlatıp gidiyosun bi sıkıntı oldumu mağza yetkilileriyle deil senle temasa geçiyolar o sorunu çözesiye kadar durmak yok yola devam hesabı
  • quote:

bi çeşit yardımcı ekip sen ürünü best buydan aldın mı gidip ürünün montajını yapıp sonrada açıklamasını anlatıp gidiyosun bi sıkıntı oldumu mağza yetkilileriyle deil senle temasa geçiyolar o sorunu çözesiye kadar durmak yok yola devam hesabı

Alıntıları Göster
    Sayılar kessinlikle yanlış. 18000 kişi arasından 900 kişi seçildi yaklaşık 100 kişi işe alınacak ve bunların 15 tanesi Geek Squad olacak...
  • quote:

Sayılar kessinlikle yanlış. 18000 kişi arasından 900 kişi seçildi yaklaşık 100 kişi işe alınacak ve bunların 15 tanesi Geek Squad olacak...

Alıntıları Göster
    öyleyse %99 düşer o oran dua ette alsınlar seni:D:D:D:D
  • quote:

öyleyse %99 düşer o oran dua ette alsınlar seni:D:D:D:D

Alıntıları Göster
    bizim işimiz çok zor ama mülakat süreci kısaymış hemen dönüş yapılıyomuş 13 ocak ta 2. mülakat varmış
  • quote:

bizim işimiz çok zor ama mülakat süreci kısaymış hemen dönüş yapılıyomuş 13 ocak ta 2. mülakat varmış

Alıntıları Göster
    peki 2 ci mülakattaki işlemleri biliyo musun?
  • quote:

peki 2 ci mülakattaki işlemleri biliyo musun?

Alıntıları Göster
    8 erli grup mülkatı olacak
  • quote:

8 erli grup mülkatı olacak

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mülakatlara katılanlar var mı? Sonuç alan? İş koşulları nasılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Arkadaşlar mülakatlara katılanlar var mı? Sonuç alan? İş koşulları nasılmış?

Alıntıları Göster
    yarın birebir mülakata gidiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.