Şimdi Ara

Ses Kayıt Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creativ live 24 bit ses kartım var vista kullanıyorum sürücü olarakta creative in sürücüsü media organizer 5 filan var onun la beraber gelen sürücü..
    asıl sorunum önceden bir şekilde hatırlayamıyorum ama mesela nette bi videodan izlerken müziğini kayıt edip sonrada onu mp3'e çevirip dinliyordum şimdi bu vistaya geçtiğimden beri olmuyor bir türlü
    program olarak audacity ve goldwawe i kullanıyordum 2 side şimdi yapmıyor.. kendi bilgisayarımdaki sesleri bile kayıt etmiyor??

denetim masasında ses e baktığımda varsayılan olarak hoparlör seçili kayıt için ise microphone seçili..zaten öncedende microphonum yoktu!! bunlarıda değiştirdim denedim durdum ama olmadı..

hatta bir ara creative dede yapıyorum bu vistadan önce şimdi olmuyor... bir yardım ederseniz sevinirim..

yada şöylede olabilir.. ayarlar nasıl olması lazım?? veya böyle netten dinlediğim videolardan sesi kaydedebilecek bildiğiniz bir program varmı ücretsiz??

• creative volume control var surround mixer diyede geçer en sağdaki rec kısmı what u hearda olması lazım.

Ses Kayıt Yapamıyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.