Şimdi Ara

5+1 Sistemimden Sadece 2 Hoparlör Ses Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dedigim gibi bir sorunum var. Benim anakartimda ses karti varmis zaten. Fakat 5 Hoparlör destegi göremedim o yüzden bende 6 Hoparlör seçili. Onunla ilgisi olabilir mi? Anakartim 5+1 desteklemiyorsa ne yapabilirim? Daha iyi anlamaniz için fotoğraf:

5+1 Sistemimden Sadece 2 Hoparlör Ses Veriyor

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • öncelikle ses kartın 5+1 hatta 7+1'i de destekliyor bunu şöyle anlayabilrsn. 5+1 sistemde 5 tane tiz icin hoperlor 1 tane bass icin hoperlor bulunur. toplamda her hoperlore ayrı kanaldan ses geldigi icin 5+1 sistem 6 kanal olarak geçer 7+1'ler ise 8 kanal..

her neyse sorununa gelicek olursak, ben onboard ses kartı kullanmadıgım icin tam yardım edemicem ama okudugum bazı başlıklarda bu tarz sorunlar vardı. bunun nedeni dinledgin müziklerin yada izledgn videonun 2 kanal sese (sağ ve sol) sahip olmasıdır. o yuzden 2 kanaldan ses gelmekte.. bunu onboard ses kartlarında müzik dinledgn yada video izledgin program ayarlarndan yapman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. bide k-lite codec pack in son versiyonunu indir kur, codec'in audio ayarlarndan mixer bölümünde 6 kanalın seçili olduguna emin ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.