Şimdi Ara

bu sisteme bu kasa(500w) uygun olur mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süre araştırdım aşağıdaki gibi bir sistem toplamaya karar verdim ama kasa konusunda baya bi problem yaşadım plexi pencereli bir kasa aradım ama beğendiğim kasalar psu suz ve harici güç kaynaklarıda biraz tuzlu gibi geldi bana ve thermaltake v9 kasa (500w) tercih ettim, novada 149 $ + kdv ama bu sisteme yetermi o c yapmayı düşünmüyorum ama problem yaşamak ta istemem .. deneyimsiz olduğum için YORUMLARINIZI VE DAHA UYGUN OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KASA+PSU BİRLEŞİMLERİNİ BEKLİYORUM

şimdiden teşekkürler..

almaya kara verdiğim sistem şöyle:

CPU AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci
    ANAKART ASUS M4A785TD-V EVO, AMD 785G, DDR3, 2X PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200
    BELLEK - RAM A-DATA 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7
    HDD WD 500 GB HDD SATA II NCQ 32 MB 7200 rpm Caviar Black
    EKRAN KARTI TUL VTX 3D HD5850 , 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, DDR5, 256 bit, 850/3900
    MONİTÖR SAMSUNG P2250
    KASA Thermaltake V-9 500W

ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar 2. bir sorum daha olacak bu sistemin ekstra soğutmaya ihtiyacı olurmu , standart fanlar anakart ve ekran kartı üzerindeki aktif pasif soğutuculardan hariç başka birşeyler eklemek gerekirmi????

CEVABINIZ EVETSE ÖNERİLERİNİZ BENİM İÇİN YOL GÖSTERİCİ OLABİLİR, AYRICA TÜM ÖNERİLERDE F / P ORANINI GÖZ ÖNÜNE ALIRSANIZ SEVİNİRİM

Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • thermaltake kasalar ile birlikte gelen 500w psu nun tam olarak ne seviyede olduğunu bilmiyorum fakat
    fiyatalarına bakılırsa çok kaliteli bişey olacağını sanmam..
    çünkü tek 500w psu dan ucuz fiyata kasa+500w psu veriyor
    o nedenle şahsen öyle güçlü bir sistemi o kasaya emanet etmem..

bütçe sıkışıksa kasa şıklığından biraz fedakarlık edip şu ikili alınabilir..
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5263
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4694

overclock yapmayacaksan ekstra soğutmaya ihtiyaç duymazsın..
    ileride overclock yapmaya karar verirsen kasaya fan eklersin ve kaliteli bir işlemci soğutucu alırsın
    şimdilik stok fan ve kasa fanları yeterli olacaktır..

• yorumlarınıza teşekkürler ederim 250tl sınırını aşmamaya çalışıyorum alternatif önerilere açığım

psu yeterli olur mu kasa fena değil gibi??
  • Bende seninkinin biraz daha üstü bir sistem kuruyorum. Seçtiğim kasa 234 liraya LIAN LI PC-K60 550W LANCOOL ADVANCE MİDİ TOWER PSU'LU KASA. Hepsiburadadan sipariş verdim. Pazartesi verdim siparişi şu an baktığımda üretici firmadan beklendiğini görüyorum. Sistemi toplayacam sadece kasam eksik kaldı. Vatanda 30-40 liraya fazla fiyata 600 Watt PSU olanı var. Kasa görüntü ve güç olarak güzel. Düşünebilirsin.

http://www.hepsiburada.com/lian-li-pc-k60-550w-lancool-advance-midi-tower-psulu-kasa/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd999206

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddir_ank -- 12 Kasım 2009; 11:54:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdert

AEROCOOL VX-R 600W SUPER MID-TOWER KASA bu kasa hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim biraz önce gördüm ,

psu yeterli olur mu kasa fena değil gibi??

evet o kasanın psu su gerçek 500w güç veriyor ve sistem için yeterli..
    kasayı beğeniyorsanız alınabilir..
    ben kullnıyyorum sorunsuz sessiz kesinlikle tavsiye ederim...

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=lc6550

fiyatıda uygun 115 tl ..

bence kaçırma

benim sistem amd phenom ıı 955 be
    2*1 ddr2800 msuhkin

saphirree 4890 o.c modelii
    var hiçbir sorun yok kullanıyorum.

umrım yardımcı olmuşumdur..ç

Her hakkı mahfuzdur...
  • bu kasayı almaya karar verdim , sanırım şekil olarak ta fonksiyonel olarak ta sisteme en uygunu (f / p) bu olacak..

yardımcı olanlara teşekkürler boş yere dememişler bilmiyorsan bir bilene sor diye

LIAN LI PC-K60 550W LANCOOL ADVANCE MİDİ TOWER PSU'LU KASA

bu sisteme bu kasa(500w) uygun olur mu??
  • ilginize tekrar teşekkür ederim , daha iyileri sizin olur inş
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.