Eskiden Tekken denildimi akan sular dururdu şimdi ise sesi soluğu çıkmıyor oyunun herhalde eskisi kadarda ilgide görmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Sworn
Eskiden Tekken denildimi akan sular dururdu şimdi ise sesi soluğu çıkmıyor oyunun herhalde eskisi kadarda ilgide görmüyor
Evet, Tekken 6 ruhsuz bir oyun olmuş.
Online desteğinde BENCE GAYET GÜZEL.sTREET FİGHTER 4 daha zor rakip bulunuyor.Bunda 5 maç yaptım lag problemi bile olmadı.Hoş hepsini yenildim ama neyse :)
quote:
Eskiden az jeton yemedim bu meret için ha
quote:
Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara
İnceleme için teşekkürler,oyun bayağı güzel Zafinaya aşığım
hepimiz aşığız
yılladır tekken oynuyorum zafina kadar gereksiz bir karakter görmedim , saçma sapan hareketler duruş tekkene hiç yakışmamış.
Panda bile bunlardan daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
quote:
Eskiden az jeton yemedim bu meret için ha
aynen az okul paramızı yemediler ben ps1 ,ps2 de devam ettim dün ps3 de oynadık 4 kişi turnuva yaptık 2 li şekilde team battle da hepsinin tozunu attırdım
ben büyle bir oyun görmedin abi
Ben bir acemi olarak quick match yaptım 2 yenildiysem 1 yendim asuka kazama ile. Bir asuka ustası çıktı perfect çekti bana.
julşıa benım
jinin hayranı ve tam adamıyım
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
jinin hayranı ve tam adamıyım
ben tekken serisii ilk gördüğümde street fht. ı geçemez dedim ama yıllar sonra tekkenin en iyi dövüs oyunu oldunu ögrendim ama sonra tekken 1,2,3,4,5 ve 6 geldi karakterler yenilendi ve benim en sevdigim karakter yosimitshu geldi. ve daha fazla karakter ve tekken 5 e yeni bir oyun girdi sonra bir kaç site gezdim karakter açma tiyoları buldum sizde oyunda zorlandıysanız bana sorabilirsiniz isterseniz facebookdan ekleyin :D kerem.ozcan@hotmail.com dilerseniz hotmaildende eklersiniz. kerem.ozcan@hotmail.com saygılar kerem özcan
ben tekken serisii ilk gördüğümde street fht. ı geçemez dedim ama yıllar sonra tekkenin en iyi dövüs oyunu oldunu ögrendim ama sonra tekken 1,2,3,4,5 ve 6 geldi karakterler yenilendi ve benim en sevdigim karakter yosimitshu geldi. ve daha fazla karakter ve tekken 5 e yeni bir oyun girdi sonra bir kaç site gezdim karakter açma tiyoları buldum sizde oyunda zorlandıysanız bana sorabilirsiniz isterseniz facebookdan ekleyin :D kerem.ozcan@hotmail.com dilerseniz hotmaildende eklersiniz. kerem.ozcan@hotmail.com saygılar kerem özcan
tekken in efsane karakterleri anna ninaa lili
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme