Şimdi Ara

Tekken 6 İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
17.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden Tekken denildimi akan sular dururdu şimdi ise sesi soluğu çıkmıyor oyunun herhalde eskisi kadarda ilgide görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

Eskiden Tekken denildimi akan sular dururdu şimdi ise sesi soluğu çıkmıyor oyunun herhalde eskisi kadarda ilgide görmüyor

Evet, Tekken 6 ruhsuz bir oyun olmuş.
  • Online desteğinde BENCE GAYET GÜZEL.sTREET FİGHTER 4 daha zor rakip bulunuyor.Bunda 5 maç yaptım lag problemi bile olmadı.Hoş hepsini yenildim ama neyse :)
  • quote:

Eskiden Tekken denildimi akan sular dururdu şimdi ise sesi soluğu çıkmıyor oyunun herhalde eskisi kadarda ilgide görmüyor

Eskiden az jeton yemedim bu meret için ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

İnceleme için teşekkürler,oyun bayağı güzel Zafinaya aşığım

[sizer=blue]Tekken 6 İnceleme

[sizer=blue]Tekken 6 İnceleme

hepimiz aşığız

• yılladır tekken oynuyorum zafina kadar gereksiz bir karakter görmedim , saçma sapan hareketler duruş tekkene hiç yakışmamış.

Panda bile bunlardan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

quote:

Eskiden az jeton yemedim bu meret için ha
    aynen az okul paramızı yemediler ben ps1 ,ps2 de devam ettim dün ps3 de oynadık 4 kişi turnuva yaptık 2 li şekilde team battle da hepsinin tozunu attırdım

• ben büyle bir oyun görmedin abi
  • Ben bir acemi olarak quick match yaptım 2 yenildiysem 1 yendim asuka kazama ile. Bir asuka ustası çıktı perfect çekti bana.
  • julşıa benım
  • jinin hayranı ve tam adamıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

jinin hayranı ve tam adamıyım

• ben tekken serisii ilk gördüğümde street fht. ı geçemez dedim ama yıllar sonra tekkenin en iyi dövüs oyunu oldunu ögrendim ama sonra tekken 1,2,3,4,5 ve 6 geldi karakterler yenilendi ve benim en sevdigim karakter yosimitshu geldi. ve daha fazla karakter ve tekken 5 e yeni bir oyun girdi sonra bir kaç site gezdim karakter açma tiyoları buldum sizde oyunda zorlandıysanız bana sorabilirsiniz isterseniz facebookdan ekleyin :D kerem.ozcan@hotmail.com dilerseniz hotmaildende eklersiniz. kerem.ozcan@hotmail.com
    saygılar kerem özcan
  • ben tekken serisii ilk gördüğümde street fht. ı geçemez dedim ama yıllar sonra tekkenin en iyi dövüs oyunu oldunu ögrendim ama sonra tekken 1,2,3,4,5 ve 6 geldi karakterler yenilendi ve benim en sevdigim karakter yosimitshu geldi. ve daha fazla karakter ve tekken 5 e yeni bir oyun girdi sonra bir kaç site gezdim karakter açma tiyoları buldum sizde oyunda zorlandıysanız bana sorabilirsiniz isterseniz facebookdan ekleyin :D kerem.ozcan@hotmail.com dilerseniz hotmaildende eklersiniz. kerem.ozcan@hotmail.com
    saygılar kerem özcan
  • tekken in efsane karakterleri anna ninaa lili
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.